- מעורבות
- 1,629
- נקודות
- 113
לא מזמן רכשתי מגבר AUDIO ANALOGUE - PUCCINI SETTANTA לרמקולים שלי FOCAL JMLAB 726s (קישור לאשכול), אבל ללא מקור זה לא שווה הרבה לאחר שמיעה של מספר נגנים החלטתי לרכוש:
נגן CD של חברת Micromega בשם המפתיע CD.
כמו כן רכשתי גם כבל אינטרקונקט מסוג Matrix Reference II מחברת Acoustic Zen.
גם כן רכשתי כבלי רמקולים של EXCELSIOR מחברת Ultralink.
כך שאני במצב קרוב מאוד להשלמת השלב הראשן בסטאפ שלי. עדיין אני לא סגור בקשר למיקום הרכיבים החדשים שלי ואני שוקל להניח כל אחד מהם על פלטת של עץ מייפל או משהוא כזה (המלצות יתקבלו בברכה). כאשר הכל ימצא את מקומו בטוח שיצרפו תמונות.
אם אחרי כל זה אתם בטח רוצים לדעת איך זה נשמע
עם הנגן החדש והכבלים המערכת כעת נשמעת בצורה שכלל לא חשבתי שהיא תשמע, מאוזנת עם רכות מסוימת ועם צליל נקי שמביא את כל סוגי המוזיקה כאילו ללא מאמץ בצורה זורמת. נכון המערכת כעת בא עם הפסד מסוים בדינאמית ובפרוט, אבל אני זה בפרוש לא הפסד זה כייף.
כמובן שאתם מוזמנים לקפוץ לבקר ולשמוע (קפה עלי).
נגן CD של חברת Micromega בשם המפתיע CD.
כמו כן רכשתי גם כבל אינטרקונקט מסוג Matrix Reference II מחברת Acoustic Zen.
גם כן רכשתי כבלי רמקולים של EXCELSIOR מחברת Ultralink.
כך שאני במצב קרוב מאוד להשלמת השלב הראשן בסטאפ שלי. עדיין אני לא סגור בקשר למיקום הרכיבים החדשים שלי ואני שוקל להניח כל אחד מהם על פלטת של עץ מייפל או משהוא כזה (המלצות יתקבלו בברכה). כאשר הכל ימצא את מקומו בטוח שיצרפו תמונות.
אם אחרי כל זה אתם בטח רוצים לדעת איך זה נשמע
עם הנגן החדש והכבלים המערכת כעת נשמעת בצורה שכלל לא חשבתי שהיא תשמע, מאוזנת עם רכות מסוימת ועם צליל נקי שמביא את כל סוגי המוזיקה כאילו ללא מאמץ בצורה זורמת. נכון המערכת כעת בא עם הפסד מסוים בדינאמית ובפרוט, אבל אני זה בפרוש לא הפסד זה כייף.
כמובן שאתם מוזמנים לקפוץ לבקר ולשמוע (קפה עלי).