ממיר הוט HD -שיקולים

david g

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
ברשותי LCD 47LG50FR מחובר לממיר רגיל דיגיטלי בינתיים דרך כניסת composite .הממיר והטלויזיה מקונפגים ל- 16:9 ,אני רואה מסך מלא ללא חיתוך תרגום וכד' ,ממרחק צפייה של למעלה מ-4 מ' הכל נראה סביר .
יש לי הצעה דרך העבודה לשכירת ממיר HD -הוט במחיר 30 ש"ח לחודש כולל חבילת ערוצי HD .
האם המבצע אטרקטיוי ?
האם תשמר הצפייה במסך מלא 16:9 (בערוצים הרגילים)כמו שהיה בממיר הקודם ? קראתי הערה שלכם לגבי כניסת HDMI במסכי LG ולא כל כך הבנתי(בכתבה על סקארלט) .
האם תשתפר משמעותית איכות הצפייה בערוצים הרגילים בגלל שימוש בכניסת HDMI ?
מה עוד צריך לשקול ולדעת לגבי ממיר HD ?האם הממירים אמינים ויציבים?
תודה וערב טוב
דוד

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לגבי עלויות המכשיר, תוכל לברר עם שירות הלקוחות כמה עולה ממיר במסלול רגיל ולהשוות.
תשמר הצפיה במצב 16:9, דרך HDMI אין מתיחה חכמה, אבל מצב 16:9 עובד ללא בעיה.
איכות הערוצים הרגילים יכולה להשתפר דרך HDMI, אבל אל תצפה לשינוי של שמיים וארץ.
הממירים מתוצרת טומסון, עד כה, לא שמענו על בעיות מיוחדות איתם.

vad_sh123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שאלה

לגבי עלויות המכשיר, תוכל לברר עם שירות הלקוחות כמה עולה ממיר במסלול רגיל ולהשוות.
תשמר הצפיה במצב 16:9, דרך HDMI אין מתיחה חכמה, אבל מצב 16:9 עובד ללא בעיה.
איכות הערוצים הרגילים יכולה להשתפר דרך HDMI, אבל אל תצפה לשינוי של שמיים וארץ.
הממירים מתוצרת טומסון, עד כה, לא שמענו על בעיות מיוחדות איתם.

רציתי לשאול:
אם אין מתיחה חחמה דרך HDMI אז איך ראוים שידורים רגילים של 4:3?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
4:3 (עם פסים אנכיים בצדדים) או 16:9 (מתוח).

vad_sh123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מסכים

זה לכול המסכים קיימת בעיה?
זה נירא מוזר :מבולבל:
גם זה נירא לי לא נוח גם זה לא טוב.
מה עושים בדרך כלל?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ברוב המסכים דווקא יש אפשרות למתיחה חכמה גם דרך חיבור HDMI, במספר דגמי LG האחרונים ביטלו משום מה אפשרות זו.

david g

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שבת שלום
גם בחיבור רגיל שזה המצב כרגע ,אני משתמש ב- 16:9 ולא במתיחה חכמה ,מהרגע הראשון התרגלתי (אני מניח שלאחרים זה מאוד מפריע שהדמויות מעט רחבות ).מתיחה חכמה מותחת רק בצדדים את התמונה דבר שיוצר תופעות אחרות בקצוות וכן לפעמים חותך את התרגום .אני בעד מצב 16:9 לכן מעבר ל -HDMI כמו שליאור כותב ,לא אמור להפריע לי .אני צריך לבדוק אם ההצעה אטרקטיבית מבחינה כלכלית .

ספי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שבת שלום
גם בחיבור רגיל שזה המצב כרגע ,אני משתמש ב- 16:9 ולא במתיחה חכמה ,מהרגע הראשון התרגלתי (אני מניח שלאחרים זה מאוד מפריע שהדמויות מעט רחבות ).מתיחה חכמה מותחת רק בצדדים את התמונה דבר שיוצר תופעות אחרות בקצוות וכן לפעמים חותך את התרגום .אני בעד מצב 16:9 לכן מעבר ל -HDMI כמו שליאור כותב ,לא אמור להפריע לי .אני צריך לבדוק אם ההצעה אטרקטיבית מבחינה כלכלית .

עד כמה שאני מבין, בממיר רגיל של הוט, בינתיים אין שום משמעות ל- 16:9.

בממיר HD כמדומני יש גם יציאות אנלוגיות. עד כמה שאני מבין, אין בינתיים שום יתרון לשימוש ב- HDMI לתוכן רגיל בממיר הוט HD, ואפשר להסתפק ביציאות האנלוגיות הטובות.

ביום חמישי יתקינו לי (גם אני קיבלתי הצעה לחבילה דרך העבודה) ואדווח במפורט.

hadarby

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
חיבור ממיר HOT HD

בביתי מחובר ממיר רגיל של חברת HOT.
מישהו יודע אם אפשר לחבר ממיר HOT HD לאותו קו כבלים שיש לי כעת? כי כשחיברתי את הממיר HD לקו כבלים הרגיל, לא קיבלתי תמונה בטלויזיה עם הודעת שגיאה שאין קישור נתונים לממיר.

תודה על העזרה,
הדר.

yosiicy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אחי

אני קניתי מסך 22 אינץ ולפני שבוע התקינו לי ממיר HD כי פחדתי שבממיר רגיל יראו לא טוב ונראה שלא טעיתי כי רואים מצוין עד מושלם אין תלונות לדקה אפילו גם הסאונד מדהים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור