מסך LCD ל-XBOX

• פותח הנושא ymeb
  • פורסם בתאריך

ymeb

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים,
רציתי לקנות XBOX ולחבר אותו למסך LCD ומערכת קולנוע ביתית, להגשים חלום ילדות קטן.....
אני לא מצליח להחליט לגבי המסך. מצד אחד הבנתי שהוא חייב להיות בעל זמן תגובה גבוה מצד שני בעל איכות גבוהה של גרפיקה ומצד שלישי לא זכיתי בלוטו......
אני די סגור על גודל של 42, במקרה וזה קריטי מוכן להתפשר על 37. חשבתי על מסך FUJICOM 4206, הנתונים שלו נראים סבירים, מצד שני, אני לא בטוח שאני בודק את הנתונים הנכונים, אני משווה בהירות, זמן תגובה וניגודיות (כשהבנתי שניגודיות מעל רמה מסוימת כבר לא משמעותית). הייתי בחנות וראיתי שיש הבדלים משמעותיים באיכות למרות נתונים עדיפים (למשל בטלוויזיה פיליפס עם נתונים "נמוכים" יותר רואים הרבה יותר יפה מבטלוויזיה fujicom עם נתונים עדיפים) והבדלי מחיר עצומים, בלי קשר לנתונים הללו (פיליפס כמו שאמרתי עולה 6300 לעומת 3500 בפוג'י), מישהו יכול לעזור לי להחליט???
בעיקרון אני רוצה להוציא כמה שפחות (הפוג'י עולה 3500) אבל אם יש הבדלים משמעותיים מוכן להוציא עד כ- 5000 ש"ח, אולי קצת יותר אם יש הצדקה רצינית לכך.
תודה
קובי

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
בוא נתחיל בלהגיד לי מה הוא מרחק הצפייה כדי שנוכל לקבוע את גודל המסך הרצוי

ymeb

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כ-3-4 מטר. מניח שבמשחק אולי קצת פחות

....

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
הבעיה היא שבמרחקים האלה עדיף מסך יותר גדול מ 42 אולי 47 . אבל לא יודע אם תוכל להשיג טיליוויזיה בגודל הזה במחיר שציינת

raz04

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
LCD

תראה אדוני, הכול בסוף מוכרע משיקולי תקציב. אם אתה רוצה להוציא מעט ולקבל הרבה (גילית את אמריקה) תלך באמת על הפוג'יקום. מסך צנוע שכנראה מספק וזהו. הפיליפס זה ליגה אחרת במסכים ובגלל זה נוכחת שרואים יותר יפה. בנתונים החשובים הפיליפס מנצחת. בכל מקרה שמתי לב שאתה הרבה זמן מחפש לקנות ולא קונה אז אולי אם תחכה גם הפיליפס יוזל ואולי יהיה מבצע ותקבל את הפוגיקום מתנה עם קניית פיליפס. בהצלחה!

ymeb

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חחחחח

מעניין מאיפה אתה מכיר את כל הפרטים האלו.......:)
בכל מקרה, ברור שאני לא מחפש מתנות אבל בכל זאת מנסה למקסם את התועלת. אני מסכים איתך בגדול שהאיכות עולה עם המחיר אבל לדעתי המחיר מושפע, לפחות בחלק מהעליה, ממיתוג ודימוי של החברה המייצרת, זה פחות חשוב לי...... אגב, אפשר לראות את זה במובהק בחלק מן המקרים, כך למשל טלוויזיות sony מדגמים ישנים בטירוף נמכרות באותו מחיר כמו טלוויזיות מדור חדש עם נתונים ואיכויות יותר גבוהות.
בקיצור, מה קונים??? :(

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור