מסרטה מיקצועית קומפקטית להסרטת אירועים

Taly71

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום. אני מאד אוהבת להסריט ונראה לי שאני יודעת להסריט טוב מאד. ואני רוצה לעבוד בזה. איזו מסרטה מיקצועית קומפקטית כדאי לקנות? אני מעדיפה להסריט על חצובה. והשאלה אם צריכים ללמוד להסריט עם כזאת מסרטה או שזה עובד אוטומטי ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מה אורך ההקלטה הנדרשת? מה את הולך להקליט? מה הם תנאים התאורה? איפה זה יוצג לאחר מכן? ומה התקציב?
ואישית אותי זה קצת מבלבל שקוראים לכלי שמקליט מסרטה :)

Taly71

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לא להקליט אלא להסריט. וידאו!!! אורך ההסרטה ארוך של כמה שעות. למשל להסריט חתונה בעזרת נשים - ריקודים וסטודיו וכו'.(זה בנוסוף לצלם וידאו בעזרת גברים.) . או בת מצוה וכו'. הצלם המליץ לי על מצלמת וידאו panasonic 160/ אבל אני רוצה מצלמת וידאו קומפקטית יותר . שמעתי שהיום לא באופנה להשתמש במסרטות ענקיות. קומפקטיות יותר נוחות. מה תהיה התאורה שם לא יודעת. כמו בכל החתונות. צריכים מצלמת וידאו כזאת שבכל התנאים של התאורה זה יסריט מאד איכותי כי אחרת לא יקחו אותי הצלמים לעבודה. איפה זה יוצג אחר כך - זה ילך לאנשים שהזמינו את הוידאו האיכותי והמיקצועי ממני או ישירות או דרך הצלם הראשי של האירוע. בקשר לתקציב תן לי קודם כל - המלצה למצלמת וידאו הכי טובה ואם יש בין ההכי טובות גם זולות יחסית תגיד לי גם. מקווה שעכשיו הבנת אותי. תודה

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
4K או FHD ?

לדעתי השוק עדיין לא מוכן ל 4K בעיקר לאלו שמתחתנים או בת מצוות , עדיף להתרכז במשהו שלאחרים יהיה קל לנגן וזה FHD
4K Ultra HD Camcorder HC-WXF995
מקליט 25 תמונות בשניה ב 4K,
בצילום של FHD 50 תמונות בשניה
עולה כ 4300 ש"ח
המצלמה נחשבת חצי מקצועית,
למצלמות וידאו מקצועיות צריך יותר גדול במחיר כפול ויותר...
למשל FHD ללא 4K במחיר 8200 ש"ח:
Panasonic AG-HMC81
יש גם מצלמות כתף זולות יותר , למשל :
HC-MDH2

במחיר 4500 ש"ח ,
לא מכיר את המצלמות הנ"ל
מכיר רק את המצלמה HC-WXF995 (דגמים דומים , כפי שכתבתי זה רק חצי מקצועית )
לצילום מקצועי לחתונות צריך מצלמה "שתראה" מקצועית , אמנם רק רושם , אבל חשוב...

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
צלמים וידאו ובחתונות מצלמים היום עם מצלמות כמו פנסוניק GH4 או GH5.
מצד שני גם סוני A6500 יכולה להתאים לכך וכן אולימפוס OMD-EM1 II.
מדובר על מצלמות יקרות ועל כ צריך להוסיף גם מחיר של עדשות יקרות.

מצלמות קטנות שמצלמות וידאו לא יהיו מספיק טובות לצלם אירוע היות והתאורה בעיתית ומצלמות אלו לא בניות לכך.
אבל לדעתי רכישה של מצלמה יקרה לא מבטיחה שיקחו אותך לעבודה רק בגלל שיש לך מצלמה טובה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור