predator0357
אוהב את התחום
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
מישהו מכיר את הדגם הזה 32EH5000 של סמסונג?
ובבקשה תעזרו בזה שתגידו מה אתם חושבים עליה, תודה רבה.
ובבקשה תעזרו בזה שתגידו מה אתם חושבים עליה, תודה רבה.
זדיין לי מהעינים, אם אתה רוצה להזור תעזור במה שאתה יכול ואל תנסה להיות חכמולוג, יא אידיוט!
תגיד אתה לא רואה שRRR אדם שפל שרק מנסה לרדת על כול אחד שבא עם תקציב נמוך... כול אחד שבא לפה עם תקציב נמוך הוא יורד עליו ומתלהב מהטלוזיה " מליון דולר" עם " מסגרת ב2000 שקל) וחושב שכולם יכולים ורוצים לעבוד בשביל טלוזיה כאילו זה הדבר הכי חשוב לו. פשוט תבין ותקרא תגבות של אדון RRRR 1 ותבין לאיזה דרגה הוא מגיע ולאיזה השפלות זה מזכיר לי את תורת הגזע שמי שאין לו טוב כמו שהטליר אמר למי שאין ענים כחלות ושער בלונדני הוא לא שוווה אז עצלו מי שאין לו 6 אלף לקנות מסך 40 הוא \" מפסידן" "עני\" " לא מבין עלום" אני שונא תגישה הזאות אני עוזר לאנשים למעלה משנ ה וחצי מתקציבים של 1500 שקל עד 35 אלף שקל והפעם לא צחקתי על תקציב כזה ואחר. אני מקווה שלאור קורן היר יראה תהודעה ויתן לו אזרה או שיחסום אותו כי הוא אולי לא מקלל אבל הוא משפיל אנשים וזורק הערות מיתרגות ופגעניותאני מציע כאשר תרבות השפה יורדת לתהומות כאלו פשוט להפסיק, זה לא שפה שגורמת למישהו לרצות לעזור
אדם שפל תקרא למשפחתך מי אתה שתקלל אותי ?תגיד אתה לא רואה שRRR אדם שפל
חוליגאן אפסי שלא הייתי שם אותו בתור עוזר מחסנאי בקיוסקתבין לאיזה דרגה הוא מגיע ולאיזה השפלות
מתברר שאתה גם חולה נפש עם תסביך נחיתותמזכיר לי את תורת הגזע שמי שאין לו טוב כמו שהטליר אמר למי שאין ענים כחלות ושער בלונדני הוא לא שוווה
אתה נוכל אתה לא עוזר לאף אחד ,אתה גורם נזק לאנשים וממליץ להם על מסכים מקולקלים ,עלובים שלא ראויים למראה , גורמים לנזק בעיניים .אני שונא תגישה הזאות אני עוזר לאנשים למעלה משנ ה וחצי
גם אף פעם לא הבנת במסכים ושיחקת כאילו אתה מבין במסכיםמתקציבים של 1500 שקל עד 35 אלף שקל והפעם לא צחקתי על תקציב כזה ואחר.
אתה זה שזורק הערות פוגעניותהוא משפיל אנשים וזורק הערות מיתרגות ופגעניות
נכון פנה אליהם אתה מאוד חולה אני לא צוחק !בקשר לבעיות הנפשיות " הקשות "שלי אתה לא הפסכלוג או הפסכיטיר שלי
עופר ליאור ממליץ על כל דבר שמשלמים לועופר לאור אנשים בעלי ידע מקוצעי יותר משלי ום יטותר משלך ממלצים על מסכים כמו L LD460 D550