לא להאמין שפעם זה נחשב לפסגת הטכנולוגיה.
אורי,
אתה רואה צל הרים כהרים.
אם מדברים על החלומות שלי בתחום האודיו אז נכון שהם סביב NAIM - אני לא מבין מדוע זה הפריע לך או במה החלום שלי שונה מחלומות של אחרים בתחום.
לגבי מערכות ברכב, הרי שיש לא מעט רכבי יוקרה שמצוידים במערכות שמע מטובי היצרנים בתחום. אם אתה כפותח השרשור מציין ש"פגאני זונדה - סונאס פאבר 5 רכבים שונים עם מערכת של בורמייסטר (עוד לא הודיעו איזה)." אז אין סיבה שבעולם שאני לא אציין את בנטלי עם NAIM AUDIO. אני אפילו סבור שמי שמתעניין בתחום האודיו לרכב, המערכת של NAIM מאוד מיוחדת, עומדת באתגרים מעניינים ופותחה עבור אחד מיצרני מכוניות העל היותר מעניינות בעולם.
אפשר להזכיר את NAIM AUDIO בכל תחומי הקשת של התחביב שלנו - למשל בתחום הדיסקים הקשיחים, בתחום מערכות סטרימינג, בתחום של מערכות ALL IN ONE. אין לדעתי מקום למחשבה שהעלאת שמו של יצרן כל כך חשוב עם טווח מוצרים רחב ומגוון ומשמעותי לתחביב - היא מיותרת.
NAIM AUDIO הוא יצרן שקוף ומשתף פעולה בדרך שונה לדעתי מהיצרנים האחרים. האם חברי הפורום כאן יודעים שאפשר לבקר במפעל של NAIM גם כיחידים וגם כקבוצות? לקבל הסברים מהמהנדסים שלהם על כל תהליכי הפיתוח והייצור? להאזין בבית שלהם למערכות שבד"כ רובנו יכולים רק לחלום על האזנה למערכות בסדרי גודל כאלה? לדעתי יש מקום לציין ולעודד אזכור של כל יצרן שמאפשר ביקור אצלו בבית.
אני מציע להפסיק להתייחס לשם NAIM כמו אל קללה, או לאזכור השם כמו אל איזו אובססיה - וכל אחד רשאי לא לקרוא מה שלא מתחשק לו לקרוא.
אריה