מחפש DAC / מגבר אוזניות למשרד

Aviados

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בדיוק נכנסתי למשרד חדש ואני משתגע בלי סאונד נורמאלי.
בבית אני משתמש בAKG K702 ומגבר של Darkvoice שמחובר DAC חיצוני אבל לצערי זה קצת בעייתי במשרד.
אני מחפש איזה פיתרון נחמד של מגבר אוזניות משלוב DAC בUSB (רצוי גם כניסת Aux,) אולי משהו בסגנון NuForce DAC רק עם שלב הגברה יותר איכותי.

חשבתי על משהו בטווח ה1000-2000 ש"ח

תודה מראש

Aviados

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה יהיה

מה יהיה עם המוצרים שלך תגיד לי ? כבר חודש וחצי מאז ששמעתי את הGamut L3 והוא עדין רודף אותי בחלומות! עכשיו אתה מפיל עלי את הZodiac...
האמת שהוא יכול להיות איזה פתרון מעניין לבית בעתיד אבל לא לפני שאני מחליף רמקולים...

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
התקציב שלך קצת בעייתי..... ב$1K יש את ה iDecco שהוא ממש מכשיר מדהים, שמעתי אותו והוא שווה כל גרוש. יהיה לך קשה למצוא ממיר טוב יותר במחיר הזה, יש לו יציאת אוזניות נהדרת, ובמחיר הזה גם כולל מגבר משולב נחמד שיכול לדחוף רמקולים נצילים לא רע בכלל! אה - והוא כולל גם עגינה דיגיטלית לאייפוד/אייפון, אז אם תשים קבצי לוסלס באייפוד יש לך בכלל פתרון מדהים.
http://signalpathint.com/index.php/iDecco/idecco2.html
נדמה לי שארמה מייבא אותם. יש מבחר במחיר שלך, בעיקר מוצרים סינים - לא ברמה של המכשיר הזה. בנצ'מארק גם מצוינים, אבל יותר יקרים מה iDecco לדעתי, ולא יותר טובים.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
נסה לחפש APOGEE MINIDAC ביד שניה.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
היכן התגובה של אודיו קונספט ?

דווקא היה משעשע...
למרות שהוא "עבר על תקנון האתר" לעוסקים בתחום.
היה אפשר ל"צנזר" חלק מהדברים,לא?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ואז היו באים שאר היבואנים ומבקשים שגם להם נצנזר חלק מהדברים. ואז כשננסה לעשות את זה יתקשרו אלי או לליאור וישאלו למה דווקא את החלק ההוא צינזרנו ולא את החלק השני, ואחר כך הכל ילך ויסתבך והכל בגלל הודעה אחת שצינזרנו רק את חלקה.

למען הסר ספק כל היבואנים מוכרחים לעבוד על פי חוקי הפורום על מנת שנוכל לשמור על איזון בין גולש ממליץ ליבואן.

אודיו קונספט הינם חברה מיקצועית שמביאים יופי של מוצרים ומוצריהן בהחלט מומלצים על ידי. אבל חוקים זה חוקים ומוכרחים לכבד אותם.

yossi126

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אחד ממוצרי audio-gd המשולבים או ה nuforce HDP

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ואז היו באים שאר היבואנים ומבקשים שגם להם נצנזר חלק מהדברים. ואז כשננסה לעשות את זה יתקשרו אלי או לליאור וישאלו למה דווקא את החלק ההוא צינזרנו ולא את החלק השני, ואחר כך הכל ילך ויסתבך והכל בגלל הודעה אחת שצינזרנו רק את חלקה.

למען הסר ספק כל היבואנים מוכרחים לעבוד על פי חוקי הפורום על מנת שנוכל לשמור על איזון בין גולש ממליץ ליבואן.

אודיו קונספט הינם חברה מיקצועית שמביאים יופי של מוצרים ומוצריהן בהחלט מומלצים על ידי. אבל חוקים זה חוקים ומוכרחים לכבד אותם.

(Y)
כל מילה בסלע.

Aviados

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לצערי לא מצאתי משהו יותר מידי מעניין ביד שניה , נכון לעכשיו צמצמתי את האפשרויות ל2 -

1)הDAC Box USB וHead Box של Pro-Ject
2) הIcon HDP של Nuforce

שמעתי המון דברים טובים על ה Icon HDP שנחשב לשיפור משמעותי מהIcon DAC הרגיל בנוסף לעובדה שניתן להשתמש בו גם כPre למערכת near field נחמדה.
ועל מוצרים של Pro-Ject יש לי רק דברים טובים להגיד , פשוט תמורה מדהימה למחיר.

צריך לקפוץ לשמוע את שניהם ,מקסימום נוסיף קצת כסף ונלך באמת על כיוון של משהו בסגנון הDecco 2

יהיה נחמד לשמוע עוד המלצות או סתם פתרונות יצירתיים

וד"א מי היבואן של audio-gd?

אביעד

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
למאייר יש שם טוב מאוד. בזמנו שקלתי לקנות את ה DAC שלו, שלחתי להם מייל, הבחור מגיב מיד ובמקצוענות. שווה בדיקה.
http://www.meier-audio.homepage.t-online.de/
בכל אופן יש פורומים בדיוק לשאלתך:
http://www.head-fi.org/forum/list/5
בהצלחה ותעדכן :)

Aviados

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נראה שלא מעט אנשים ממליצים על הYULONG D100 בטווח מחירים הזה.
להבדיל מהHDP אין לו שום Pre אנלוגי אבל מתגובות האנשים נשמע שיש לו סאונד יותר "מלא" ופחות בהיר מהNuforce.

יש למישהו ניסיון עם המוצרים של YULONG?

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אגב עם איזה אוזניות אתה משתמש? חלק די חשוב במשוואה...

Aviados

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בבית אני משתמש בAKG K702 (זהות לK701 רק צבע שונה וכבל מתנתק)נכון לעכשיו שבקרוב יעברו למשרד,בבית הם מחוברות לDarkvoice 337 (השפורפרות הוחלפו לNOS) ולCDP/DAC.

העניין שבמשרד אין לי את השטח שולחן למשהו בסגנון והאמת שקצת מלחיץ לעבוד עם ציוד מנורות בסביבה כזו...

yossi126

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
היה לי שני מגברים של מאייר אודיו ובשני המקרים הDAC המובנה היה ברמה נמוכה, מה שכן הStageDAC + Concerto זה שילוב מנצח אבל מחוץ לתקציב כמובן.
לגבי audio-gd, אין יבואן בארץ, אבל בשביל צרכי משרד אחד מהDAC/AMPים שלו יהיה אידיאלי.
גם לא הייתי שולל x מכשיר מהלוחות בהד-פיי, יש שם מציאות על בסיס יומי כמעט.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
הייתי לוקח מגבר אוזניות רגיל, מחבר אותו לנגן נייד וסוגר עניין. יש לי מגבר היברידי קומפקטי שמוציא המון זרם, מה שK701 צריכות הרבה ממנו, אם אתה מעוניין פנה אליי בפרטי.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
לא נראה לי שהסתכלת אם המחיר רלוונטי לעניין.

Aviados

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחרי שחפרתי בפורומים במהלך הימים האחרונים לא עמדתי בסקרנות והזמנתי את הMatrix M-Satge ב$250.
אני פשוט חייב לדעת עם יש איזו שהיה הצדקה להייפ המטורף סביבו, הטענה היא שהוא פשוט Clone 1ל1 של
Lehmann Black Cube Linear שנמכר ב650 פאונד.

בכל מקרה אחרי שיצא לי לשמוע מס DAC/HeadAmps בימים האחרונים אני יכול להגיד בצורה די חד משמעית שלפחות לK701/2 כנראה שצריך באמת שלב הגברה קצת יותר רציני ממה שניתן למצוא במכשירים משולבים במחיר הזה.

יעדכן רשמים מM-Stage בימים הקרובים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור