שלום
מבקש את עצתכם למסך 46 או 47 אינ'
צפיה בספורט וסירטי FHD
עדיין אין נסיון ב3D
תקציב 8-14 אלף
אני יודע שזה תחום רחב , אך אם יש החזר על תמורה מוכן להשקיע.
אשמח לעצתכם
התקציב הוא מכוכבד ויש לך הרבה אפשרות אני ממליץ לעלות תתקציב ל18 אלף ולקנות כבר גודל 55 D8000
עם אין לך תקציב אני ימליץ לך על כמה טלוזיות:
1. סמסונג D8000 גודל 46 טלוזיה שפועלת בטכנלוגיה LED רגיל עם שליטה על פ]יוזרא התאורה 250+ חלקי תאורה ובכרכה אתה משיג שחור אבסולטי דיוק צבעים פירוט ועוד. הנרות ממקמות למטה ולמעלה ולא בצדדי המסך כמו מסכי הLED הרגלים
הטכנלוגיה נקראת מיקרו+ וזה לא נחשב לFULL LED אבל עושה פעולה דומה אני מקווה ששנה הבא הפם יוציאו FULL HD אמתי.
לסמסונג יש 4 כנסיות HDMI שלוש כנסיות USB HD תומך DTS שזה רוב הסרטים שמגעים בקבצי בלורי
יש לה אנטרינט חופשי שבו אתה יכול לגלוש בלי בעיה באיטרנט והיא הכי מצטינית בזה בין מסכים שונים
יש לה מנגנון 800 הרץ בדגמים המארקאים עם אני לא טועה שמחליק תתמונה בSD ובHD והוא עובד היטיב ומחליק תתמונה בצוןרה מושלמת ומעלים בעיות כמו תזוזה מהירה ועוד.
עכשיו אני יעבור לביצועים:
1.SDּ: המעבד ואדיו שלו הוא מהרמה הראשונה והוא פועל היטיב עם שידורי נחותים הוא מביא תמונה מציוניות איכות שחור מציוניות התמונה טבעית ונעימה לעין ולא סמתי לב לפנים צבעים לא טבעים כמו אדום סגול כתום הוא נוטה לצבע יותר לבן חום וכחול הוא מעלים בסעיות כמו זימזומים מריחות פלקציה פקסולים גרעניות ועוד קיוצר הוא מתפקד מציון עם SD לטועמי הטלוזיה הLED שמציע תתמונה הטובה יותר בSD ראיתי גם ארת V20 והעדפתי את D8000 שהציגעה תמונה יותר חדה ובהירה ואפקט של HD
2.HDR: המסך מתממוד' היטיב עםפ HDR התמונה חיה זוהרת נעימה לעין החדות כול כך הפתיעה אותי בחיים לךא ראיתי מסך חד יותר רקאיתי את Z1 והיא הובילה בלא הרבה כול כך על D8000 בחדות התמונה טבעית ללא נטיה לזרחניות וגרעניות אבל הזליגות אור הצייקו לי מעט עם מכווילים כמו שצריך כמו שעשיץתי זה נעלם כמעת לגמרי
3.בלורי: פה אני חייב להגיד לך שהיתי חסר מילים התמנה היתה כול כך תלת מימ ידית החדות היתה מטורפת העומק בתמונה הפתיע אותי כול כך הצבעים היו בגוון של כחול ולא חום אדום מה שאומר שלטעמי התמונה היתה יותר קרה ופלסטקית ולא טבעית אבל מתי שכוולתי את המסך והוצאתי את כמעת כול מטיביו התמונה היתה יותר חמה ונעימה לעין איכות השחורים היתה מציוניות ברקע שחור המסך כמעת בשחור אבלוסטי לא היה שוםן עענות שמתי לב אלהם והשחור נשאר אחיד...
4. תלת מימיד הטלוזיה מתפפקדת מציון בתלת מימיד התמונה עמוקה וחדה ויש מנגנון שמעלה תבהחירות בתלת מימיד וזה מועיל מאוד לחוויה מהסרט לא הרגשתי בעיה כמו כאבי ראש וכאבי ענים בסרט המשקפים הם מאוש נוחות וקלות
כדי לקחת את המשקפים ביקרות ביותר הם עם השכוולים הטובים ביותר הזווית היתה רחבהנ מאוד ושהטועתי את ראשי לא שמתי לאיבוד מפרטים בתמונה ואפקט התלת מימידי נשאטר לראוןרך כול הסרט קיוצר חוויה שלךא מעולם הזה התמונה היתה בהירה חדהנ ועמוקה כמו שצ]פיתי ממסך היי אנד ברמה הנגבוה ביותר
חסרונות:
1. זליגות אור עם לא מכווילים היטיב
2. עענות
3. בבלורי הבתמונה בלי כוויול היטיב כמו שמתי לב נוטעת לגוון כחול וקר ולא לצבעים טבעים ז כמוסבן נראה מאוד מרשים אבל זה לא משדר את רמת המקור
יתרונות:
1. מגוון אפלקציות באיטרנט
2. אנטרנט חופשי
3. תמונה מציוניות בבלורי
4. תמונה מציוניות בSD
5.תמוןנה מציוניות בHDR
6.כול חיבורי אפשרי( בדגם הארופרי יש סקרט סמלין מביא את הדגם האסיתי שהוא הפשוט ביותר ויש לו בעיות חמרות של עענות וזליגות אור ועודג לוקחים עליו 33 אלף שקל...)
7. שחור מציון וכמעת אבסלוטי
תודה
אני יושב 3.5 מטר מהטלויזיה אז נראה לי 46 מספיק
המלצת כאן רק על סמסונג ת זה הדה בסט ? גם בגודל 46 ?
למרות שיש תקציב אני מתלבט אם להשקיע כל כך הרבה .
השאלה אם ישנן טלויזיות דומות , אפילו עם קצת פחות יתרונות אבל במחיר של 8-10 ?
המרחק שלך גדול מידיח ל.3.5 מטר... במרחק הזה לא תבדיל בין 1080I
ל1080P
למרחק הזה מתאים בול 55....
אני המלצתי על סמונג כי כיום אני לא חושב שיש לה מתחרה בסכומי ה14-25 אלף שקל מעלה זה כבר סוני HZ929
שצריך להגיע שלדעתי ממש לא ברמה של D8000 ומעליו זה כבר Z1 טטובה מD8000 אבל עולה 35 אלף שקל והתקציב הוא 14
אני ממליץ לעלות תתקציב ב4 אלף ל18 אלף ולקנות תגדול 55...
בסיביוא רשימי זה יעלה 33 אלף ממש חצי מחיר
האתרים האלו זה לא ענין שאפשר לשאוף ממנו מידע ככול נהראה ראיתה מאמרים ישנים ולא רוולנטים אני מכיר אנשים שיושביםפ מ3 מטר עם 65 והיו רוצים עוד 10 אנטיש זה ענין אישי בלבד אבל מבחינה מקצועית לא תוכל להבדל ממרחק 3.5 מטר מFULL HD לHDR
אני אישית מצליח להדיל ממרחק כזה אבל לא כול אחד רגיש לשיונים הקטנים האלו..
עם התקציב הוא 12 אלף ותלא רוצה לחרוג לכיוון 18-25 אז יש לך אפשרות לקנות את סוני EX720
טלוזיה מעולה אבל עם נטיה לגרעניות מוגזמת מה שלא ראיתי בD8000 שמציג תמונה נטולת גרעניות בכלל ותמונה טבעית ונהדרת עם אתה מעונין במסך גם כם מעולה זה סמסונג C750 גודל 55 שעולה 10 אלף שקל.....
אני יסביר לך למה אני פוסל את סוני HX929 אחד הדגם הזה מתמוכר ב28 אלף שקל....
לגודל 55 וזה כבר הרבה מעבר לתקציב שלו גודל 46 עולה 20 אלף שזה כבר אפשר לרכוש D8000 גודל 55
עם הוא מוכןם בשביל מנגנון FULL LED להשקיע 20 אלף לגודל 46 שיבושם לו אבל לטעמי הבדלים באיכות לא מצדקים את זה הסוני HX929 מציג רק שחור טיפה יותר טוב אבל סובל מזווית צפייה גרוע תמונה מגרוענת וצבעים לא טבעים כמו הD8000
הD8000 מציגה תלת מימיד לטעמי הרבה יותר טוב משקפים יותר נוחותץ 250+ אזורי שליטה על התאורה האחורית לעומת כמעת פחות מחצי בסוני HX929 שנה שעברה זה היה 77 אז אין מה לצפפות שתוך שנה ישלשו את זה
D8000 מציג תמונה יותר חדה ובהירה זווית צפייה מושלמת אבל סובל מעננות קשור לדגם עצמו שהתקבל ולכוויול כוויול נכון מוריד את זה כמעת לגמרי קיוצר אני חושב שהסברתי את עצמי מסםפיק.....
שוב כמו שאמר חברי מלמעלה היות ואתה לא אדופיל ולא מביןם מי יודע מה אני חושב שD6200 גודל 55 תתאים לך עולה 12 אלף שקל והיא מעולה עבורך עם תוכל למתוח תתקציב לכיוון 20-25 אלף שקל D8000 מעולה עבורך בתקציב 30-35 יש לך כמו שציין כודמי את HX929 שהיא אכן טלוזיה מעולה אבל לטעמי ולטעמי כמה מחברי פרום מקצועים באתר השקעה בה לא שווה את 3000 דולר שאפשר להשריע2000 דולר ולקבל אותו דבר ועף לתעלות על זה אז תחשוב טוב טוב לפני שתמוציא 20 אלף על גודל 46