מעבר מDSLR לMIRROR LESS

David Goldblat

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
אני מתלבט אם לקנות מצלמת MIRROR-LESS,
עד היום היה לי DSLR NIKON D40X,
~חשוב לי יכולות צמצם רחבות, ~חיישן שיכול לספק וידאו איכותי(4K או בערך..)
~ותהיתי לגבי מבחר עדשות האם קיימים בשני התחומים אותו היצע ומחירים דומים?

בינתיים חשבתי על
SONY A7
SONY A6300
או NIKON D7200
או CANNON 7D MARK 2
את כולם אני מוצא בערך אותו סכום השקעה(1500$ בערך..) תלוי מה כוללת החבילה אילו עדשות בנוסף, ואילו אקססוריז..(אני בחופשה בארה"ב ומתכנן לקנות פה..)

מראש תודה לעוזרים!
דוד.

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ראשית לא בטוח שבחו"ל יותר זול בדרך כלל זה הפרש המע"מ ולפעמים גם פחות מכך וברכישה בחו"ל אין לך אחריות בארץ
עבור רכישה בחו"ל כדי לבדוק רכישה של אחריות/ביטוח מק למצלמה שניתן לממש גם בארץ
http://www.dtown.co.il/forum/threads/המדריך-להרחבת-אחריות-מק-mack.13863/

אם וידאו חשוב לך אז מצלמות DSLR הן ממש לא הכיוון, כמו כן רק הסדרות החדשות של A7 ה MARK II באמת תומכות ב 4K
אם וידאו הוא הכיוון אז פנסוניק היא המובילה וכדי לבדוק אם ניתן למצוא פנסוניק GH4, כבר מדברים על GH5 בקרוב, אז אולי יש מבצעים. יש כמובן את פנסוניק G7 שהיא גרסה פחות חזקה ועמידה למים, אבל עם ביצועים מדהימים כולל בנושא הוידאו וממש לא נופלת באיכות מה GH4 ויש שאומרים שטובה יותר בגלל שהיא חדשה יותר.
סוני A6300 גם אופציה מוצלחת לוידאו הנושא שמגוון עדשות לסוני קצת דל יותר וקצת יקר - פשוט יהיה צריך להשקיע יותר כסף בעדשות לסוני מאשר לפנסוניק שחולקת את חיבור זהה ומאפשרת שימוש גם בעדשות אולימפוס - יש לקחת החשבון שגודל החיישן של פנסוניק קצת יותר קטן מזה של הסוני (או DSLR) וקצת פחות מוצלח בנושא של ISO גבוהה (למרות שהוא חיישו מוצלח מאוד).

נערך לאחרונה ב:

hipoo

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
3
ראשית לא בטוח שבחו"ל יותר זול בדרך כלל זה הפרש המע"מ ולפעמים גם פחות מכך וברכישה בחו"ל אין לך אחריות בארץ
עבור רכישה בחו"ל כדי לבדוק רכישה של אחריות/ביטוח מק למצלמה שניתן לממש גם בארץ
http://www.dtown.co.il/forum/threads/המדריך-להרחבת-אחריות-מק-mack.13863/

אם וידאו חשוב לך אז מצלמות DSLR הן ממש לא הכיוון, כמו כן רק הסדרות החדשות של A7 ה MARK II באמת תומכות ב 4K
אם וידאו הוא הכיוון אז פנסוניק היא המובילה וכדי לבדוק אם ניתן למצוא פנסוניק GH4, כבר מדברים על GH5 בקרוב, אז אולי יש מבצעים. יש כמובן את פנסוניק G7 שהיא גרסה פחות חזקה ועמידה למים, אבל עם ביצועים מדהימים כולל בנושא הוידאו וממש לא נופלת באיכות מה GH4 ויש שאומרים שטובה יותר בגלל שהיא חדשה יותר.
סוני A6300 גם אופציה מוצלחת לוידאו הנושא שמגוון עדשות לסוני קצת דל יותר וקצת יקר - פשוט יהיה צריך להשקיע יותר כסף בעדשות לסוני מאשר לפנסוניק שחולקת את חיבור זהה ומאפשרת שימוש גם בעדשות אולימפוס - יש לקחת החשבון שגודל החיישן של פנסוניק קצת יותר קטן מזה של הסוני (או DSLR) וקצת פחות מוצלח בנושא של ISO גבוהה (למרות שהוא חיישו מוצלח מאוד).

תודה

כרמי שלום, יש לי שאלה לגבי סוני (אתה אומר את זה לא מעט)
אתה אומר שמגוון עדשות לסוני קצת דל יותר וקצת יקרץ
ראיתי מתאמים של חברות אחרות למצלמות של סוני, האם זה לא "משפר" את עניין המחיר והמצאי?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש לסוני מגוון עדשות פריים לא רע בכלל וחלקן גם של חברת סיגמא במחירים שפויים, יש מגוון עדשות זום קצת יותר יקרות - זה לא שאין עדשות.

מתאם זה נחמד וזה מאפשר למי שיש עדשות קנון לעבוד עם מצלמה זו - לפי מה שהבנתי זה עושה עבודה טובה (בסדר מבחינת הפוקוס) קצת יותר טוב מבחינה אופטית, המתאמים של ניקון היגעו רק לאחרונה והם עוד פחות טובים - כך שלמי שיש עדשות ולא צריך תגובות מהירות ומוכן לחיות עם עדשות שבדרך כלל גדולות על המצלמה זה בסדר - לא הייתי חושב על כך כפיתרון מראש ולרכוש עדשות קנון למצלמה זו - דרך אגב יש מגוון עדשות ידניות (ללא פוקוס אוטמטי) לא יקרות וטובות שניתן לחבר עם מתאמים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור