מקרן מחפש מקרן בסדר גודל של עד 6K

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,
אני מחפש מקרן כדי ליצור סוג של חדר ק"ב כולל מערכת לשיפור חווית הצפייה.
אני אתחיל בתאור החדר. גודל החדר הוא בערך 4X4, משהו בסדר גודל הזה. מבחינת תאורה אין בעיה להחשיך את החדר בצורה טובה מאוד ובד בבד אפשר גם בקלות שיהיה מואר מאוד.
נוסף על כך אני כנראה אחבר לחדר מערכת ק"ב קצת ישנה שיש לי כרגע, שאותה אולי אשדרג בהמשך במסגרת תקציב עתידי ואם אראה שהמערכת הנוכחית לא מתפקדת כמו שצריך.
אני רוצה שהמקרן ישמש לכמה דברים, אני רוצה לחבר לו ממיר YES MAX רגיל, לחבר אליו מחשב וממנו לראות סדרות וסרטי HD (בעיקר 720P, אבל גם 1080P לפעמים) שזה השימוש העיקרי של המקרן, וגם שימוש נוסף חשוב למדי הוא PS3.
אם אני מסדר את השימושים בסדרי עדיפויות אז קודם כל הסדרות והסרטים אח"כ הPS3 ורק בסוף ה YES MAX ...

תקציב כמו שאמרתי הוא עד גג 6K עם עדיפות יותר לכיוון של ה4-5K, אבל אני חושב שאם עלייה ל6K מהווה שיפור משמעותי אז עדיף להשקיע עוד קצת ובאמת להנות מאשר להשקיע 4-5 שזה גם לא מעט בכלל ולהתבאס שזה לא מספיק טוב.
אין לי בעיה עקרונית לקנות בחול, עם עדיפות לארהב, ולייבא את המוצר בצורה חוקית כולל מכס, השאלה היא האם זה יוצא משתלם והאם שווה לעשות זאת, כי אני מניח שמימוש אחריות בארץ יכול להיות בעייתי וזה משהו ששווה לשקול.
עוד שאלה היא, האם אפשר להקרין על קיר לבן, או שרצוי לקנות מסך מיוחד, ואם כן כמה עולה מסך ? העדפה שלי היא על קיר, גם מטעמי תקציב וגם מטעמי נוחות, אני לא רוצה מסך מסורבל בחדר, ואין לי בעיה לצבוע את הקיר בצבע לבן מיוחד, אם יש דבר כזה, כדי שהמשטח יהיה יותר חלק או משהו כזה...

אשמח לדעת האם יש על מה לדבר בסדר גודל של תקציב כזה או שעדיף לעלות עוד את התקציב או אולי לוותר על זה ולהשאר עם טלוויזיה כרגע. מקרן שיהיה לפחות HDR עם העדפה גדולה ל FHD, אבל אם יש HDR שמשמעותית יותר טוב מ FHD אז זה גם בסדר, גם 720P זה מכובד ואם המקרן עצמו כתוצאה מכך הוא יותר איכותי בצורה משמעותית, אולי שווה להתפשר...
בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה :)

תודה רבה,
יואב

*עריכה : חיפשתי קצת באינטרנט ומקרן שהתרשמתי ממנו לטובה (לפחות על הנייר) וגם מתאים לתקציב שלי אם אני מביא אותו מארה"ב הוא ה OPTMA HD20 , מישהו שמע עליו משהו, יודע להגיד לי אם הוא טוב ?
ושוב אני חוזר לשאלה האם מקרן זה משהו שמשתלם לייבא מחול (נראה שכן) או שלא שווה להתעסק עם כזה דבר בגלל חוסר אחריות או משהו כזה ? פשוט בישראל הוא עולה בערך 7K בארהב הוא עולה משהו כמו 950$ אולי אפילו קצת פחות, מה שאומר שזה בערך 5K עם המיסוי, אם הבנתי איך לחשב, וזה הפרש עצום...

נערך לאחרונה ב:

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
בתקציב שציניתה לעולם לא תמצא מקרן FULL HD
אכותי מחברה טובה ומקרכן HDR זה פאסה לפי דעתי וכדי לך לחשוב קדימה עם הזמן הטכנולגיה מתשפרת
יש 3D
יש מקרנים שתמוכים בתלת מימיד אם תרוצה באמת להנות קח מקרן FULL HD
במחיר של כ9000 אלף שקל זה המנימום חבל לך להשקיע 6000 אלף ולהתאכזב....
Optoma HD20 קיבל ציון מציון בבקרות ואם מצאתה אותו במחיר של 7 אלף כדי לך לקפוץ על המצאיה זה בהחלט מחיר ראוי האם זה אחריות יובאן ?קח תכתבה פה יש בקרות על כמה מקרנים בתקציב של 8-10 אלף שקל..http://www.hometheater.co.il/article02018

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אין כזה דבר להקרין בקיר תצריך תצריך מסך הקרנה אכותי לפחות ב2000-3000 אלף שקל כדי להנות מהמקרן
שתדע לך מערכת קולנע ביתית מלאה זה עסק יקר מאוד אי אפשר לצאת בזה בזול מנסיון לא כדי לך לחסוך יותר מידי ולא להתפרע תהיה באמצע תשקיע כדי לקבל תמקסמיום ב6 אלף שקל לא תשיג מקרן+מסך הקרנה אכותים וזה סתם חבל לב זבז תכסף במוצר לא אכותי ולהתאכזב תיכול לנסות אבל תתייקח סיכון...
עדיף להשקיע עוד כמה אלפי שקלים מלתאכזב
תחשוב על המשפט האכזבה מאוד כואבת וכמה אלפי שקלים תתשכח מהר מאוד אבל מאכזבה שתקבל מוצר לא אכותי ולא תהנה ממנו זה מה שהיה לך קשה באמת גם אני עשיתי כמה טעיות וחסכתי ועכשיו אני מאוכזב זה מנסיום תיכול לקבל את מה שאני אומר או לא זה החלטה שלך ושל הכסף שלך בהצלחה עם הקניה וסליחה על השטיפת מוח פשוט אני בא לטובך...:)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור