ד 3 אלף יש לי כמה דגמים שיכולים להיות מתאמימים אבל לא גודל 32 למרחק 3.5 מטר זה קטן מידי צריך לפחות 50 אבל התקציב קטן אז נמליץ על 40-42
1. יש לך את סמסונג D550 הוא מסך חדש משנה הזאות הוא מסך מציון בעל איכות מציוניות בHD
צבעים טבעים חדשים ובהירים יכולת שחור מציוניות יש לו תמונה סבירה בSD הרגשתי קצת פקסלוים ופקלסיה מנגנון מתיחה החכמה מטפל יופי בעיוותים ובהשמנת יתר בדמיות הור משווה לC650 שהיא היתה טלוזיה מעולה
2יש לך את LG LD550 הוא מסך מבית LG עם תאורת פלרונסנט רגילה שיש לזה גם יתרונות וגם חסרונות שלא נפרט אלהם עכשיו המסך מציג תמונה מציוניות בHD עם גווני צבעים טבעים לא נוטעים לגוונים לא רצוים וקרים ופלסטקים כמו סגול אדום וכחול אלה לגווני צבעים טבעים התמונה טבעית ועמוקה יש פירוט סביר למסך ברמה הזאותי לא היתה מצפה ליותר התמונה בSD היא סבירה התמונה חדה ובהירה וזה על חשבון פיתרון לבעיות הפלקציה והפסלוים והמריחיות כדי להוריד ממצב דמניק ולסים על מצב סרט או על מצב נורמאל המסך סובל מזךיגות אור בארבע פיניות המסך כוויול נכון פותר תבעיה כמעת לגמרי למסך יש עננות לרוחב במרכז ניסיתי להוריד את זה אבל עדין נשאר חוץ מזה השחור לא הופך לכחול או הכחול לא הופך לכוחול קיוצר הצבעים הכהים לא מתערבבים עם הצבעים הבהירים ואין ערבוב בינהם חוטץ מזה יש למסך מנגנון 100 הרץ שפןועל היטיב עוד בעיה אחת השחור במסךף לא אחיד ושיש רקע שחור הוא נה]פך לאפר]פר זה מעיד על תאורה אחורית כושלת ועל אי אחדות
2.LG LD460
הוא מסך דגם אחת לפני LD550 הוא מציע איכות פחותה בעיקר בHD בSD אני מעדיף אותו על LD550
ברמת השחורים LD550 יותר טוב בפירוט ובעמוק יש יתרון לLD550 בלאג מוד יש יתרון לLD460 שכמעת אין בו לאגים במשחקים
המסך הזה נוטה יותר לגוונים טבעים מאשר LD550 שמערבב צבעים טבעים עם צבעים קרים וככה יוצר אפקט WOW
3..סמסונג C530 גודל 40 הוא מסך מבית סמסונג משנה שעברה הוא מציע איכות תמונה נפלא בHD נוטה לגונים לא טבעים כמו כחול סגול ואדום יש לו עמוק ופירוט מציוניום לקרמת המחיר שלו חסר לי קצת השחורים שהם בגוון אפרפר כחלחל ומזווית צפייה הצפייה נעשית בלתי אפשרית התמונה נהית חווירת ומתה והשחור נהיה סגלגל
בSD המסך לאר מצטים התמונה חדה ובהירה אבל זה על חשבון בעיות כמו רעניות וזרחנות יתר ומריחות ולמסך אין מנגנון 100 רץ שיכול לפתור את בעית המריחות
המסך סובל מזליגות אור בארבע פיניות המסך כוויול נכון פותר כמעת תבעיה לגמרי המסך סובל מעננות על כול המסך לא רק במרכז כוויול נכון פותר תבעיה אני שמתי לב למסף לא אחיד ברקע שחור שבו יש כתמי אור למטה ולמנעלה ובמרכז ניסיתי להוריד את זה אבל ללא הצלחה
4.טושיבה V800
הוא מסך ביסיסי מבית טושיבה בעל איכות מציוניות בSD בעל שני כנסיות סקרט ומתיחה חכמה מוצלחת מאוד שפותרת בעיות כמו עיוותים והשמנת יתר צבעים עצלה בSD טבעים ולא נוטעים לזרחניות ולגרעניות גווני הצבעים עצלה לא נוטעים לגוונים קרים ופלסטקים כמו כחול אלה לצבעים טעים כמו לבן וצהוב האיכות בHD טובה חסר לי קצת חדות ופירוט בחלקים הכהים השחור שלה לא שחור ככה ובגוון אפרפר וזה משפיע על הנקדיות שמשפיע בעיקר בחלקים חשןוכים בסרט ששם חסר פירוט ועומק וונעלמים פרטים
המסך סובל קצת מזלךיגות אור ועננות לא משהוא חמור לא שמים לב בסרט רק עם שולים
4. סוני EX402 הוא מסך מבית סוני משנה שעברה אחיעו הגדול הוא EX500 שטוב ממנו בעיקר בנקדיות