ממיר dac סיניים בעלי הגברת מנורות

drm9559

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
שלום רב אני מעוניין לקנות באיביי ממיר dac בעל יציאת מנורות וחברות סיניות עם שמות לא מוכרים בארץ! המחירים זולים על 1200 שקלים כולל שנאי טורואידי גדול הגברת מנורות נקיה וכו... עד 192 קילוהרץ שמתחבר למחשב מה החוות דעתכם ויש גם ממיר ב600 שקל של חברת שאינג יואנג עם שנאי גדול ושפופרת ואקום שממיר גם קבצי המחשב למגבר אודה לחוות דעת מיקצועית בברכה דרור מרגלית .

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שלום רב זה נחמד לפעמים לשים נקודות (או לפחות פסיקים) בין המשפטים כדי שנדע מתי אתה לוקח נשימה עמוקה אבל גם אם זה לא אז זה בסדר בכל מקרה לגבי הממירים שלך הסיניים ידועים בריבוי המוצרים הזולים שלהם אבל כמו בכל תעשייה יש מוצרים טובים יותר ופחות אתה צריך להתמקד על דגמים ספציפיים ולחפש ביקורות עליהם למרות שבגדול לא הייתי מצפה לניסים ונפלאות מממירים כאלה אלא אם כן אתה מצפה מראש לאיכות של רמת כניסה בלבד ואז הם אכן יכולים לתת לך פיתרון התחלתי ראוי אבל לא כזה שבהכרח טוב יותר ממתחרים מערביים במחיר שלהם אלא אם כן הם כל כך זולים שאין מתחרים כאלה ואז באמת שווה לשקול אותם כמו שאני עשיתי לפני כמה שנים שקניתי ממיר כזה ב- $200 והוא היה בסדר וחביב אבל לא מעבר לזה
נקודה
ועכשיו נכתוב נורמלי:
1. לא הייתי מתעכב על תדר הדגימה או נתונים טכנים אחרים משום שברמות המחיר האלה הם באמת חסרי משמעות לגבי איכות הצליל של המכשיר.
2. כנ"ל לגבי הימצאות (או היעדר) מנורות בנתיב הסיגנל. לחלוטין לא אומר כלום לגבי איכות ואפילו אופי הצליל.
3. כאמור, אם אתה רוצה משהו בסיסי, חביב, שעושה את עבודה, זה יכול להוות פיתרון. אבל אין קסמים או מציאות מדהימות פה - הערך העיקרי של מוצרים כאלה הוא בתחום המחירים הנמוך מאד שבו מוצרים מערביים מתקשים להתחרות. כשעולים למחירים כמו 1200 ש"ח ומעלה, יש לך מוצרים מקבילים של חברות מערביות (למשל musical fidelity) שעושים את העבודה לא פחות (אם לא יותר) טוב.

אם תתן דגמים ספציפיים, אפשר יהיה אולי להתייחס לגופו של ענין ולתת לך חוו"ד על המוצר עצמו.

drm9559

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
לי נכון להיום יש את usb box s של project עם כבל אנגלי שורד משהו כזה אני מרוצה מימנו מאוד,אבל חסר לממיר לטעמי נפח בצליל בגלל שהוא תלוי במתח של הלאפטופ מזין אותו בברכה דרור.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
ווידוי
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצר זול . נקודה.
אם הייתי אתה- הייתי רוכש את MT2 ההיפיס הכתום.
נ ק ו ד ה

drm9559

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
תודה איתי. יש עוד ממיר מומלץ שאני יכול לקנות והוא: advanc acustic שמעתי שהוא ממיר סבבה!

drm9559

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8

drm9559

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
איתי אני לא מוצא ממיר כזהmt2

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
דרור, ב- 600 ש"ח לא תשדרג את הפרוג'קט. קשה לי להאמין שגם ב- 1200 תצליח. בכל מקרה, אני כמעט בטוח שהסינים האלה זה לא הכתובת.
לגבי ה- ADVANCE ACOUSTIC הזה, אין מנוס אלא ללכת ולהקשיב.
קח את המחשב והפרוג'קט, לך לחנות שמוכרת ממירים כאלה ותקשיב. זאת הדרך היחידה.
ובכל מקרה, לדעתי תצטרך להיפרד מסכום של כ- 2000 ש"ח כדי להרגיש שידרוג משמעותי. אבל, כל מקרה לגופו. לך ותשמע בקיצור.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
[
QUOTE=drm9559;236186]איתי אני לא מוצא ממיר כזהmt2[/QUOTE]

הנה קישור לאתר היבואן:

http://www.soundquest.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=80452

הנה סקירה וביקורת על המוצר באתר זה

http://www.dtown.co.il/articles/2961.html

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור