מחפש רסיבר (יד ראשונה או שניה)

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שלום אני מחפש לקנות רסיבר שיהיו בו לפחות 5.1 ערוצים ושתהייה כניסת HDMI, עכשיו התקציב שלי הוא גג 1000 שח, חשבתי לקנות מEBAY אבל לא מצאתי שם רסיבר עם מתח כניסה של 220 וולט אלא רק של 110 (אם יש לכם פתרון טוב לבעיה הזו, זה מעולה, אגב תתעלמו ממהמשלוח והמכס), בכל מקרה אני אשמח לקבל המלצות לרסיבר בתקציב הנל

חשוב לציין שאינני אודיופיל**

a^Z^a

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הנה זה הכי קרוב לדרישתך:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755767
עוד 99 שקל ממה שרצית ואין HDMI אבל כן יש קומפוננט שיכול להזרים HD בכיף....
רסיבר מאוד איכותי מתחת למחיר הזה מצאתי רק שיט במילים עדינות, היה רסיבר של JVC אבל לא היו בו קומפוננט ולכן זה לא משתלם... מה דעתך?
הכניסת HDMI תקפיץ לך הרבה יותר תמחיר, אם עדיין תרצה אנסה לחפש לך כמה שיותר בזול וכמובן איכותי לפחות..

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
הנה זה הכי קרוב לדרישתך:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755767
עוד 99 שקל ממה שרצית ואין HDMI אבל כן יש קומפוננט שיכול להזרים HD בכיף....
רסיבר מאוד איכותי מתחת למחיר הזה מצאתי רק שיט במילים עדינות, היה רסיבר של JVC אבל לא היו בו קומפוננט ולכן זה לא משתלם... מה דעתך?
הכניסת HDMI תקפיץ לך הרבה יותר תמחיר, אם עדיין תרצה אנסה לחפש לך כמה שיותר בזול וכמובן איכותי לפחות..

וואי אחי תודה רבה על התשובה, בוא תנסה להגיד לי מה מתאים לי כי אני חדש בתחום, אז ככה

קניתי טלויזיה LCD FULL HD 47LH30 של LG ועכשי ואני רוצה להרכיב מערכת קולנוע ביתית, חשבתי שנקודת התחלה טובה תהייה בחירת הרסיבר.

אני רוצה רסיבר שיוכל להתחבר לטלויזיה\DVD\מחשב נייד ושיהיה בעל לפחות 5.1 ערוצים ושיזרים מדיית HD, לא איכפת לי לקנות מגבר מיד שניה כי התקציב די קטן ולכן אתפשר. אשמח אם תוכל להמליץ לי על מכשירים מתאימים,
תודה רבה,
דובובסקי בר

a^Z^a

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בכיף בר,
זאת הטלוויזיה שלך נכון? : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737513
כניסות:
3 כניסות 1.3 HDMI – לקליטה באותות 60p/50p/30p/24p
1 כניסות וידאו Component (כולל שמע) - לקליטה באותות 60p/50p
2 כניסות וידאו – AV In (אחת צידית)
כניסת אנטנה - RF
כניסת S-Video - צידית לחיבור מכשיר חיצוני בנוחות מרבית
כניסה לחיבור ממחשב – RGB
כניסת שמע – PC Audio Input
יציאת אודיו - Variable Audio Out (10W+10W)
OPTICAL OUT

לפי זה אני לא חושב שיש לך את הצורך לחבר HDMI לרסיבר אלא יש לחבר ישר לטלוויזיה בכדי לא לאבד איכות בגלל הרסיבר, אל הרסיבר חבר רק אופטי במקביל לא צריך יותר מזה..
על פניו מפרט מעולה לא מבין למה אתה רוצה לדחוף הכל ברסיבר - אתה תאבד איכות בתמונה וזה מה יתן לך??

יש לך 3 כניסות HDMI
אחד בין הממיר לטלוויזיה
אחד בין המחשב לטלוויזיה

קומפוננט אחד לחיבור לדיוידי...

וכל מה שנותר תתפרע בסבבה
הרסיבר תלמד זה לשמע בלבד לדעתי, ולכן עדיף לחבר לו רק אופטי כדי להנות מ-5.1
איכות תמונה תקבל בצורה המירבית מהמסך עצמו ולכן לא עדיף לחבר לרסיבר ובכך לשנמך את האיכות
אבל היי זו דעתי אם לא שכנעתי אותך לשיקולך..

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
בכיף בר,
זאת הטלוויזיה שלך נכון? : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737513
כניסות:
כניסת אנטנה - RF
כניסה לחיבור ממחשב – RGB
OPTICAL OUT

לפי זה אני לא חושב שיש לך את הצורך לחבר HDMI לרסיבר אלא יש לחבר ישר לטלוויזיה בכדי לא לאבד איכות בגלל הרסיבר, אל הרסיבר חבר רק אופטי במקביל לא צריך יותר מזה..
על פניו מפרט מעולה לא מבין למה אתה רוצה לדחוף הכל ברסיבר - אתה תאבד איכות בתמונה וזה מה יתן לך??

יש לך 3 כניסות HDMI
אחד בין הממיר לטלוויזיה
אחד בין המחשב לטלוויזיה

קומפוננט אחד לחיבור לדיוידי...

וכל מה שנותר תתפרע בסבבה
הרסיבר תלמד זה לשמע בלבד לדעתי, ולכן עדיף לחבר לו רק אופטי כדי להנות מ-5.1
איכות תמונה תקבל בצורה המירבית מהמסך עצמו ולכן לא עדיף לחבר לרסיבר ובכך לשנמך את האיכות
אבל היי זו דעתי אם לא שכנעתי אותך לשיקולך..

זו בדיוק הטלויזיה שלי : ], אני התכוונתי לחבר לרסיבר סאונד בצורת HDMI , האם יהיה הבדל בינו לבין חיבור כבל אופטי רגיל?

שאלת תם: האם אפשר לחבר את כל המכשירים לטלויזיה וממנה פשוט להוציא סאונד לרסיבר? וכך כאשר אני אבחר להשתמש בDVD\מחשב\ממיר אני לא אצטרך לשלוט על הסאונד גם ברסיבר, אני מקווה שהשאלה ברורה :]

a^Z^a

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
חיבור אופטי לדעתי יותר איכותי מה-HDMI.

אפשרי בהחלט יש לך אופטיקל אאוט בטלוויזיה... :)

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
שלום לך אבל אותי זה משגע למה לכם להתעסק עם ריסבר בשביל ענין הוידאו ?? הוא נועד לאודיו אני לא מאמין לכלום תפסיקו עם קיצורי הדרך מגבר לדיוידי או למקור שצריך. והריסבר אני אישית לא עושה כי המגבר למוזיקה כל הכניסות של הוידאו זה סתם חרטה ! בעיני ישר לטלויזיה לזה היא נועדה למוזיקה !הגברה למוזיקה רמקולים!ולשאר הפרטים !

a^Z^a

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
זה לא מה שעניתי לו? דעתי כשלך, רסיבר אם הוא לא איכותי הוא עושה הנחתה לוידיאו אפילו אם יש לו HDMI ולכן עדיף תמיד לחבר לטלוויזיה כל עוד יש את כל הכניסות המתאימות, רסיבר הוא לסאונד בלבד.

skitz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה מוכן לוותר על החיבור hdmi שלדעתי ממש ממש מיותר...סתם קיצור דרך שיכול רק לגרוע מהאיכות, חבר ישירות לטלוויזיה וזהו,
בכל אופן יש לי בשבילך jvc rx5062 שנקנה לפני פחות משנה...ז"א עדיין באחריות ויש לו 5 ערוצים 100 וואט כל ערוץ.
המחיר שלו היום בחנות 1000 ש"ח, אני מוכר ב700 אם אתה מעוניין שלח לי לפרטי.

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אני ממש מבולבל עכשיו חח

אז כמו שנאמר פה, לטלויזיה יש את הכניסות הבאות:
כניסת אנטנה - RF
כניסה לחיבור ממחשב – RGB
OPTICAL OUT
עכשיו ראיתי רסיברים שבאים עם HDMI (עולים הרבה יחסית) ורסיברים שבאים בלי (יד שניה זולים למדי), רציתי לשאול מה הייתרון של חיבור הHDMI ואיך זה משפיע על הסאונד ביחס לסוג השני של הרסיברים?
שאלה נוספת היא איך אפשר לחבר רסיבר לטלויזיה הזו? באיזה סוג של חיבור, ואם אפשר אולי לסדר אותם מהחיבור האיכותי ביותר להכי פחות איכותי?
אני יודע שזה נשמע קצת מבולבל אבל אני מבולבל באמת,
אשמח מאוד לתשובה,
דובובסקי בר

a^Z^a

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בוא נעשה מעט סדר בעבורך

סדר האיכויות והמשמעות בגדול מהפחות איכותי ועד האיכותי:
RF - אנטנה, שידור וידיאו עם סאונד
קומפוזיט (RCA) - חיבורי אדום, צהוב ולבן. אדום ולבן הם הסאונד והצהוב הוא וידיאו - חיבור נפוץ בסין להעברת שידורי וידיאו
SVIDEO - העברת תמונה בלבד באיכות יותר גבוהה מ-RCA.
קומפוננט - הפרדת צבעים גבוהה, העברת התמונה ע"י 3 כבלים נפרדים ובכך קבלת איכות מיטבית ללא סאונד - יכול להעביר גם HD.
RGB - ידוע בשם סקארט, החיבור האופטימלי בטלוויזיות הפרדת צבעים גבוהה ביותר עם סאונד בצורה אנלוגית.
HDMI - החיבור האופטימלי ב-LCD הפרדת צבעים גבוהה ביותר עם סאונד בצורה דיגיטלית.
אופטיקל - העברת סאונד באינפרה אדום באיכות הטובה ביותר.

אוקיי לשאלתך השנייה,
אין שיפור באיכות סאונד ב-HDMI מומלץ כי תחבר את הסאונד לאופטי של הרסיבר בלבד כדי להנות מאיכות מירבית.
אות וידיאו כמו שנאמר פה כמה פעמים מומלץ לחבר ישירות לטלוויזיה קרי HDMI ולא לרסיבר בכדי לא להנחית את האיכות - מה לעשות שלרסיברים הצד החזק הוא סאונד ולא תמונה, לכן אם תחבר לרסיבר ברוב המקרים אתה מאבד איכות תמונה וחבל...

מקווה שנעשה אצלך מעט סדר.
לדעתי מה שהצעתי לך ביחס מחיר תועלת משתלם ביותר - מה גם שזה חדש, זול ועם אחריות מיבואן אז יותר מזה?
אם אתה רוצה HDMI אז תוסיף עוד אלפייה לפחות או יד2...

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה רבה!

בוא נעשה מעט סדר בעבורך

סדר האיכויות והמשמעות בגדול מהפחות איכותי ועד האיכותי:
RF - אנטנה, שידור וידיאו עם סאונד
קומפוזיט (RCA) - חיבורי אדום, צהוב ולבן. אדום ולבן הם הסאונד והצהוב הוא וידיאו - חיבור נפוץ בסין להעברת שידורי וידיאו
SVIDEO - העברת תמונה בלבד באיכות יותר גבוהה מ-RCA.
קומפוננט - הפרדת צבעים גבוהה, העברת התמונה ע"י 3 כבלים נפרדים ובכך קבלת איכות מיטבית ללא סאונד - יכול להעביר גם HD.
RGB - ידוע בשם סקארט, החיבור האופטימלי בטלוויזיות הפרדת צבעים גבוהה ביותר עם סאונד בצורה אנלוגית.
HDMI - החיבור האופטימלי ב-LCD הפרדת צבעים גבוהה ביותר עם סאונד בצורה דיגיטלית.
אופטיקל - העברת סאונד באינפרה אדום באיכות הטובה ביותר.

אוקיי לשאלתך השנייה,
אין שיפור באיכות סאונד ב-HDMI מומלץ כי תחבר את הסאונד לאופטי של הרסיבר בלבד כדי להנות מאיכות מירבית.
אות וידיאו כמו שנאמר פה כמה פעמים מומלץ לחבר ישירות לטלוויזיה קרי HDMI ולא לרסיבר בכדי לא להנחית את האיכות - מה לעשות שלרסיברים הצד החזק הוא סאונד ולא תמונה, לכן אם תחבר לרסיבר ברוב המקרים אתה מאבד איכות תמונה וחבל...

מקווה שנעשה אצלך מעט סדר.
לדעתי מה שהצעתי לך ביחס מחיר תועלת משתלם ביותר - מה גם שזה חדש, זול ועם אחריות מיבואן אז יותר מזה?
אם אתה רוצה HDMI אז תוסיף עוד אלפייה לפחות או יד2...
תודה תודה ושוב פעם תודה! סידרת לי את הכל! אני אלך ככל הנראה על רסיבר בלי HDMI וככל הנראה יד שניה של איזה DENON איכותי :] יש המלצות לדגמים ישנים ומומלצים (חשוב מאוד שתהיה כניסה אופטית :D)

אני רוצה לחבר את כל הרכיבים לטלויזיה(DVD,מחשב וממיר) ושמהטלויזיה ייצא הסאונד לרסיבר , אם הבנתי נכון היציאה האופטית מהטלויזיה תאפשר זאת אם יש כניסה מתאימה ברסיבר, נכון?

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
הדרך לעשות את זה היא לחבר את התמונה מכל המקורות לטלוויזיה ואת הקול מכל המקורות לרסיבר.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
צודק 100%!

הדרך לעשות את זה היא לחבר את התמונה מכל המקורות לטלוויזיה ואת הקול מכל המקורות לרסיבר.

זה נכון מאוד ודיי עם קיצורי הדרך רק זה פוגע באיכות ונותן לאנשים שלא נותנים להינות מהסאונד אלא מהכסף שבא על חשבון האיכות !(Y)

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
הקטע הוא שלא מכל המכשירים יש לי יציאת סאונד דיגטלית, נגיד מהלפטופ אין לי ואני לא בטוח שמממיר הHD יש גם כן, אז השאלה עדיין עומדת, אם אפשר לחבר את כל הדברים לטלויזיה (כולל סאונד) ומהטלויזיה להוציא ביציאה אופטית לממיר

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
לטלוויזיות בדרך כלל אין יציאה אופטית.
לרסיברים יש כניסות דיגיטאליות.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
ההמלצה שלי בעינה עומדת.
מאידך, אתה חופשי לחבר איך שבא לך.

a^Z^a

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני חוזר על המלצתי לא לחבר את הוידיאו דרך הרסיבר כדי להמנע מאיבוד איכות.
יש לך טלוויזיה נהדרת עם מעבד תמונה הרבה יותר חזק בוודעות משל רסיבר אז בלי טעויות.
רק את הסאונד לחבר לרסיבר - בקשר לשאלתך הנוספת הייתי מציע לך למען הסר כל ספק להתוועץ ביבואן של הטלוויזיה, מקווה שדאגת לרכוש ממשווק מורשה מטעם חברת ח.י. כדי שתוכל להעזר בהם גם בתמיכה וגם בשירות.
הטלפון של השירות והתמיכה הוא 1700-701-115 הם מומלצים מניסיון של שנים, תעדכן אותנו בסוף מה החלטת ועשית.

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
האם אני יכול לחבר בצורה הבאה:

את כל הוידאו כמובן לחבר בHDMI לטלויזיה, עכשיו לגבי סאונד, אם אני מחבר את הממיר בחיבור קואקסיאלי\אופטי לרסיבר, מאיפה ייצא הסאונד? הרי הסאונד מועבר גם לטלויזיה וגם לרסיבר (הרי HDMI מעביר גם סאונד), עכשיו מהמחשב הנייד אין לי יציאות דיגטליות למיטב ידיעתי אז חשבתי לחבר אותו לטלויזיה ומשם לרסיבר באמצעות RCA (בסוף מסתבר שהחיבור האופטי זה בכלל לכניסה :X), האם החיבורים האלו נשמעים הגיוניים?

בעקרון אני רוצה שבמצב רגיל נגיד הטלויזיה תעבוד סולו בלי הרסיבר וכשאני ארצה אז אני אוכל להשתמש ברסיבר, אני מקווה שהשאלה ברורה :]

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור