מחשב ביתי שיהיה טוב למוסיקה

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
לא מכיר דגמים קיימים ללא מאוורר, גם אני חשבתי תחילה שהם ללא מאוורר ומתברר שטעיתי. ברשותי מספר נוקים, כולם עם מאוורר. בסרטון ה cpu לא מצולם, הוא בצד השני של הלוח.
ההצהרה שנוק סטנדרטי מגיע ללא מאוורר לא נכונה. אבל המאוורר לא נכנס לשימוש כמעט כאשר הוא יעודי לאודיו ומותקנת עליו רק roon.

נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
לא מכיר דגמים קיימים ללא מאוורר, גם אני חשבתי תחילה שהם ללא מאוורר ומתברר שטעיתי. ברשותי מספר נוקים, כולם עם מאוורר. בסרטון ה cpu לא מצולם, הוא בצד השני של הלוח.
ההצהרה שנוק סטנדרטי מגיע ללא מאוורר לא נכונה. אבל המאוורר לא נכנס לשימוש כמעט כאשר הוא יעודי לאודיו ומותקנת עליו רק roon.

בטח יש כאלה עם וכאלה בלי (החלשים יותר) צריך youtubeit לבדוק לפני

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
עד כמה שאני יודע לכולם יש, לכן היה חשוב לי להדגיש. לא רוצה להטעות פה אך אחד, מי שימצא ללא מאוורר, שידווח.
יש מארזים צד ג' ללא מאוורר שניתן לקנות בנפרד ואז להחליף מארז.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
לטובת מוזיקה אפשר במקום נוק להשתמש במק מיני ושם אני כמעט בטוח שאין מאוורר...

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
בלי יוצא מהכלל לכולם יש (יש והיו את כל הדגמים)
אז לא להתייחס, סתם היה נדמה לי מתנצל על הטעות..

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
שלח לינק לנוק חדש ללא מאוורר... לא תמצא כזה. מנסה לעזור לפותח השירשור ולא להתנצח איתך.
ללא קשר, לדעתי נוק זה מחשב מצויין לאודיו, אני משתמש בכזה. תוסיף לו ספק לינארי ואתה מסודר.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
שלח לינק לנוק חדש ללא מאוורר... לא תמצא כזה. מנסה לעזור לפותח השירשור ולא להתנצח איתך.
ללא קשר, לדעתי נוק זה מחשב מצויין לאודיו, אני משתמש בכזה. תוסיף לו ספק לינארי ואתה מסודר.

ממש לא מתנצח , ראיתי באתר של אינטל את הדגמים הנמוכים עם ה-I3 וחיפשתי תמונות ולא ראיתי מאוור
האם המאוור של הנוק מרעיש ? לא יודע להגיד
גם אני משתמש בנוק ואין תלונות

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
הוא כמעט לא מרעיש, ויותר מזה כמעט לא נכנס לפעולה במחשב אודיו יעודי ערום מתוכנות.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
תודה,
האם כל nuc יתאים? הציעו לי שניים בתחילת השרשור, אחד יקר בהרבה מהשני, יש הבדל עקרוני ?
הבנתי שלא צריך לרכוש כרטיס קול?
מישהו גם התרשם כמו מיכאל שהצליל של NUC דחוס?

נערך לאחרונה ב:

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
לא הבנתי אם מיכאל מתיחס לצליל דחוס או חומרה דחוסה במארז קטן. בכל מקרה ההגדרה סוביקטיבית, אצלי לא מורגשת דחיסות צליל בגזרה.
הייתי בודק ב ksp, מה שאורי שלח טוב, לדעתי קצת אוברקיל. הייתי הולך על i5 באמצע כזה (אבל גם i3 אמור להספיק למחשב מוזיקה). רק תבדוק שלקחת אחד עם windows, אלא אם רוצה להתעסק עם התקנת מערכת הפעלה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
לא הבנתי אם מיכאל מתיחס לצליל דחוס או חומרה דחוסה במארז קטן. בכל מקרה ההגדרה סוביקטיבית, אצלי לא מורגשת דחיסות צליל בגזרה.
הייתי בודק ב ksp, מה שאורי שלח טוב, לדעתי קצת אוברקיל. הייתי הולך על i5 באמצע כזה (אבל גם i3 אמור להספיק למחשב מוזיקה). רק תבדוק שלקחת אחד עם windows, אלא אם רוצה להתעסק עם התקנת מערכת הפעלה.

לחומרה דחוסה במארז קטן.
לא ראיתי nuc מודרני ללא מאוורר, עד כמה שאני יודע מפרקים מאוורר ואז מכניסים את מה שנשאר למארז מיוחד עם קירור פאסיבי (קונים בנפרד)

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63

שושו
מה יש לך?

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
ולאיזה דאק מחובר?

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
Luxman DA06
אם תבוא הקריזה אצלם ווידאו

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
תפניק אותנו בקצת תמונות
שלא נצטרך לעצבן אותך בשביל לעלות לך ת'קריזה

Ezdz

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
8
מצטרף להמלצה לNUC עם Roon. המאוורר ככל הידוע לי עובד עם חיישן ולכן לא פועל בפועל עם ההתקנה של ROCK (המערכת הפעלה של Roon).

אני משתמש בגרסת Celeron, אם יש צורך רק בTidal בלי קבצים מקומיים זה לחלוטין מספיק.

יש גם יצרנים שונים שפשוט מוכרים nuc מוכן במארז עם קירור פסיבי, מאחר והוא נמכר גם כkit זה די נפוץ וגם אפשר לעשות את זה לבד אם ממש רוצים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור