ממיר USB TO SPDIF מה נסיונכם ?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לאחרונה התנסתי עם 2 ממירים כאילו התוצאות היו מפתיעות !!! מאוד .
לאחר שקראתי שכניסת הRCA אצלי במכשיר היא הכניסה המומלצת . החלטתי לבדוק שימוש בממיר כזה .
מחפירות הבנתי שלממירים האילו יש חשיבות גבוהה מאוד בשיפור הסיגנל שיוצא מהמחשב .
בגדול הם מבצעים רקלוקין ובפרין לסיגנל וחלקם גם מטפלים במתח הקלוקל שיוצא מהמחשב לUSB .
בארץ יש מבחר מצומצם של ממירים כאילו ובמיקרא הזדמן לי לנסות ממיר אדיופילו פרה ופוור (כך הוא ניקרא ) שמעבר להמרה יש לו יחידה נפרדת עם בטריה למתח . הביקורות מחול מהללות ובהחלט האודיופילו הקפיץ לי את רמת המקור אבל בגלל כל מני סיבות שלא קשורות לסאונד החזרתי את המכשיר לבעלים ולקחתי לנסיון את ה IFI IUSB + IFI USBPOWER מעופר .
מסיבה שנמצאת בבדיקה לא הצלחתי להפעיל את 2 המכשירים ביחד משורשרים וחיברתי רק את הממיר ללא טיפול במתח . להפתעתי התוצאה היתה יותר טובה מהאודיופילו ויותר לטעמי . האודיופילו הפך את הסאונד לנעים מידיי למרות שהיה יותר פרוט ושקט ו-0 דיגטאליות הרגשתי שהוא לוקח את הסאונד לצד הרגוע מידיי ולאומת זאת הIFI סיפק את הפרוט והנקיון והפחית משמעותית את הגרעון הדיגיטאלי ובנוסף לא הרגשתי שהוא גוזר לי קצוות . למרות שבקטעים קיצוניים בחפרנותם הורגשו קצת שפיצים דיגיטאלים ( יכול להיות שעם החלק הנוסף שמשפר את המתח התוצא היתה עוד יותר טובה )
בחו"ל יש מודעות גבוהה לחשיבות הרכיב הזה ומנסיון של אנשים רק ממירים (דאקים ) ברמות גבוהות מאוד מצליחים לטפל בסיגנל ביעילות ולייתר את המכשירים האילו . אפילו ברקלי שמיצרת ממירים ברמה גבוהה מאוד תוענת שהממיר USB SPDIF שלה משפר את הסאונד לממיר שלה .( הברקלי בחו"ל נחשב למך הממירים USB ל SPDIF אממה מאוד יקר מחוץ לתחום בשבילי )
בארץ יש עוד 2 ממירים כאילו שזמינים לרכישה ה-M2TECH שלא זמין להדגמה וטדי פרדו U2S .
עם למשהו יש נסיון עם מוצרים נוספים ותובנות אשמח לשמוע !
שירשור מחו"ל בנושא : http://www.computeraudiophile.com/f...onic-devices-spdif-converters-shootout-15327/

לגבי טדי פרדו : יש למשהו מושג איפה ניתן לבדוק לגבי המוצרים והאם טדי נותן מוצרים לבדיקה ?

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
תדי נותן שבועיים לנסיון במידה ולא מרוצה ניתן להחזיר ולקבל זיכוי

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
היי,

לי יש את ה-CONCERO HD שהוא ממיר כפי שציינת וגם משמש כדק יעודי.
תוכל לקרוא עליו אינפורמציה באתרי אינטרנט בינלאומיים וגם בוצעה סקירה עליו באתר המקביל.

אם תרצה אינפורמציה נוספת. תתקשר :)

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
גם לבל קנטו יש רכיב כזה. מגיע בשלוש רמות - איכות ומחיר.
MLINK, ULINK ו-REF LINK - שהוא הבכיר בסידרה. 1500 דולר מחיר חו"ל. קניתי אותו לפני
כמה חודשים - עשה הבדל היסטרי. הרקע הפך שחור יותר, הכל נהיה יותר מדויק, יותר מוזיקלי, יותר מפורט. הבדל חד משמעי.

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
אמנם יותר מתאים ל diy אבל אי אפשר להתחרות בתמורה של waveio בשילוב ספק לינארי איכותי.
http://luckit.biz

mike1999

אוהב את התחום
מעורבות
21
נקודות
8
עניין השפעת הסאונד של הממירים לא קשור גם לDAC עצמו?

למשל שאלתי מישהו שמחזיק DAC כמו שלי והתנסה עם ממירי SPDIF והוא אמר שלא שמע שינוי... (אני אישית לא בדקתי אבל זה בתכנון)

נערך לאחרונה ב:

hm68

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
8
מציע לך לבחון את הדגם הזה http://ifi-audio.com/portfolio-view/micro-iusb3-0/
הוא מגיע עם ספק הכוח החדש שלהם ה ipower ותצרף את הכבל הזה http://ifi-audio.com/portfolio-view/accessory-gemini/
התוצאה מעולה במחיר סביר יחסית

YONI40

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
8
אני רכשתי על עיוור את ה hiface ולא הבחנתי בשינוי באופי הסאונד

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
עניין השפעת הסאונד של הממירים לא קשור גם לDAC עצמו?

למשל שאלתי מישהו שמחזיק DAC כמו שלי והתנסה עם ממירי SPDIF והוא אמר שלא שמע שינוי... (אני אישית לא בדקתי אבל זה בתכנון)
השידרוג הזה של ממיר SPDIF\USB הוא משהו שמבצעים במערכת שהבשילה ומערכת שמסוגלת לשקף הבדלים . ישנם ציודים שלא משנה איזה מקור תחבר אליהן הוא ישמע אותו דבר . סתם נניח שהרכיב הזה שולב במערכת עם דאק מצויין ןפרה מצויין ומחשב מושקע וכבילה ...... את כל זה בסוף הרמקול אמור לשקף זאת אומרת שפיזיקאלית הקבלים בקרוס אמורים להיות מדויקים מספיק לשקף הבדל והממברנה אמורה לנוע בדיוק רב יותר ועים הרמקול לא מסוגל או יש רכיב אחר בשרשרת שלא מסוגל לא יורגש הבדל . בקיצור אני מאמין שיש אנשים שלא שומעים הבדלים וזה במיוחד בגלל שהמערכת לא מסוגלת לשקף את הדקויות האילו .
אבל עם היא כן משקפת אז תוספת קטנה של שקט וקצת פחות דיגיטצייה וחסיפה של קצת יותר הרמוניות ופרטים עושים הבדל ענק.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור