מסך 60"

hutcruchi

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם. אז גם אני כמו רבים לא מבין דבר בטלוויזיות. וגם אני כבר התבלבלתי מרוב מדריכים ומרוב ההמלצות השונות עדיף פלזמה או led או שזה לא משנה. חכמה או לא חכמה. כן להתייחס לנתונים של תדר התצוגה או לא להתייחס.
שורה תחתונה נכנסתי לאתרים כמו cnet שמדרגים טלוויזיות עם דגמים ספציפיים לפי גודל המסך אך הרבה מהמסכים שבחו"ללא מצאתי בארץ.

לכן אני פונה אל הקהל פה שמבין ושנמצא עם יד על הדופק ויודע בדיוק מי נגד מי.

אני מחפש מסך 60" לסלון, חשוב לי שתהיה תמונה איכותית גם לכבלים גם לסרטים וגם למשחקים. (העיצוב שלה, הגודל שלה וכו לא רלוונטיים בשבילי. העיקר התמונה) התקציב הוא עד 10-11 ואם יש משהו באמת אקסטרא אורדינרי אז אפשר לגלוש ל12 (אלף)

אשמח לכמה המלצות של דגמים ספציפיים בכדי שממש מכאן אלך לחנות ואתבבונן בתמונות המסך בעצמי.

תודה רבה וחג שמח

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
היי

ממליץ בחום לגבי פנאסוניק פלזמה דגם ST-60 60 מסך מדהים .והוא במסגרת התקציב שלך .
מומלץ לרכוש דרך חנות מתמחה איכותית הכוללת אחריות של 5 שנים מלאות של היבואן הרשמי .

בהצלחה (ורד)

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
על תתקרב לפלאזמה!!!!!!
העצה שלי אחי זה רק לד. היתרון היחיד של פלאזמה על לד הוא החדות אבל החיסרון הגדול שלה שפלאזמה אין לה אורך חיים כמו של לד אלה אם אתה איזה גרפיקאי חובב תמונות נוף מטורפות שאתה צריך חדות כי אתה צלם נופים ואתה צריך כול פרט ופרט וגם לא חיסכוניות כמו לד. עצה שלי יש מספיק מסכים טובים רק לך על חברות גדולות כמו LG סמסונג פנסוניק סוני אני ממליץ על סמסונג.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
על תתקרב לפלאזמה!!!!!!
העצה שלי אחי זה רק לד. היתרון היחיד של פלאזמה על לד הוא החדות אבל החיסרון הגדול שלה שפלאזמה אין לה אורך חיים כמו של לד אלה אם אתה איזה גרפיקאי חובב תמונות נוף מטורפות שאתה צריך חדות כי אתה צלם נופים ואתה צריך כול פרט ופרט וגם לא חיסכוניות כמו לד. עצה שלי יש מספיק מסכים טובים רק לך על חברות גדולות כמו LG סמסונג פנסוניק סוני אני ממליץ על סמסונג.

ההפך הוא מסכי הליד חדים יותר .
מסך הפלזמה מציג תמונה רכה נעימה ומדויקת יותר .
מניפת הצבעים במסך הפלזמה עשירה יותר . הקונטרסט טוב יותר משמעותית ממסכי הליד .

בקשר לאורך חיים של המסך .... פנאסוניק נותנים 5 שנים אחריות מלאה על כול שלל המסכים שלהם .
כך שבחינת אורך חיי המסך אין שום בעיה .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור