מסך מחשב לעבודה גרפית

vasyhov

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום.
רקע:
מחפש מסך LCD בטווח מחיר של עד 1500 +- 200 מתעסק בגרפיקה (בעיקר photoshop, flash premier ו-AAE) נכון להיום משתמש ב-CRT MAG 17 אבל אנשים אומרים שגם ב- LCD ניתן להשיג ביצועים טובים.

לפי מה שאני הבנתי טווח מחיר שלי עדיף לקחת 20 אינץ' (בסביבות 1600X1200) כיי 22 לא מגיעים לאיכות מתאימה. הפאנל שאני חושב שהכי יתאים לי זה VA כי אני מרבה גם בגלישה באינטרנט (קריאת טקסטים מרובים) וצפייה בסרטים ואנימציה שדורשים "גלישה" טובה (חלקם מעל 25FPS) אבל העיקר עבודה גרפית. אלא אם כן IPS טוב מספיק גם כן, מה שמדאיג אותי זה זמן תגובה, רוב מסכי IPS 16ms ןאני מעוניין ב- 8 לכל היותר. לא הייתי רוצה להסתכל סרט ולראות הכל נמרח לי.
ראיתי המלצות על DELL 2007FP/WFP אבל אלה מסמכי 16ms וקייימים זמן רב בשוק ובטח קרובים לסיום ייצור מה שמדאיג מבחינת אחריות ותקלות. ביקרתי בהרבה אתרים, אבל פה שמתי לב למגוון הסברים וביקורות טובות ומקצועיות אז החלטתי לפני קנייה לשאול ע"מ להיות בטוח יותר.
אז אשמח מאוד אם מישהו יכול להמליץ לי על מסך LCD שיתאים לדרישות מסוג כזה. וגם אם מישהו ירצה לשתף מניסיונו בשימוש במסך למטרות כאלו.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ה- DELL הוא מסך עם פאנל S-IPS , אחד המתאימים ביותר לעבודה גרפית, אל תדאג לגבי זמן התגובה, אין שום בעיה איתו.

vasyhov

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה!!!

אחלה, תודה על העזרה.

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
לי יש את ה2007FP תקופה ארוכה.
ממליץ עליו בחום.
עובד ברזולוציית NATIVE של 1600X1200.
אני ממש מרוצה ממנו (חבל שלא איכותי כמו הCRT HITACHI שהיה לפניו - אבל משהו ברמה כזו יגיע ל5K בLCD).
ולעניין - לא בדקתי בזמן האחרון, אבל בתקופה בה הוא נקנה הוא היה המסך המומלץ ביותר ברוב הפורומים בארץ שעוסקים בתחום.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור