אני לא מכיר את המסך הזה..
האןם הוא כולל לךוקאל דמנייג?
כי הסמסונג היא שילוב של לוקאל דמייג עם שליטה מסגרתית אבל גם למטה ולמעלה ולא רק בצדדים.
אז אני לא יודע עד כמה האיכות של הפאנסוניק טובה.
אני אשית לא התנסיתי במסכי פאנסוניק LED ולא יודע עד כמה האיכות שלהם טובה בנתאים הם הוציאו מסכי LED די פשוטים אולי זה מסך יותר טוב אבל אני נמנמע מלהגיב כי אני פשוט לא יודע.
מה שכמעת אני בטוח שזה לא המסך LED הי טוב בעולם.. יש את ZL1 שהוא לטעמי המסך הטוב בעולם ולא היו לו מתחרים בקרוב.. לצערי המסך המחליף שלו ZL2 לא באיכות תמונה ב2D ונחות מממנו. אבל ב3D ו]נקצחיות כמו איטרנט ושלל גגטים הוא הרבה יחותר טוב. מבחנת עומק שחוים קונסטרט דיוק צבעים בהירות חסיות לזליגות אור ועננות אין מתחרה לטעמי לZL1 וכגם היא באמת מטעם ביקרות שקראתי נחשבת באמת למסך מדהים. כ510 אזורי הארה 3012 נורות 1200 בהירות מקרן 'קול מעבד 7 ליביות איכות הכי טובה שראתי ב2D ב3D העדפתי את סמסונג ES8000 צבעים יותר בהירים וחדים פחות תופעות כפליות יותר זוויות רחבות. אבל גקם בתחום הזה הטושיבה לא כזאות רע. עם תרוצה איכוץת מטורפת תבדוק עם נשארו עוד כמה חתיכות מהמסך המדהים הזה..
ותענה לי על כמה שאלות:
1. מה המרחק צפייה?
2. מה תנאי תאורה? אולי דווקא פלזמה תתאים לך כמו VT50 שהיא נחשבת למסך הפזמה הטוב בעולם
3. מה התכנים?
4. SMERT TV מענין אותך? גאדיטים פקצרים מיטוחדים?
5. איזה חיבורים תצריך איך תמחבר תמסך?
6.מה התקציב?
עם תרוצה עוד עזרה תפנה עלי לסקייפ הזה MATAN6589884