ממיר YES או כבלים HD

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה מעניינת, דובר פה הרבה על סוגי החיבורים מהממיר לטלביזיה, קומפוזיט, SVIDEO ועוד... האם כאשר ממיר HD של כבלים או YES מחובר לטלביזיה ב HDMI ורואים בו שידורים רגילים התמונה תהיה יותר טובה מחיבור SCART ל SVIDEO בממיר רגיל שהוא לא HD ושימו לב שאני מדבר אך ורק על שידורים רגילים שמועברים לטלביזיה דרך כבל HDMI זה הכל, אני יודע שתכני HD יראו מצויין, בעצם מה יותר איכותי? HDMI או SVIDEO בשידורים רגילים ? תודה.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אז בעצם מומלץ HD גם אם רק 5 אחוז מהערוצים ישודרו ב HD כי שידורים רגילים ינותבו בעצם דרך הכבל או השיטה המודרנית ביותר, האם אני מבין נכון? בעצם HDMI גם בשידורים רגילים ייתן את האיכות הכי טובה שקיימת היום גם לגבי שידורים רגילים?

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ושאלה נוספת, פה מתעורר עניין נוסף, אני משתמש במדיה סנטר וכרגע מחובר SCART ל SVIDEO ובגלל הכרטיס TV נפגמת קצת האיכות, האם במידה וארכוש כרטיס TV עם כניסת HDMI האיכות לא תיפגע?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ממשק HDMI מעביר אות האיכות טובה - אבל השאלה היא האם הממיר שמוציא את האות ב HDMI מוציא אותו טוב יותר מהאות שיוצא ב SCART. את התשובה לכך אני לא יודע

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הממיר יודע לעשות UPSCALE של הערוצים הרגילים רק דרך HDMI

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ושאלה נוספת, פה מתעורר עניין נוסף, אני משתמש במדיה סנטר וכרגע מחובר SCART ל SVIDEO ובגלל הכרטיס TV נפגמת קצת האיכות, האם במידה וארכוש כרטיס TV עם כניסת HDMI האיכות לא תיפגע?

אם תמצא כזה אז האיכות יכולה רק להשתפר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור