ובכללי, סט אפ נחמד, נראה לי :rolleyes:
Ozen חבר משקיען הודעות 854 מעורבות 2 נקודות 18 7/2/08 #2 וואו, מפחיד מה שהוא עשה לבית - מה שנקרא רמקול שופרי... :מה??????????:
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 8/2/08 #3 מטורף... זה שופר אמיתי. מה עושה שם מגבר של VIVA ?...
arama-audio עוסק מסחרי הודעות 508 מעורבות 0 נקודות 16 9/2/08 #4 אתה מדבר על מונו בלוקים V8 של reussenzehn מדובר בחברה גרמנית המוכרת רק לשוק בגרמניה. אגב מחירם של המונובלוקים V8 , כ 8,150 יורו. להלן אתר החברה: www.reussenzehn.de
אתה מדבר על מונו בלוקים V8 של reussenzehn מדובר בחברה גרמנית המוכרת רק לשוק בגרמניה. אגב מחירם של המונובלוקים V8 , כ 8,150 יורו. להלן אתר החברה: www.reussenzehn.de
exupgh12 חבר משקיען הודעות 5,071 מעורבות 3,078 נקודות 113 9/2/08 #5 לא הספיקו לו שתי השופרים הענקיים שבחדר אז הוא בנה את מנהרת הזמן :מה??????????: בטוח שהוא לא נשוי אחרת אישתו הייתה זורקת אותו מהבית על מה שהוא עשה
לא הספיקו לו שתי השופרים הענקיים שבחדר אז הוא בנה את מנהרת הזמן :מה??????????: בטוח שהוא לא נשוי אחרת אישתו הייתה זורקת אותו מהבית על מה שהוא עשה
zs חבר משקיען הודעות 4,923 מעורבות 1,601 נקודות 113 9/2/08 #6 נכתב ע"י exupgh12: לא הספיקו לו שתי השופרים הענקיים שבחדר אז הוא בנה את מנהרת הזמן :מה??????????: בטוח שהוא לא נשוי אחרת אישתו הייתה זורקת אותו מהבית על מה שהוא עשה לחץ כדי להרחיב... בטח אישתו ניפטרה ועכשיו הוא מממש את הביטוח חיים שלה......סתם...סתם נו
נכתב ע"י exupgh12: לא הספיקו לו שתי השופרים הענקיים שבחדר אז הוא בנה את מנהרת הזמן :מה??????????: בטוח שהוא לא נשוי אחרת אישתו הייתה זורקת אותו מהבית על מה שהוא עשה לחץ כדי להרחיב... בטח אישתו ניפטרה ועכשיו הוא מממש את הביטוח חיים שלה......סתם...סתם נו
ofir-harlev אוהב את התחום הודעות 212 מעורבות 0 נקודות 16 9/2/08 #7 אני לא יודע להחליט אם זה הדבר הכי יפה, או הכי מכוער שראיתי בחיים שלי....אבל זה בטוח אחד מהם. מדהים
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,099 מעורבות 4,253 נקודות 113 9/2/08 #8 אופיר. במילים אחרות אתה אומר שזה הדבר הכי מוגזם שראית. אם כן? גם אני!
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 9/2/08 #9 מוגזם זה בטוח, צריך לשמוע בשביל לדעת אם זה לטובה או רעה...
ofir-harlev אוהב את התחום הודעות 212 מעורבות 0 נקודות 16 10/2/08 #10 נמר, כן. אני מניח שזה ניסוח נכון ...תכלס, מה הייתרון בשופרים כאלה ענקיים, כלומר...איך הם משפרים את הצליל??
נמר, כן. אני מניח שזה ניסוח נכון ...תכלס, מה הייתרון בשופרים כאלה ענקיים, כלומר...איך הם משפרים את הצליל??
ס ס. ריכטר אוהב את התחום הודעות 336 מעורבות 0 נקודות 16 10/2/08 #11 גם אני לא ידעתי איזה "הכי" זה בדיוק, אבל זה בהחלט היה "הכי" אז נשארתי עם "הכי מגניב שראיתי לאחרונה". באותו שרשור שם , של כמה עמודים [ שמניב שפע של לינקים - למשל, הק"ב ב-6 מל' $ ] מישהו כתב שהוא היה משלם כדי להאזין לסט הזה, וחשבתי, וואללה, גם אני .
גם אני לא ידעתי איזה "הכי" זה בדיוק, אבל זה בהחלט היה "הכי" אז נשארתי עם "הכי מגניב שראיתי לאחרונה". באותו שרשור שם , של כמה עמודים [ שמניב שפע של לינקים - למשל, הק"ב ב-6 מל' $ ] מישהו כתב שהוא היה משלם כדי להאזין לסט הזה, וחשבתי, וואללה, גם אני .
gtr חבר משקיען הודעות 1,062 מעורבות 473 נקודות 83 10/2/08 #12 בסוף יתברר,שהוא בכלל קיבוצניק לשעבר-ששומע בעיקר...יורם גאון-המיטב,ואף חוטא לעיתים באילנית.
ofir-harlev אוהב את התחום הודעות 212 מעורבות 0 נקודות 16 11/2/08 #13 you cant go wrong with yoram gaon