מסע שידרוגם של "לא אודיופיל"

csadim

חבר מתחיל
מעורבות
3
נקודות
3
שלום, לאחרונה אני בתהליך שידרוג המערכת ורציתי לשתף בתהליך/ מסקנות, לא נלאה בהיסטוריה, כרגע יש לי HEGEL H80
רמקול focal 715, כבל רמקול Acrolink 7N-S1010-III שקניתי לפי מטר רץ (לא מאוד יקר), כבל חשמל HiDiamond |3 (אני חושב)
טוב אז חשבתי כמובן להחליף רמקול, היה לי קצת קשה לבחור רמקול ובעצת חבר וברוך מ bg-soundb החלטנו לנסות פתרונות יותר יצירתיים,
בדקנו כמה כבלי USB , היה לי כבל שעלה כמה מאוד שקליים לא מאוד מוכר, בדקנו שני כבלים נוספים

HiDiamond כ 500 שקלים
Purist Ultimate USB כ3500 שקלים (חדשים)

אם להודות על האמת, הוא הגיע במקרה, החבר הביא אותו כי זה עניין אותו - 3500 ש"ח לכבל USB זה לא בשבילי (כאמור אני לא אודיופיל , וחוץ מזה איזה הבדלים כבר אפשר לשמוע עם רמקול זול .
טוב אתם כבר מבינים לאן זה הולך. נכון אני לא הראשון שאומר את זה אבל הוא מדהים! קיבלתי שיפור בכל הפרמטרים , בעיקר במוזיקלית, בשקט ובהנאה (אפשר להקשיב שעות ) את השיפור הזה אגב לא עשה כבל רמקול טוב מאוד בכ 5000 שקלים (עשה דברים אחרים, חלקם טובים וחלקם פחות) .לא היה שום דבר רע לומר על ה USB רק מחמאות.
הכבל בדרך אלי ! יש !
אני כותב את כל זה כדי לתת קצת חומר למחשבה, לפני שאתם מוכרים רמקול שקניתם לפני שנתיים ב 15K ב 8K לרגל שדרוג, תבדקו את הכבל USB שלכם , לפחות תדעו מה הרמקול שלכם יכול לעשות, ׁ (אם הבחור שמכר לי את הרמקול לפני 12 שנה היה שומע אותו עכשיו הוא היה מתעלף)
אם לא השתכנעתם

http://www.hifimusic.co.il/HiDiamond-and-Purist-USB-Cables-i331.html

את מה שעשה למערכת שלי מדף שיכוך למגבר אני אספר פעם הבאה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אבל אתה לא אודיופיל, כן?:)

csadim

חבר מתחיל
מעורבות
3
נקודות
3
ברור שלא :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כל מה שכתבת הוא אודיופיליה וחצי.

מזל טוב חביבי. אתה עולה בדרגה מ״לא״ ל-״כן״..

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שנה את הכותרת מ "לא אודיופיל" לכמעט אודיופיל.המעבר לכן של נמר יהיה קל יותר.. :)

נערך לאחרונה ב:

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
הוא כנראה חושב שאודיופיליה זה כינוי גנאי..;):)

csadim

חבר מתחיל
מעורבות
3
נקודות
3
אולי אני אשנה ל "אודיופיל יוצא מהארון"

csadim

חבר מתחיל
מעורבות
3
נקודות
3
יכול להיות שלאודיופילים חסר הומור ! (עצמי)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור