[FONT=Times New Roman, serif]"[/FONT]חוק האום[FONT=Times New Roman, serif]" [/FONT]הוא כלל אצבע שלא תמיד עובד במציאות[FONT=Times New Roman, serif],[/FONT]אבל[FONT=Times New Roman, serif]: [/FONT]זה נתון שהיצרנים מקפידים לציינו [FONT=Times New Roman, serif]- [/FONT]וזה [FONT=Times New Roman, serif]"[/FONT]מה יש[FONT=Times New Roman, serif]"...
[/FONT]לגבי רכישה בארה[FONT=Times New Roman, serif]"[/FONT]ב[FONT=Times New Roman, serif]: [/FONT]אם אתה גר בארץ אני לא הכתובת לעודד רכישה מעבר לים ולא אצל היבואנים בארץ[FONT=Times New Roman, serif]. [/FONT]ההבדל במחיר[FONT=Times New Roman, serif],[/FONT]לא תמיד אבל מידי פעם[FONT=Times New Roman, serif],[/FONT]איננו גדול[FONT=Times New Roman, serif].
[/FONT]האוזניות של [FONT=Times New Roman, serif]AKG [/FONT]מסדרת ה [FONT=Times New Roman, serif]K2XX ([/FONT]אוזניות האולפן[FONT=Times New Roman, serif]) [/FONT]הן לא כוס התה של חיבורי האוזניות במחשבים [FONT=Times New Roman, serif]- [/FONT]אני לא ממליץ עליהן כשהשימוש בחיבור ישיר ליציאת האוזניות במחשב [FONT=Times New Roman, serif]([/FONT]נייד אני מניח [FONT=Times New Roman, serif]- [/FONT]לא כן[FONT=Times New Roman, serif]?).
[/FONT]בכיוון הכללי הוא[FONT=Times New Roman, serif]:
Shoure SRH440 [/FONT]וגם [FONT=Times New Roman, serif]SRH880
[/FONT]הפורטה פרו [FONT=Times New Roman, serif]([/FONT]איך הוא תמיד מגיעים אליהן[FONT=Times New Roman, serif]...
)
[/FONT]הסנהייזר מסידרת [FONT=Times New Roman, serif]5XX [/FONT]ו [FONT=Times New Roman, serif]6XX ([/FONT]קצת מעל לתקציב[FONT=Times New Roman, serif]).
[/FONT]סוני [FONT=Times New Roman, serif]MDR 7506 ([/FONT]זהירות האוזנייה הזו עלולה לגרום לחירשות בשימוש לא זהיר[FONT=Times New Roman, serif]*).
[/FONT]ה [FONT=Times New Roman, serif]M50 [/FONT]או ה [FONT=Times New Roman, serif]M50X [/FONT]של אודיו טכניקה[FONT=Times New Roman, serif].
Ultrasone HFI 580 [/FONT]רק אם אתה חובב סאונד חמים והדוק[FONT=Times New Roman, serif].
Ultrasone 750 PRO [/FONT]מעט מעל לתקציב וזה בערך כמו לירות טומהוק מוושינגטון הבירה אל עבר הדיזינגוף סנטר כדי להרוג[FONT=Times New Roman, serif]... [/FONT]יתוש[FONT=Times New Roman, serif]. [/FONT]אבל[FONT=Times New Roman, serif]: [/FONT]אם האוזניה הזו תשמש גם בחיבור להיי פי לא תצטער[FONT=Times New Roman, serif].
[/FONT]כל האוזניות שציינתי הן רפרנס לאוזניות שהשילוב בין עכבה לעוצמת האות בכניסה יכולות להיות מונעות על ידי כרטיס הקול בנייד[FONT=Times New Roman, serif].
Beyerdynamics [/FONT]ממתגים את האוזניות שלהם [FONT=Times New Roman, serif]([/FONT]בדומה לאחרים[FONT=Times New Roman, serif]) [/FONT]ככאלה שמיעדות למתחם האודיופילי וככאלה שמיועדות לשמש כמוניטורים באולפן ההקלטות[FONT=Times New Roman, serif]. [/FONT]ישנו הבדל[FONT=Times New Roman, serif],[/FONT]טכני[FONT=Times New Roman, serif],[/FONT]בין גירסת ה [FONT=Times New Roman, serif]880 [/FONT]פרו ל [FONT=Times New Roman, serif]880 [/FONT]הלא פרו אם יש הבדל סוני[FONT=Times New Roman, serif],[/FONT]קשה לי להגיד לך לא יצא לי לשמוע את הלא פרו[FONT=Times New Roman, serif].
[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]* [/FONT]לסוני עכבה מוצהרת של [FONT=Times New Roman, serif]60 [/FONT]אוהם[FONT=Times New Roman, serif]. [/FONT]המציאות זה [FONT=Times New Roman, serif]80 [/FONT]אוהם אבל העכבה שלהן איננה יציבה [FONT=Times New Roman, serif]([/FONT]יתרון ביישומים מסוימים חיסרון באחרים[FONT=Times New Roman, serif]) [/FONT]והיא מסוגלת להגיע לעוצמת רעש של [FONT=Times New Roman, serif]138 [/FONT]די[FONT=Times New Roman, serif].[/FONT]בי – וזה ממש כואב[FONT=Times New Roman, serif].....[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]
HIH
[/FONT]מנחם[FONT=Times New Roman, serif]
[/FONT]