רסיבר מי יודע מי יודע?

• פותח הנושא ranye
  • פורסם בתאריך

ranye

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפני כחודש החלפתי את מגבר ה nad שלי t-750 ברסיבר מעודכן יותר טכנולוגית denon avr 1610
היה בסדר, לא הגיע לעוצמות של ה nad הישן והטוב אבל hd
היתה לי הזדמנות להוסיף קצת ולהחליף ל harman kardon avr 260 ולאחר שקראתי את הביקורת על ה 255 התלהבתי והלכתי על זה.

לאחר שהתקנתי את זה החדש, שמתי לב שהעוצמה לא משהו, כשהסקאלת ווליום מ1-100 אני צריך להתחיל מ 60 רק כדי לשמוע בווליום סביר (אני מדבר על שידורי טלוויזיה ו hd). ב dvd המצב מעט טוב יותר. מ cd די חלש.

אני משתמש ברמקולים קדמיים castel וברמקולים אחוריים colt - revolver הסנטר b&w

האם רק אני חושב שהווליום לא אמור להגיע ל 70 בכלל?

ועוד דבר קטן, המגבר מתחמם שחבל על הזמן, אפשר להניח בשר על הגריל

בקיצור, אשמח לשמוע חוות דעת, רעיונות או כל תגובה אחרת, זה יהיה נחמד

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
הרבה מגברי HT הם פשוט בדיחה, ולא רק במחירים נמוכים.
ככה נראה העולם היום תודות לHT.
לקחו לך את המגבר, וקיבלת לוגו ולד במקום.

ranye

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפחות הלד משנה צבע

אני מניח שאתה צודק, זה בהחלט לא נעים לשמוע (תרתי משמע) אבל קשה לי להאמין שלא הצלחתי להגדיר משהו כמו שצריך ולכן הסאונד לא משהו.

אבל אני גם חייב לומר שלמרות ש dtown לא אחראי לרכישות שלנו, אנשים לוקחים כאן את הביקורות ברצינות, אני אוהב לקרא וללמוד מן הביקורות והכתבות המעולות של האתר. אך כשאני קורא כתבה וביקורת שמפרגנת למוצר ואני מחליט לרכוש אותו, זה קצת מבאס לראות שכמעט ואין קשר בין הביקורת למציאות.

נמשוך כמה שנים ויאללה למחסן

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
יתכן בהחלט שלא כוונת אופטימלית, במגברים האלה להגדרות יש משמעות, והרבה תוכניות DSP שיקלקלו את הצליל.
הם כוללים גם קרוסאובר דיגיטלי פשוט,ומספיק שתבחר ב"גודל רמקול" לא נכון (קטן), בהעדר SUB, לא תשמע בס יותר.
במידה והמגבר שלך כולל גם כיוון מרחקים, או EQ/RC, המצב מסתבך עוד יותר.
למד את המכשיר והשפעת הכיוונים האפשריים בו היטב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור