מה לדעתכם יותר טוב להגנה על מוצרי החשמל בסלון (טלוויזיה, מקרן קול, ממיר, ראוטר וכו)?
H haber123 חבר אתר הודעות 6 מעורבות 0 נקודות 1 23/8/15 #1 מה לדעתכם יותר טוב להגנה על מוצרי החשמל בסלון (טלוויזיה, מקרן קול, ממיר, ראוטר וכו)?
zariel חבר משקיען הודעות 2,188 מעורבות 718 נקודות 113 24/8/15 #2 בעקרון חב' אדוויס נותנת פתרונות להגנה על מגוון רחב של מוצרים, כנס לאתר שלהם,תן להם את הפריטים שאתה רוצה למגן, והם יחזרו אליך עם תשובות מקצועיות,
בעקרון חב' אדוויס נותנת פתרונות להגנה על מגוון רחב של מוצרים, כנס לאתר שלהם,תן להם את הפריטים שאתה רוצה למגן, והם יחזרו אליך עם תשובות מקצועיות,
א ארז_וחני חבר משקיען הודעות 3,863 מעורבות 988 נקודות 113 24/8/15 #3 אני שמתי על השקע בקיר מגן מנפילות מתח עם השהייה (לא דגם פשוט של יונדאי או GPT ) ואחריו אל פסק. אם יש שינוי משמעותי ברמת המתח , האל פסק נכנס לפעולה ומאפשר כיבוי של הטלויזיה בצורה מסודרת. לאל פסק מחובר המחשב והמסך טלויזיה. ארז
אני שמתי על השקע בקיר מגן מנפילות מתח עם השהייה (לא דגם פשוט של יונדאי או GPT ) ואחריו אל פסק. אם יש שינוי משמעותי ברמת המתח , האל פסק נכנס לפעולה ומאפשר כיבוי של הטלויזיה בצורה מסודרת. לאל פסק מחובר המחשב והמסך טלויזיה. ארז
M michael123 חבר משקיען הודעות 9,753 מעורבות 1,439 נקודות 113 24/8/15 #4 נכתב ע"י ארז_וחני: אני שמתי על השקע בקיר מגן מנפילות מתח עם השהייה (לא דגם פשוט של יונדאי או GPT ) לחץ כדי להרחיב... איזה דגם, ארז? האמת, יש לי שם שקע אמריקאי, כך שלא יתאים כנראה
נכתב ע"י ארז_וחני: אני שמתי על השקע בקיר מגן מנפילות מתח עם השהייה (לא דגם פשוט של יונדאי או GPT ) לחץ כדי להרחיב... איזה דגם, ארז? האמת, יש לי שם שקע אמריקאי, כך שלא יתאים כנראה
א ארז_וחני חבר משקיען הודעות 3,863 מעורבות 988 נקודות 113 24/8/15 #6 טכנאי של הטלויזיה אמר שזה נראה לו באותו רמה כמו המגן של Q-trade שנמכר בלעדית ע"י השירות (וכמובן מומלץ.... )
טכנאי של הטלויזיה אמר שזה נראה לו באותו רמה כמו המגן של Q-trade שנמכר בלעדית ע"י השירות (וכמובן מומלץ.... )