ממתג HDMI עבור מקרן ופלזמה

Shingo

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
היי,
אני מחפש ממתג HDMI שאוכל לחברו ל monitor out ברסיבר ולאותו ממתג יחוברו המקרן והפלזמה,
כל המקורות בעקרון מחוברות לרסיבר כעת וכמובן שכבל HDMI מחובר מהמקרן לרסיבר שיש לו רק כניסת בודדת של monitor out ולשם היתה מחוברת הפלזמה לפני,

האם המוצר הבא מתאים?
http://www.amazon.com/Apogee-HDMIMX...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1233436474&sr=8-1

או שמספיק ממתג עם output אחד?

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם אני מבין נכון, מה שאתה מחפש זה למעשה ממתג, אליו יחוברו כל מקורות הוידאו השונים עם כבלי HDMI וממנו יצא כבל יחיד אל המקרן.

Shingo

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
היי ליאור,
כרגע כל המקורות מחוברים לרסיבר וכמובן גם הפלזמה,
אני רוצה לשמר את המצב הנוכחי אבל להוסיף מקרן אבל ברסיבר יש כניסה אחת של monitor out אז אין לי לאן לחבר את ה כבל HDMI של המקרן,

לכן אני רוצה ממתג HDMI שאוכל לחבר אליו את הפלזמה והמקרן וממנו כבל HDMI למגבר,

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מבלבל מעט במונחים, כיום, כל המקורות מחוברים לרסיבר, ממנו יוצא כבל HDMI אל הפלזמה (זו יציאת MONITOR OUT, לא כניסה).
אתה בסה"כ צריך מפצל HDMI לשתי יציאות: בצד אחד, יחובר אליו כבל HDMI שיצא מהרסיבר (MONITOR OUT) ומצד שני, יצאו ממנו שני כבלי HDMI, האחד אל מסך הפלזמה והשני למקרן.

מה הרזולוציה של הפלזמה ומהי של המקרן? קח בחשבון שלא תוכל להתאים אות ספציפי לכל אחת מהיציאות, גם המקרן והפלזמה יקבלו אות זהה ששניהם צריכים לתמוך בו.

Shingo

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שניהם רזולוציית FHD
האם המתאם בקישור שצרפתי יכול להתאים?

תודה.

Shingo

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
תודה רבה ליאור.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור