מישהו יודע מי מביא את המסכים של דה לייט לארץ
B bronco אוהב את התחום הודעות 53 מעורבות 0 נקודות 6 1/12/10 #1 מישהו יודע מי מביא את המסכים של דה לייט לארץ
B bronco אוהב את התחום הודעות 53 מעורבות 0 נקודות 6 2/12/10 #3 השאלה אם הם מיבאים את המסך או רק את הבד ומדביקים כאן בארץ כי עבודת ההדבקה שלהם על הפנים אני מחפש מסך חשמלי
השאלה אם הם מיבאים את המסך או רק את הבד ומדביקים כאן בארץ כי עבודת ההדבקה שלהם על הפנים אני מחפש מסך חשמלי
jexy עוסק בתחום הודעות 869 מעורבות 1 נקודות 16 4/12/10 #4 מה רע בדראפר? הם משתמשים בבד דה לייט... מחיר של מסך חשמלי 92 אינץ' בפורמט 16:9 עולה בסביבות ה2500 ש"ח.
מה רע בדראפר? הם משתמשים בבד דה לייט... מחיר של מסך חשמלי 92 אינץ' בפורמט 16:9 עולה בסביבות ה2500 ש"ח.
B bronco אוהב את התחום הודעות 53 מעורבות 0 נקודות 6 5/12/10 #5 למייטב הבנתי וכמה שקראתי בעניין, הדלייט נחשבים טובים מאוד עם חשמלי רגיל עולה 2500 ש"ח כמה יעלה לי מסך מתיחה חשמלי?
למייטב הבנתי וכמה שקראתי בעניין, הדלייט נחשבים טובים מאוד עם חשמלי רגיל עולה 2500 ש"ח כמה יעלה לי מסך מתיחה חשמלי?
B bronco אוהב את התחום הודעות 53 מעורבות 0 נקודות 6 6/12/10 #7 אוקי ,אבל מי מביא את דלייט לארץ? ראיתי מסכים של אדאו האם הם פחות טובים?
jexy עוסק בתחום הודעות 869 מעורבות 1 נקודות 16 9/12/10 #8 היבואן של דראפר מביא מסכים דגם ברונט עם מסך דאלייט. האם אדאו פחות טו או יותר טוב קשה להגיד, תלוי במקרן, בחדר, בתאורה, במקור וכו'... לא בדקתי את שניהם באותו מקום עם אותו מקור, לכן אין לי תשובה חד משמשעית.
היבואן של דראפר מביא מסכים דגם ברונט עם מסך דאלייט. האם אדאו פחות טו או יותר טוב קשה להגיד, תלוי במקרן, בחדר, בתאורה, במקור וכו'... לא בדקתי את שניהם באותו מקום עם אותו מקור, לכן אין לי תשובה חד משמשעית.