מסך LCD LG 32LK330Y - האם למישהו יש ניסיון איתו ?

marx04

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכם,

בעבר לפני כחצי שנה-שנה כתבתי כאן שאני מחפש מסך 32 אינץ' לחדר שינה (מרחק צפייה כ-2 מטר) והיו לי שתי דרישות:
א. כניסת USB לפורמט Dvix שמסתדרת עם כתוביות בעברית.
ב. ממיר דיגיטלי מובנה לשידורי עידן.
בזמנו לא הצלחתי למצוא מסך שיענה על שתי הדרישות האלה (התרשמתי אז מאד לטובה ממסך 32 של LG דגם 32LD460, אך הבעיה היא שזה דגם ללא ממיר מובנה לשידורי עידן).

היום ראיתי שקיים מסך חדש של LG מדגם 32LK330Y שיש בו גם כניסת USB לפורמט Dvix וגם ממיר מובנה לשידורי עידן.

רציתי לשאול אם מישהו יכול לחוות דעתו על הדגם הזה מניסיונו האישי:
1. איך איכות התמונה בשידורי SD ?
2. האם הדגם הזה מסתדר היטב עם כתוביות בעברית ? האם הן מוצגות ללא ג'יבריש מימין לשמאל ?
אני מתכוון ללכת לצפות בדגם הזה בחנות ביום שישי הקרוב.

אגב, אני לא מתכוון לשים בחדר שינה מסך יותר גדול מ-32 אינץ', אז מסכים גדולים יותר אינם באים בחשבון. המסך מיועד לשידורי SD של עידן, ולצפייה בסרטים בפורמט Xvid דרך ה-USB.

בברכה,

אורי.

marx04

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
עדכון לאחר רכישת הטלביזיה

שלום לכם,

אתמול, יום שישי, קניתי את המסך.
התקנתי אותו בחדר השנה (עיקר העבודה היתה על התקנת מתקן תליה).
ההתקנה הראשונית של המסך עצמו היתה פשוטה ביותר.
המסך שואל אותך לשפת התפריטים המועדפת (בחרתי עברית), ולאחר מכן נפתחים מסכי כיוונון והתקנה קלים להפעלה.
עדיין לא חיברתי אנטנה לקליטת עידן, ולכן השתמשתי רק ב-USB לצפיה בסרטים.
הנגן הפנימי של המסך קל ופשוט לתפעול.
המסך מציג ללא קושי את הכתוביות בעברית. הליקוי היחיד (שאינו מציק לי) הוא שסימני הפיסוק (כמו סימן שאלה, פסיקים וכיו"ב) מוצגים שלא במקומם.
לגבי איכות הצפיה, סרטי ה-Dvix שאני רואה הם באיכות טובה אך לא מעולה, ועל כן לא ניתן לחוות דעה מבוססת על האיכות של התצוגה של המסך עצמו.
בסך הכל אני יכול לומר שאיכות הצפיה בהחלט משביעת רצון.
בימים הקרובים אני אחבר אנטנה לשידורי עידן, ואז אוכל לחוות דעה על איכות הקליטה והצפיה של שידורי SD במסך.

בברכה,

אורי.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
איך התמונה בHD?
תודה על על חוות הדעת נשמע מסך טוב במחיר שפיו

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור