מחשב נייד DELL XPS 9700 במבחן

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: מחשב נייד DELL XPS 9700 במבחן

טל גורן

כתב האתר
מעורבות
6
נקודות
3
מה לגבי הטמפרטורה של המעבד כשהוא במאמץ? יש רעש?
מעבר לזה, המשקל נראה לי קצת מוזר, לפי איך שהוא נראה הוא צריך להיות במשקל נמוך יותר.
מבחינת המפרט, לא נפלתי. הוא רק עכשיו יצא ועדיין לא משתמש בדור המעבדים הכי חדש שיצא?
מעבר לכל אלה, עושים צחוק בגזרת כרטיס המסך. אפילו לא מביאים את IRIS XE בתור הכרטיס המובנה ועושים טובה שמביאים אפשרות של GTX שהוא מאוד ישן או RTX שגם די ישן.
תקראו לי אידיוט שלא מבין כלום אבל לפי המחיר הזה, המחשב צריך להיות הרבה יותר טוב. וזה עוד דגם הבסיס.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
מעבר לזה, המשקל נראה לי קצת מוזר, לפי איך שהוא נראה הוא צריך להיות במשקל נמוך יותר.
מבחינת המפרט, לא נפלתי. הוא רק עכשיו יצא ועדיין לא משתמש בדור המעבדים הכי חדש שיצא?
מעבר לכל אלה, עושים צחוק בגזרת כרטיס המסך. אפילו לא מביאים את IRIS XE בתור הכרטיס המובנה ועושים טובה שמביאים אפשרות של GTX שהוא מאוד ישן או RTX שגם די ישן.
תקראו לי אידיוט שלא מבין כלום אבל לפי המחיר הזה, המחשב צריך להיות הרבה יותר טוב. וזה עוד דגם הבסיס.

זה התמחור בארץ.
מחשב מצוין, היה לי 9550 שנראה אותו דבר, זה הכי קרוב שיכול להיות ל-MacBook pro

אבל

שרות בארץ גרוע. זה לא כמו Lenovo שיש מלא מעבדות ושרות אחריות מקבלים ממעבדת IBM בפתח תקוה.
אמינות של המחשב הזה לא משהו.
פעם הייתה לי תקלה שהמקלדת התעקמה כי הסוללה בפנים התנפחה. החליפו לי את זה, לאחר מכן dell הודיעו רשמית על recall
ושוב, לאחר תקופה מסוימת לוח אם התחיל לעבוד ב-base frequency שזה משהו כמו 1.8GHz
כאן כבר הרמתי ידיים, קנו לי lenovo T480s מאז אני מפסוט.

לי היה דגם אגב עם מאיץ Nvidia, flash drive 512G ו-16G זכרון וזה עלה אז כ-1800$

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
203
נקודות
43
הי טל,
המחשב לא מתחמם, גם בעבודה על הברכיים. להבדיל, אני עובד עם לנובו x270 והצד השמאלי שלו ליד חיבור הטעינה והמאוורר - מתחמם מאד.

לגבי המפרט, זה לא מחשב לגיימרים ולכן אין מה להשוות אותו למחשבים אחרים עם מפרט לגיימרים. בסוף הסקירה יש פירוט מלא לאפשרויות השידרוג. כמובן שיתכן וניתן היה לשפר את המפרט, ולשים מוצרי קצה אבל קהל היעד כנראה לא מעוניין בכך.

מחירו בהתאם למקבוק פרו 16 שמתחרה בו ישירות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור