מסוחרר מכמות הפיקסלים

• פותח הנושא daoy
  • פורסם בתאריך

daoy

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב לכולם.
אז ככה, יש לי סלון לא גדול - 2 מטר מרחק צפייה פחות או יותר. ואני יודע שבמרחק הזה 32" היא הבחירה הנכונה, אני עדיין מעדיף 37" כיוון שהדירה שכורה ולא יודע עד מתי אגור בה.
מהצד השני מכל הטלויזיות 37" שראיתי בתקציב שלי (עד 4K) רק אחת באמת תפסה לי את העין - sony 37ex402. הבעיה - היא ממש בגבול התקציב שלי (מצאתי אותה ב-4K לא בפחות). הטלויזיות האחרות שבאות בחשבון הן ה-LG 37LH3000 וה-samsung 37B530. הבנתי שהסמסונג ישנה יחסית, והיא פחות מרשימה אותי מהLG. אני יודע של-LG יש עוד דגמים בתקציב אבל לא יצא לי לראות אותם בפעולה ואני גם לא ממש מבין מה ההבדל ביניהם (חוץ מעניין ה-USB שלא מהווה בעיני פקטור כיוון שהיא גם ככה תחובר למחשב).

השאלה שלי היא כזאת. כיוון שהדגם היחיד שמצאתי היא הסוני, והיא יקרה לי קצת, האם עדיף לי ללכת אולי על 32"? ואם כן אז כמה זה באמת נחוץ שהיא תהיה FHD? הבנתי שב32" זה לא ממש משנה אם זה full או ready - זה נכון?

בקיצור אני מתלבט האם ללכת על הטופ של הסקאלה שלי - או לרדת בגודל המסך ולקנות 32" HDR מיצרן טוב ב1500 מתחת לתקציב? מה דעתכם? ואם יש למישהו הצעות לעוד דגמים (פופולאריים - שאפשר לראות בפעולה בחנויות) אני אשמח לשמוע.

יצא ארוך - אני מצטער, תודה שקראת - תבורך אם הגבת.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לי יש בסלון את הLH3000 . נהדרת. פשוט ככה.
תוכל להשיגה באזור ה3600 .

oshri

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
איזה תכנים אתה הולך לראות?
יותר מ 2 מטר מרחק אי אפשר להבחין בFHD על מסך 50''
בשביל לראות FHD על 37'' צריך לשבת יותר קרוב ממטר וחצי.

daoy

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אז כמו שאמרתי מרחק הצפייה שלי הוא בערך 2 מטר, ואין לי שום כוונה לקנות משהו גדול מ-37".
מבחינת התכנים אז זה בעיקר HD ממחשב (אני אחבר כנראה DVI-HDMI) וטלויזיה SD.

בעיקרון מה שאני באמת רוצה להבין מהאלופים כאן זה אם נכון מה שאומרים לי בחנויות לגבי זה שבמסך 32" לא ממש משנה או קונים HDR או FHD? מה דעתכם? ומה אתם הייתם קונים במצבי? 32" או 37"?

המוני תודות.

oshri

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מהמרחק הזה גם 42'' לא משנה HDR או FHD

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור