מכרו לי Fujicom 32" LED... קניה נכונה?

LimaCharlie

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

אז נכון, שאלה כזאת אחרי הקניה היא קצת תמוהה, אבל העסקה ברת ביטול, אז השאלה עדיין רלוונטית.

התקרה התקציבית עומדת על 1300 ש"ח עבור טלויזיה 32", שתמוקם בסלון בעל טווח של 2-2.5 מטרים מהמכשיר לצופה.

נכנסתי לליאור - מוצרי חשמל עם הפרמטרים האלה. על ההתחלה שללו לי את הרעיון המקורי לטלויזיה 24-26, (מקווה שזה לא נעשה מרעב למכירות ואכן מהסיבה שנאמרה: "אתה תתקשה לראות כתוביות, לדוגמה, במרחק הנ"ל).

המבחר שהוצע היה
  • המכשיר שנקנה - Fujicom 32" LED בעבור 1290 ש"ח.
  • האפשרות הקצת יותר יקרה - Thomson 32" LED במחיר 1390 ש"ח.
  • האפשרות הזולה יותר - TCL 32" LCD במחיר 1000 ש"ח.

נאמר לי בנוסף, שההבדל בין LCD ל LED הוא גדול מאוד (לטובת ה LED). המוכר היה כל כך בטוח בטענה שלו שביסס אותה בהשוואה בין LCD של סמסונג ל LED של מותג עלום שם (השוואה תיאורטית, לא הראה בפועל). אכן כך הדבר?

הוא הכביר במילים על המותג TCL. מותג שאני בספק אם נתקלתי בו בעבר. הוא אף הראה לי טבלה של מותגי הטלוויזיה החזקים בעולם שמדרג את TCL במקום החמישי בעולם, הרבה לפני Toshiba ו Hisense. האם כמו בהשוואה בין ה LED ל LCD, האמת מגבה את הטענה?

בשורה התחתונה, אשמח לתשובה על השאלות ותגובה על הקניה עצמה. אציין שוב, יש עוד זמן לבטל את העסקה.

תודה רבה לכל המגיבים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלושת המותגים שהוצעו לך הם סינים. האם ראית את הטלוויזיות בפועל לפני הרכישה או שרק על סמך דברי המוכרים?

LimaCharlie

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלושת המותגים שהוצעו לך הם סינים. האם ראית את הטלוויזיות בפועל לפני הרכישה או שרק על סמך דברי המוכרים?

לא ראיתי את הטלוויזיה בפועל... אשמח אם תוכל לענות לי על יתר השאלות.

תודה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור