gandalftw
חבר משקיען
- מעורבות
- 456
- נקודות
- 83
זה מ 2012... הנוקים של היום מכילים מאוורר.
זה נראה לי חדש ולא ראיתי מאוורר (דקה 4:38)
זה מ 2012... הנוקים של היום מכילים מאוורר.
לא מכיר דגמים קיימים ללא מאוורר, גם אני חשבתי תחילה שהם ללא מאוורר ומתברר שטעיתי. ברשותי מספר נוקים, כולם עם מאוורר. בסרטון ה cpu לא מצולם, הוא בצד השני של הלוח.
ההצהרה שנוק סטנדרטי מגיע ללא מאוורר לא נכונה. אבל המאוורר לא נכנס לשימוש כמעט כאשר הוא יעודי לאודיו ומותקנת עליו רק roon.
עד כמה שאני יודע לכולם יש
לטובת מוזיקה אפשר במקום נוק להשתמש במק מיני ושם אני כמעט בטוח שאין מאוורר...
אז לא להתייחס, סתם היה נדמה לי מתנצל על הטעות..בלי יוצא מהכלל לכולם יש (יש והיו את כל הדגמים)
שלח לינק לנוק חדש ללא מאוורר... לא תמצא כזה. מנסה לעזור לפותח השירשור ולא להתנצח איתך.
ללא קשר, לדעתי נוק זה מחשב מצויין לאודיו, אני משתמש בכזה. תוסיף לו ספק לינארי ואתה מסודר.
לא הבנתי אם מיכאל מתיחס לצליל דחוס או חומרה דחוסה במארז קטן. בכל מקרה ההגדרה סוביקטיבית, אצלי לא מורגשת דחיסות צליל בגזרה.
הייתי בודק ב ksp, מה שאורי שלח טוב, לדעתי קצת אוברקיל. הייתי הולך על i5 באמצע כזה (אבל גם i3 אמור להספיק למחשב מוזיקה). רק תבדוק שלקחת אחד עם windows, אלא אם רוצה להתעסק עם התקנת מערכת הפעלה.
לא הבנתי אם מיכאל מתיחס לצליל דחוס או חומרה דחוסה במארז קטן. בכל מקרה ההגדרה סוביקטיבית, אצלי לא מורגשת דחיסות צליל בגזרה.
הייתי בודק ב ksp, מה שאורי שלח טוב, לדעתי קצת אוברקיל. הייתי הולך על i5 באמצע כזה (אבל גם i3 אמור להספיק למחשב מוזיקה). רק תבדוק שלקחת אחד עם windows, אלא אם רוצה להתעסק עם התקנת מערכת הפעלה.