LCD מישהו מכיר את הדגם הזה 32EH5000 של סמסונג?

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו מכיר את הדגם הזה 32EH5000 של סמסונג?

ובבקשה תעזרו בזה שתגידו מה אתם חושבים עליה, תודה רבה.:בעד:

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
מהות השאלה לא מועילה לך
מה זה מה חושבים עליה ?
אף אחד לא חולם או חושב עליה
זה טלוויזיה למשרד קטנה .

במינימום כסף

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שמע\י התשובות\העזרה שאת\ה מממההההה זה לא עוזר וגועל נפש איך שאת\ה עונה. לא יודע מי נתן לך תקיד כול שהוא בהאתר הזה ואני מציע שתירגע\י בבקשה ותעני לאנשים כמו שצריך או שאל תעני בכלל, פשוט חוצפה!!!!!!!!!!

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
predator0357
השאלות שלך פשוט גרועות
מה זה משהו מכיר ?
אתה חושב שאנשים כאן יוצאים לבלות ? עם TV ?

גם אדם עם אפס ידע וקצת פחות מזה יודע לשאול שאלות לעניין
מי מבין מה אתה צופה ? דרך צפייה ? גודל חדר ? תאורה ? כבלים ? סוג סרטים ?
ועוד ..

תבין אני לא חייב לך כלום ובטח לא יעזור לך
לא שיש מה לעזור , או למי לעזור

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
זדיין לי מהעינים, אם אתה רוצה להזור תעזור במה שאתה יכול ואל תנסה להיות חכמולוג, יא אידיוט!

נערך לאחרונה ב:

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
זדיין לי מהעינים, אם אתה רוצה להזור תעזור במה שאתה יכול ואל תנסה להיות חכמולוג, יא אידיוט!

אתה פותח כל יום שרשורים עם הדבר הזה
רוצה עזרה לך תעבוד ותחסוך כסף , כל יום אתה כותב שוב ושוב עזרה על מסך ב- 2000 ש"ח
בימים שכתבת כאן
יכולת למצוא עבודה בתור פיקולו בבורגר ראנץ ולקנות אחרי חודש מסך ב- 6000 ש"ח
יכולת להיות עוזר דלקן

itz56

אוהב את התחום
מעורבות
30
נקודות
28
אני מציע כאשר תרבות השפה יורדת לתהומות כאלו פשוט להפסיק, זה לא שפה שגורמת למישהו לרצות לעזור :נגד:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני מציע כאשר תרבות השפה יורדת לתהומות כאלו פשוט להפסיק, זה לא שפה שגורמת למישהו לרצות לעזור :נגד:
תגיד אתה לא רואה שRRR אדם שפל שרק מנסה לרדת על כול אחד שבא עם תקציב נמוך... כול אחד שבא לפה עם תקציב נמוך הוא יורד עליו ומתלהב מהטלוזיה " מליון דולר" עם " מסגרת ב2000 שקל) וחושב שכולם יכולים ורוצים לעבוד בשביל טלוזיה כאילו זה הדבר הכי חשוב לו. פשוט תבין ותקרא תגבות של אדון RRRR 1 ותבין לאיזה דרגה הוא מגיע ולאיזה השפלות זה מזכיר לי את תורת הגזע שמי שאין לו טוב כמו שהטליר אמר למי שאין ענים כחלות ושער בלונדני הוא לא שוווה אז עצלו מי שאין לו 6 אלף לקנות מסך 40 הוא \" מפסידן" "עני\" " לא מבין עלום" אני שונא תגישה הזאות אני עוזר לאנשים למעלה משנ ה וחצי מתקציבים של 1500 שקל עד 35 אלף שקל והפעם לא צחקתי על תקציב כזה ואחר. אני מקווה שלאור קורן היר יראה תהודעה ויתן לו אזרה או שיחסום אותו כי הוא אולי לא מקלל אבל הוא משפיל אנשים וזורק הערות מיתרגות ופגעניות

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
תגיד אתה לא רואה שRRR אדם שפל
אדם שפל תקרא למשפחתך מי אתה שתקלל אותי ?

תבין לאיזה דרגה הוא מגיע ולאיזה השפלות
חוליגאן אפסי שלא הייתי שם אותו בתור עוזר מחסנאי בקיוסק
מזכיר לי את תורת הגזע שמי שאין לו טוב כמו שהטליר אמר למי שאין ענים כחלות ושער בלונדני הוא לא שוווה
מתברר שאתה גם חולה נפש עם תסביך נחיתות

אני שונא תגישה הזאות אני עוזר לאנשים למעלה משנ ה וחצי
אתה נוכל אתה לא עוזר לאף אחד ,אתה גורם נזק לאנשים וממליץ להם על מסכים מקולקלים ,עלובים שלא ראויים למראה , גורמים לנזק בעיניים .

מתקציבים של 1500 שקל עד 35 אלף שקל והפעם לא צחקתי על תקציב כזה ואחר.
גם אף פעם לא הבנת במסכים ושיחקת כאילו אתה מבין במסכים
אם הי צדק היו צריכים לתבוע אותך על נזק כספי למתייעצים

הוא משפיל אנשים וזורק הערות מיתרגות ופגעניות
אתה זה שזורק הערות פוגעניות
אתה האנטישמי
אתה הגזען
והכי גרוע אין לך מושג ואתה כנראה סובל מבעיות נפשיות קשות וממליץ שטויות

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
בקשר לבעיות הנפשיות " הקשות "שלי אתה לא הפסכלוג או הפסכיטיר שלי כדי שתגיד זאות בפומבי וזה כבר מראה על איזה אדם נחות אתה.. אתה כול הזמן מתחמק מתשבות לי יש טלוזיה LG LX6500 גודל 47 שעלתה לי 5850 שקל גודל 47 איזה היא טלוזיה " ***" אתה מבין כמה מפגר אתה יוצא? למה אני ממליץ שטיות יש אן סופר המלצות על מסכים כמ D550 מאתר הכחול של עופר לאור אנשים בעלי ידע מקוצעי יותר משלי ום יטותר משלך ממלצים על מסכים כמו L LD460 D550
ועוד אז למה להגיד לפותח האשכול תקנה מסך שעולה פי 3 רק בגלל שזה עולה הרבה? אתה בכלל יודע מזה עיבוד תמונה?
מזה אפקיסיל? מ\ה פרממטר צבע? מזה מצעלות קוולין? לפני שתפותח תפה עלי ומבזה אותי אותך צריכים לתבוע אתה לא מגיר מושגים טכנים אין ך רקע בעולם הזה אתה איזה פושט אחד שלפני שבוע נכנס לפרום הנהדר שלנו ועושה בלאגנים... אני עדין לא ראיתי משהוא אחד שאמר לי שמסך ב2000-3000 אלף זה זבל זה לא פרמיום אבל גם רוב האנשים לא זוקקים לפרמיום רוב אנשים מסתפקים במסך שעביר תמונה טובה וזהו אתה לא ואדיופיל ולא כלום תסתם מחפש צומת לב וזהו איניך תקבל אותו ממני

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
בקשר לבעיות הנפשיות " הקשות "שלי אתה לא הפסכלוג או הפסכיטיר שלי
נכון פנה אליהם אתה מאוד חולה אני לא צוחק !

עופר לאור אנשים בעלי ידע מקוצעי יותר משלי ום יטותר משלך ממלצים על מסכים כמו L LD460 D550
עופר ליאור ממליץ על כל דבר שמשלמים לו

אנא פנה לרופא יש לך בעיה קוגניטיבית קשה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור