מחפש 32' כמסך מחשב בלבד

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
שלום

אני מחפש טלוויזיה שתשמש כמסך מחשב למחשב משחקים שולחני. כרטיס המסך הוא G460. מה שחשוב לי הוא צמיכה ב 1080X1920 ב 60HZ , מיציאת HDMI של הכרטיס.חשוב שאוכל להשתמש במסך כמסך מחשב לכל דבר (מסך יחיד), לרבות תוכנות אופיס ואינטרנט, וכמובן משחקים. כמובן שהמסך ישמש גם לצפייה בסרטים מהמחשב. יש לי כרטיס קליטה לווייני במחשב כך שאני אשתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה אבל שוב דרך המחשב.

איכות התמונה מאד חשובה לי.בעיקר בסרטים ומשחקים, אבל כמובן ברור שמאד חשוב שאוכל להשתמש במסך כמסך מחשב רגיל לעבודה.המחשב ימצא בחדר עבודה שלי - מקוב בו אני מבלה מעל ל 3 שעות ביום.

אני בינתיים מתלבט בין סמסונג C530 ל פאנאסוניק U20 או C20 ולבין LG LD460. אני רק יודע בוודאות שהסמסונג C530 כן תומך ברזולוציה כזאת דרך מחשב כי לחבר יש כזה. לא ממש ברור לי אם שלושת האחרים יעשו את העבודה, ואם בכלל זה קשור לתמיכה ב NR שגם זה לא ממש ברור לי אם קיים במסכים אלו. לגבי הסמסונג, מה שמפריע לי שהחברה לא מפרסמת זמן תגובה למסך. האם יש מישהו שבדק את המסכים הללו עם מחשב ויכול לענותלי? האם יש טעם בלחפש מסך יקר יותר עם תאורת LED או עיבוד תמונה 100HZ? לא ממש ברור לי אם בחיבור המחשב כל העיבודים הללו עובדים בכלל. לגבי LED אני יכולל הניח שזה רק יכול לשפר. אני אשמח מאד לקבל המלצה למסך האולטימטיבי לשימוש שכזה

תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ שתראה את D460
בחנות ואת C530
ממרחק הצפייה ותחליט שנהם טלוזיות מעולת בHD
אבל פחות בSD
טובות מאוד לחיבור למחשב

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה המרחק ממנו אתה הולך לעבוד מהמסך? קח בחשבון שהמסכים בוהקים יותר מאשר מסכי מחשב יעודיים, עלול להכאיב לך בעיניים...

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
תודה על התגובות. מרחק הצפייה הוא ביון מטר למטר וארבעים (זה משתנה אם אני יושב זקוף או נשען לאחור). כמובן שאני יכול להתרחק עוד מטר נוסף כאשר אני צופה בסרט או משחק במשחק מחשב, אבל עבור עבודה או גלישה אני אהיה במרחק של כ 120 ס"מ. האם מסך עם תאורת LED או עיבוד תמונה ב 100HZ יכול לעזור? אם אני מבין נכון, רוב המסכים מבטלים את כל העיבודים כאשר הם מגלים או ממסך מחשב, כך ש 100HZ לא אמור לשנות כלום.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין כל כך רלוונטיות ל- 100Hz, זה בסך הכל מנגנון החלקת תנועה שמתייחס לגופים שנעים במהירות בתמונה.
לפי שאתה קונה, הייתי מנסה לבדוק בחנות את ענין חוזק התאורה: עומד / יושב מהמסך במרחק בו אתה אמור לעבוד, תראה האם זה נוח עבורך (שווה אף להגיע עם מחשב נייד ולחבר אותו, להפעיל וורד וכו').

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני אישית עובד עם מסך טלוזיה 42 אנטיש ממרחק 2 מטר ואין לי שום בעיה אבל יש כאלו יש כאלו שרגשים לתאורה חזקה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור