מחפש תשובה ודאית

medman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם אפשר לתלות את מסך ה LED 55 אינץ של סמסונג גם על מתקן תליה רגיל ולא רק עם המתקן המיוחד הדק?

אנא רק תשובות מנסיון או ממשיהו שמכיר ודאי את הנושא.

תודה למומחים!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
השירות הטכני של היבואן לא יודע לענות על זה?

medman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפי התשובה שלהם הם לא בטוחים.
ואני לא מצליח להגיע למשהו שיודע את התשובה באופו וודאי (ומקצועי...)!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה זה "לא בטוחים"? הם חייבים לדעת.
זה בסה"כ לקחת מתקן תליה רגיל ולראות האם מיקומי ההברגות תואמים.

ori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי את ה 46" ואני לא בדיוק אוהב את דרך התליה שלה

ולמה?
מנסיון טלויזיות LCD תולים בד"כ על 4 ברגים שהמרחק ביניהם הינו על פי תקן ויש מרחקים קבועים כך שתיהיה התאמה בין יצרנים שונים.

מה הבעיה בסמסונג 7000 ? יש להם מתלה מיוחד דק שתופס את שני הברגים העליונים בלבד והיא נתלית על הקיר עם שני ברגים אלו, הם לא מנצלים את 2 הברגים התחתונים.
שלחתי שאלה לתמיכה הטכנית שלהם ואני עדיין מחכה לתשובה,
האם לא מסוכן לתלות את הטלויזיה בצורה כזו? (כמו תמונה) הרי אם תנקה אבק ותלחץ קצת על המסך בחלקו התחתון, הוא לא נתמך על יד כלום, הוא באויר וזה נראה לי מסוכן.

ודבר נוסף - המתלה שלהם לא מיועד לנישות (כן יש משוגעים שקונים אותה כדי להתקין בנישה), ולמה? כי החיבור של שני החלקים (זה שעל הטלויזיה וזה שעל הקיר) דורש החלקה מלמעלה כלפי מטה ודורש מרווח של כ 10 ס"מ, מה שאומר שאם המרווח העליון בנישה שלך קטן מ 10 ס"מ יש לך בעיה. זה לא ייכנס.

medman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אבל האם אפשר לתלות את ה 7000 על מתקן רגיל?
הברגים ממוקמים במרחקים סטנדרטים? עם עומק במסך סטנדרטי?

ori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לגבי המתלה ועוד דבר שגיליתי היום לגבי הרמקולים

היות והם ממוקמים מאחור ותליתי אותה צמוד לקיר, יש לי הרגשה שאני מפסיד משהו מהסאונד, עדיין לא ברור לי מה.

לגבי המתלה, כנס ללינק הבא, תוריד הקובץ ותבין מה אתה יכול לעשות, הם נותנים המידות בין 4 הברגים ולדעתי הם סטנדרט, תבדוק מול המתלה שאתה רוכש.
http://www.samsung.com/us/consumer/...XZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור