מספר שאלות בחיבור מחשב ל LCD

noammm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
אני כבר כמה ימים בפורום קורא את ההודעות והכתבות ורוצה להגיד שהאתר נתן לי הרבה מידע מקצועי, פתרונות וידע
היום קיבלתי את הLCD שלי ומחכה לטכנאי שיבוא להתקין (ביום רביעי), בכל מקרה מדובר בטלויזית סמסונג 37 אינץ' דגם A550
אני רוצה לחבר אליה לפטופ עם כרטיס מסך אונבורד ויציאת VGA, בטלויזיה הזאת יש כניסת VGA וכניסת HDMI 0 (שכבר הבנתי ממה שקראתי שאני צריך לחבר את המחשב לHDMI2)
בכל מקרה השאלות:
1. יש כבל VGA ל HDMI והאם הוא יתן תוצאות פחות טובות מכבל HDMI ל HDMI 0 (בגלל כל תרגומי האותות?)
2. כדאי בכלל לחבר לכניסת HDMI או לכניסת VGA ואז לקנות כבל VGA ל VGA?
3. פונקציית NR - הסתכלתי במדריך של הטלויזיה ויש שם משהו שנקרא DIGITAL NR, זה אותו דבר? ואם הבנתי נכון לפי המדריך ומה שקראתי באתר אני צריך שזה יהיה על OFF כדי לא לשכפל אותות פעמיים?
4. בגלל שהכרטיס מסך שלי אונבורד אז כרגע יש לי אפשרות לבחור ברזולוציה 640 על 480 ו720 על 1024, אם אני יחבר לטלויזיה יהיו לי אפשרויות נוספות? ואם לא יהיו אז האם זה משפיע על ההחלטה לאיזה חיבור לחבר (VGA או HDMI)?
5. הבנתי שכשצופים בתכני HD מהמחשב צריך לכבות את מעבד התמונה בטלויזיה על כי התכנים המשודרים הם כבר באיכות HD, האם הבנתי נכון?

תודה מראש לעונים
מקווה שגם אני אתחיל לתרום בקרוב...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1+2. אין טעם בהמרה כזו, יש כניסת VGA במסך.
3. DIGITAL NR מתייחס למשהו אחר - טיפול ברעש דיגיטלי בתמונה.
4. אמורות להופיע רזולוציות נוספות.
5. אי אפשר לכבות אותו לגמרי.

noammm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי ליאור
אז אתה היית ממליץ להשתמש בכבל VGA ל VGA ולא בכניסת HDMI כפי שאני מבין,
אם הדיגיטל NR זה משהו אחר אז אני אשמח לקבל פירוט על הפונקציה הזו ומה היא עושה או מדריך כל שהו, והאם יש לי NR במסך שלי?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור