ממיר ממיר דיגיטלי של innova

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום , אני חייבת עזרה . קניתי את המכשיר וחיברתי למכשיר הטלויזיה. סרקתי ערוצים והוא לא מצא אף ערוץ. אני יודעת שהקליטה באיזור טובה. כי לשכן יש מכשיר דומה ואצלו זה עובד. (גם הוא ניסה לבוא לעזור ולא העלה אף ערוץ בסריקה). החיבורים גם כן אמורים להיות בסדר כי קיבלתי את התפריט הנכון. מה יכולה להיות הבעיה? או למי עוד אני יכולה לפנות שיפתור לי את הבעיה?

בנוסף ראיתי שניתן לשנות תדרי חיפוש אך אני לא מבינה כל כך בנושא ולא רשום במדריך שאמורים לבחור בתדר מסויים.

אני סומכת עליכם שתעזרו לי.

ניתן גם לפנות אליי למייל lama_301@yahoo.com

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
פשוט מאוד.
הולכים לחנות.
אומרים להם שזה לא עובד .
נותנים חזרה, לוקחים אחד אחר.
:)
כנראה פשוט לא תקין.

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אמת בדיווח

תחילה לקחתי מכשיר שונה , כבר שכחתי את שם החברה. הוא גם לא עבד השלט שלא לא הסתכרן עם השלט של הטלויזיה , הכפתורים לא פעלו כמו שרשום עלים. החזרתי וקניתי את האינובה (שהיה קצת יותר יקר) מעבר לשני אלה אין להם דגמים אחרים.
אני מנסה להבין מדבריך אם יכול להיות שהבעיה היא עם כל המכשירים מחברה זו או שהבעיה היא עם המכשיר הספציפי שקניתי. ומכשיר דומה מאותו סוג אולי כן יעבוד?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
OK.
האם האנטנה בתוך הבית?

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן, האנטה בתוך הבית ניסינו את הסריקה גם עם האנטנה הישנה שלי וגם מחובר לאנטנה שהגיעה עם הממיר.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תנסו לשים את האנטנה מחוץ לחלון.

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה לא הגיוני לי

:מבולבל:
אני לא כל כך מבינה את ההגיון של לשים את האנטנה בחלון. ושנית היא לא מגיעה לשם פיזית . חוט קצר מידי

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
מה את סורקת בממיר . ובטלביזיה . את בכלל רואה את התפריט של המיר ? צריך ליסרוק את הממיר . ולא את הטלויזיה . בטלןויזיה צריך ליראות תפריט

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
יש בתים בהם יש מיסוך.
לכן לא תמיד אפשר לקלוט טוב בתוך הבית .
זה תלוי בהמון גורמים.
תנסי להשיג כבל מאריך ל RF.

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה

:)
תודה על העזרה. אולי אחרי שיגמרו קצת הגשמים ננסה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תוכלי לקרוא הסברים על תפריט סריקת ערוצים בכתבת ביקורת שפרסמנו: Innova 7001

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לטכנאי קרמר ולליאור .
אומנם ביצעתי את הפעולות לפני שהכרתי את האתר. אבל לפורום הגעתי אחרי שקראתי את מה שאתה כתבת ליאור . וביצעתי אחד לאחד כמתואר בכתבה (ובמדריך).

בכתבה מראים כיצד לאחר הסריקה נמצאו 5 ערוצים. אצלי לאחר מספר סריקות נמצאו 0 ערוצים. יכול להיות שאני בתדר לא נכון (יש שם אפשרות לשינוי תדר, אני ביצעתי את הסריקה אוטומטית ללא שינויים).

לטכנאי קרמר, אתה אומר לסרוק את הממיר. אבל התצוגה מופיעה על מסך הטלויזיה (לממיר אין מסך חוץ מספרות דיגיטאליות שבמקרה שלי הראו null או 000 ), אם כוונתך שימוש בשלט של הממיר אז זה מה שעשיתי.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כנראה הבעיה באמת במיסוך באזור האנטנה, דבר מאוד שכיח סה"כ.
נסי למשוך את הממיר עם האנטנה לאנשהו, ואז לחבר לטלויזה, כאשר האנטנה מודבקת באזור החלון ופונה החוצה.

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני אנסה את זה. אבל את האמת לא האמנתי שבשנת (כמעט) 2010 אני עוד אצטרך לשחק עם כיווני אנטנה :).
חשבתי שזה משהו יותר טכני/ דיגיטאלי/ שבבי/ מולקולרי

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לצערנו גם הדיגטלי עובר באוויר.
ומה לעשות שלא הכל עובר דרך כל הקירות שאפשר :)
אגב, כשזה עושה את הבדיקה, מה עוצמת הסיגנל שהוא מקבל?

lama_301

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה לכוולם

תודה רבה לכולכם! בשעה טובה הצלחתי לקלוט 5 ערוצים שלמים. עוצמת הסיגנל היתה נמוכה אבל כנראה המשחקים עם האנטנה תרמו את שלהם. אם הייתם שכנים שלי הייתי מביאה לכם עציץ או משהו.;)

האם יש גם פתרון לשיבושי קליטה שיש מידי פעם או שהם יעברו כשייגמרו הרוחות?:cool:

shpatoza

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
בעיה דומה עם אותו המכשיר

האם רכישת אנטנה טובה יותר תעזור לי במקרה הזה?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור