מחשב :שאלה בקשר ל J RIVER בנוגע ל R.C

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בתוכנה הנל יש סקציה של RC ןשם יש אפשרות לקבוע המרחק של כל רמקול מהמאזין,
9f51465a_vbattach226058.jpeg

מתחת לכותרת DISTANCE כמו שבתמונה מראים שהרמקול השמאלי הוגדר במרחק של 10 פיט מהמאזין ,אותו דבר ניתן לעשות בימני ,והשאלה היא -מה עושה הפונקציה הזו ?היא אינה מגבירה הרי ,כי מתחת לשורה הזו יש הגדרה של הווליום ,
אני שואל את השאלה מכיוון שתוך כדי משחק בין השמאל לימין הצלחתי להגיע למין מצב שהצליל כמו "מוזרק" לך לאוזניים ,וזה קרה לאו דווקא שהמרחק בין שמאל לימין היו מוגדרים זהה ,אבל היו קרובים ,
תמהתי, אולי זה משחק dealay שמאפשר תיקון היפוכי פאסות בדרך שהם שונות בין רמקול שאלי וימני ?
האם יוכל מישהו שמצוי בתחום באמת ,לומר לי מהו האפקט המשונה הזה ?

תמונות מצורפות

• 9f51465a_vbattach226058.jpeg
    9f51465a_vbattach226058.jpeg
    KB 94.3 · צפיות: 829
נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אולי בובו עם כל המשחקים חקר העניין אצלו ,זה נמצא גם ברסיברים לדעתי.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יש לי חבר שרוצה לכתוב בפורום ,הוא חותם בשם TAL ,אבל בגלל שתמיד שוכח להפוך המקלדת לאנגלית ,תמיד יוצא לו חתימה בשם "אשך" ,זו הסיבה שנמנע מלכתוב.

BooBoo

אוהב את התחום
מעורבות
74
נקודות
28
וואלכ אין לי מושג :מבולבל:

ממה שאני מכיר מודדים את הרמקול, כדי לבצע תיקוני פאזות, בלי שום קשר למרחק ישיבה ממנו (אין בכלל פרמטר כזה שמכניסים בתהליך המדידה).
אח"כ מבצעים RC, ושם ברור שהמדידה עצמה לוקחת בחשבון את מרחק הישיבה מהרמקולים,
אבל ה-DISTANCE הזה ממש לא נראה לי קשור ל-RC.

מעניין!

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
לא?
זה אמור להיות מתורגם ל-delay (כלומר מרחק עד האוזניים לחלק למהירות הגלי קול)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא?
מיכאל ! שתחזור מחול אני אראה לך משהו מאוד משונה בעניין הזה!

elite

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בתוכנה הנל יש סקציה של RC ןשם יש אפשרות לקבוע המרחק של כל רמקול מהמאזין,
צפה בקובץ המצורף 24004
מתחת לכותרת DISTANCE כמו שבתמונה מראים שהרמקול השמאלי הוגדר במרחק של 10 פיט מהמאזין ,אותו דבר ניתן לעשות בימני ,והשאלה היא -מה עושה הפונקציה הזו ?היא אינה מגבירה הרי ,כי מתחת לשורה הזו יש הגדרה של הווליום ,
אני שואל את השאלה מכיוון שתוך כדי משחק בין השמאל לימין הצלחתי להגיע למין מצב שהצליל כמו "מוזרק" לך לאוזניים ,וזה קרה לאו דווקא שהמרחק בין שמאל לימין היו מוגדרים זהה ,אבל היו קרובים ,
תמהתי, אולי זה משחק dealay שמאפשר תיקון היפוכי פאסות בדרך שהם שונות בין רמקול שאלי וימני ?
האם יוכל מישהו שמצוי בתחום באמת ,לומר לי מהו האפקט המשונה הזה ?

BooBoo

אוהב את התחום
מעורבות
74
נקודות
28
לא?

לא ראיתי אף פעם מערכת RC שבה לא מודדים עם מיקרופון קונדנסר ייעודי, אלא מגדירים ידנית ערך בתוכנה.

אם הגדרה ידנית עבור Delay תבצע תיקון של החדר עפ"י הערך המוזן - וזה גם יישמע טוב - הללויה. מפרגן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור