LCD מסך 24 אינץ' למחשב, תקציב עד 1000 ש"ח, למשחקים ותכנות

danvis

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן כולם,

המסך מחשב של אח שלי שבק והוא צריך אחד חדש והוא ביקש ממני לסייע לו למצוא - הצורך העיקרי שלו זה תכנות ומשחקי מחשב.

הגודל המועדף זה 24 אינץ'.

ראיתי כמה מסכים ותהיתי איך הם:
Samsung LED S24A350H
Asus VH242H 24"
Samsung LED S24A300BL
LG W2443T 24"

כולם בטווח מחירים של 1000-1200. אני יודע שגם ה-Dell UltraSharp הם מעולים, אבל הוא מעדיף 24 אינץ' על פני 23, וה-24 של דל יקר.

אם מישהו מכיר או שמע ויכול לעזור, אני מאד שמח :)

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אני הייתי הולך על הסמסונג, יש לי נסיון טוב איתם. בכל מקרה הדרישות של אחיך הן פשוטות, אז כל מסך יתאים. רק תוודא שלמסך יהיה קצב רענון של 2ms בשביל המשחקים

danvis

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני הייתי הולך על הסמסונג, יש לי נסיון טוב איתם. בכל מקרה הדרישות של אחיך הן פשוטות, אז כל מסך יתאים. רק תוודא שלמסך יהיה קצב רענון של 2ms בשביל המשחקים

אני מודה לך על התגובה פאדי אבל אני לא בטוח כמה היא מסייעת.

זה שלסמסונג יש דגמים טובים לא אומר לי שום דבר על הדגם הספציפי הזה שלהם.

ובעיניי הדרישות של אח שלי הן בכלל לא פשוטות. הוא צריך מסך שגם יתפקד טוב במשחקים מצד אחד, וגם כזה שמתאים לעבודה משרדית ולשעות מול שורות קוד. עד כמה שידוע לי זה ממוקם די על 2 הקצוות השונים של הסקאלה.

איך ה-UltraSharp של דל לעומת המסכים שהצגתי? האם הוא ברמה שמצדיקה ירידה ל-23 אינץ' עם אותו תג מחיר?

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בהחלט והיות ומדובר במסכים ברזולוציה של FHD ולא גבוהה יותר כמו הדל 2410 למשל אז ההבדל מבחינת הגודל חסר משמעות:

23-inch-16x9-vs-24-inch-16x9.jpg

תמונות מצורפות

• 23-inch-16x9-vs-24-inch-16x9.jpg
    23-inch-16x9-vs-24-inch-16x9.jpg
    KB 12.8 · צפיות: 426

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני דווקא ממליץ שתלך על פאנל IPS
ולא פאנל TN
בשביל זווית צפייה טובה יותר וצבעים טובים יותר ושחורים עמוקים יותר אבל הבעיה הוא זמן תגובה איטי 8MS
אני ממליץ שאחיך ינסה לשחק בDELL 2311
ויראה עם הוא מבחין במריחות או לאגים כי אני די רגיש לענין ולא הבחנתי בלאג או מריחות משמעתיות

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
מתן, אם הוא היה מעצב גרפי אז אפשר להבין את ההתעקשות שלו. אבל בסך הכל הוא צריך את המסך בשביל משחקים ותכנות, לא משהו רציני.

danvis

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי תודה על התגובות!

אז ממה שאני מבין מכם, כדאי ללכת על ה-Dell 2312?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כן הןא מסך מעולה...פאדי המסך מיעוד למשחקים זה נכון אבל הוא מסך מציון גם למשחקים ולתכוןנות זה מסך שנעוד יותר לעריכה גרפית זה נכון אבל עדין הוא מתאים גם לשימוש יום יומי..
ולמשחקים ולסרטים הוא נהדר אז למה לא?
ועוד במחיר של 950 שקל זה עסקה משתמלמת מאוד...
הוא גם מקבל פאנל IPS
גם מסך אגרנוגרמי
גם מעוצב יפה
וכול זה ב950 שקל במקום לקבל מסך LED
עם פאנל TN עם צבעים לא מדיוקים וזווית צפייה צרה ועומק שחורים אפרפא

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור