מסך שחור בטושיבה כשמנסים לצפות בסרט דרך USB

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ניסיתי לברר לגבי אופציות חיבור דרך ה USB בשירשור הזה:

http://www.dtown.co.il/forum/14197-עדכון-ושאלה-בנושא-חיבור-דיסק-חיצוני-לטושיבה-sv685.html#post105698

מדובר בטושיבה SV685 ותוך כדי בדיקה של היכולות (או חוסר היכולות) נתקלתי בבעיה נוספת....מסך שחור.....בחיבור התקן חיצוני דרך ה USB.

לקחתי DOK ופירמטתי אותו ל NTFS כדי לבדוק אם יש זיהוי בדיסקים / התקנים חיצונים קטנים, אולם הטלויזיה לא זיהתה אותו , אז פירמטתי אותו ח FAT32 , והוא עדיין לא זוהה על ידי המסך....והוצג מסך שחור

יש לי DOK שעבד מצויין והמסך זיהה אותו בלי בעייה לפני פחות משבוע (הDOK הזה מפורמט גם ב FAT), הטלויזיה זיהתה אותו אוטו' ושאלה אם ברצוני להפעיל את ה MEDIA PLAYER, אולם שבוחרים movie אמורי לעבור לרשימת הסרטים על ה DOK והנה, שוב פעם מסך שחור...
בלי אפשרויות בחירה בלי כלום....

וזהו.....אין אפשרות להשתמש עכשיו בכניסת ה USB....

חוץ מלפנות לניופאן מה אפשר לעשות ?

הטלויזיה חדשה לגמרי (חודש בדיוק) , נראה לי מוזר שיש כבר בעיות ...

אם מישהו נתקל ויודע מה לעשות , אשמח לשמוע עצות ....?

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש עדכון:

ניסיתי היום שוב פעם להכניס את ה DOK שעבד מלכתחילה ואתמול לא פעל ..והכל עובד... אז מה שנשאר זה לברר לגבי ה DOK הבעייתי.

אחרי שביררתי שה DOK הבעייתי מפורמט ב FAT32 העתקתי עליו סרט , תמונה ו MP3....
תמונה זוהתה בלי בעיה
ה MP הקפיא את המסך ותקע את הטלויזיה על המסך השחור המהולל
הסרט לא רץ (כנראה בגלל ההקפאה של המסך מקודם)
הכנסתי את ה DOK שאנייודע שעובד, וגם הוא לא עבד...
חיכיתי מספר דקות ,וניסיתי שוב ....ה DOK שעבד זוהה וניגן סרט..הוא גם ניגן קובץ מוסיקה בלי בעייה...
החלפתי את זה ב DOK הסורר, באתי לבחור סרט ופוף מסך שחור...
דרך המחשב 2 ה DOK מזוהים , ומנגנים סרטים בלי בעייה

מסקנה שהגעתי אבל אני לא הכי בטוח, שכנראה ה DOK הסורר יש לו משהו דפוק (זה DOK 1 GB של חברה לא ידועה) ..וזה איכשהו תוקע את המסך.....וכדי להגן עליו או משהו כזה הוא פשוט נכנס מצב של "מגננה" לכמה דקות.

אם מישהו אחר חושב שיש בעייה אחרת , ו/או נתקל בבעיה זהה והגיע לפתרון אשמח לשמוע.
האם יש טעם להזמין טכנאי בכלל?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור