שלום רב זה נחמד לפעמים לשים נקודות (או לפחות פסיקים) בין המשפטים כדי שנדע מתי אתה לוקח נשימה עמוקה אבל גם אם זה לא אז זה בסדר בכל מקרה לגבי הממירים שלך הסיניים ידועים בריבוי המוצרים הזולים שלהם אבל כמו בכל תעשייה יש מוצרים טובים יותר ופחות אתה צריך להתמקד על דגמים ספציפיים ולחפש ביקורות עליהם למרות שבגדול לא הייתי מצפה לניסים ונפלאות מממירים כאלה אלא אם כן אתה מצפה מראש לאיכות של רמת כניסה בלבד ואז הם אכן יכולים לתת לך פיתרון התחלתי ראוי אבל לא כזה שבהכרח טוב יותר ממתחרים מערביים במחיר שלהם אלא אם כן הם כל כך זולים שאין מתחרים כאלה ואז באמת שווה לשקול אותם כמו שאני עשיתי לפני כמה שנים שקניתי ממיר כזה ב- $200 והוא היה בסדר וחביב אבל לא מעבר לזה
נקודה
ועכשיו נכתוב נורמלי:
1. לא הייתי מתעכב על תדר הדגימה או נתונים טכנים אחרים משום שברמות המחיר האלה הם באמת חסרי משמעות לגבי איכות הצליל של המכשיר.
2. כנ"ל לגבי הימצאות (או היעדר) מנורות בנתיב הסיגנל. לחלוטין לא אומר כלום לגבי איכות ואפילו אופי הצליל.
3. כאמור, אם אתה רוצה משהו בסיסי, חביב, שעושה את עבודה, זה יכול להוות פיתרון. אבל אין קסמים או מציאות מדהימות פה - הערך העיקרי של מוצרים כאלה הוא בתחום המחירים הנמוך מאד שבו מוצרים מערביים מתקשים להתחרות. כשעולים למחירים כמו 1200 ש"ח ומעלה, יש לך מוצרים מקבילים של חברות מערביות (למשל musical fidelity) שעושים את העבודה לא פחות (אם לא יותר) טוב.
אם תתן דגמים ספציפיים, אפשר יהיה אולי להתייחס לגופו של ענין ולתת לך חוו"ד על המוצר עצמו.