LCD מחפש מסך 42" LCD - מתלבט לגבי דגמי LG - נא עזרתכם!

ronc

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הדגם שאני שוקל לקנות הוא 42LE5500 שנראה לי המתאים והטוב ביותר בהתאם למה שאני מחפש שאפרט בהמשך.
מחפש מסך LCD 42" (כנראה של LG), אפשרי גם LED,בתקציב של עד 3700ש"ח בערך, שיהיה FULL HD - מעדיף ניגודיות של 70000 ומעלה, תדר 100HZ, איזה דגם הכי מומלץ? האם יש המלצה על מכשיר של חברה אחרת?
כמו כן,האם לכל הדגמים יש יציאות לחיבור רמקולים חיצוניים או מערכת קולנוע ביתית?

לגבי השימוש הצפוי במכשיר:
מיועד לסלון, אבל סלון קטן.
מרחק הצפיה הוא כ-2.3מטר.
הצפיה תהיה 50% תכני SD (דרך ממיר עידן+ או בממיר מובנה בטלויזיה עצמה)
ו-50% תכני HD באמצעות חיבור מחשב (HDMI-DVI), כאשר למרות שזה מהווה 50% מהצפייה, יש לו חשיבות רבה, חשוב לי מאוד שתכני HD יוצגו בצורה מצוינת במסך (יותר חשוב מSD מן הסתם)
ישנו חלון לצד הטלויזיה שצפוי להיות סגור במהלך היום ולכן אין תאורה ישירה של ממש על הטלויזיה.
חשוב שהמסך יהיה איכותי, שהרמקולים יהיו טובים במידת האפשר (למרות שכנראה יחוברו רמקולים חיצוניים),
שיידע להציג תכני HD בצורה טובה מאוד ויחד עם זאת גם תכני SD שיוכלו להיות מוצגים בצורה נורמלית על המסך ולא מעוותים מידי...
אני אשמח אם בנוסף יהיו קיימים אפשרויות ניגון רשת וכניסת רשת - איזה דגמים רלוונטיים עם אפשרויות אלו קיימים?

כמו כן,יש הבדלים עצומים במחירים בין ייבוא רשמי לייבוא מקביל, האם באמת כדאי ושווה להשקיע כל כך הרבה מעבר עבור ייבוא רשמי? מה רע בייבוא מקביל ומחיר זול?

תודה מראש!

אורי קבוצת חי

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ronc,
על פי הנתונים שהעברת נמליץ לך על מסך SMART מסדרה LV550
גודל 42" מתאים למרחק הצפייה שציינת וטכנולוגיית ה LED תוכל להתמודד טוב עם החלון שקיים בחדר.
למסך מעבד תמונה 100HZ שיוכל להתמודד היטב עם שידורי SD ולתת תוצאה מעולה בשידורי HD.
למסך יכולות רשת מהמתקדמות ביותר , כגון תוכן פרמיום(פייסבוק , יו-טיוב) , אפליקציות ודפדפן אינטרנט מלא , כמו כן הדגם תומך בשלט ג'ירוסקופ לנוחות שימוש מיריבת.
חשוב לדרוש אחריות יבואן מקורי שכן תקופת האחריות היא ל 3 שנים, השימוש בחלקי חילוף מקוריים בלבד במקרה של תקלה , תפריט מלא בעברית והמכשיר הינו מתוצרת קוריאה (היבוא המקביל לא תומך בעברית מלאה , אינו מיוצר בקוריאה ולא כולל שירות ואחריות מקבוצת ח.י)

מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
ממתי למשהוא בעל אינטטרס כול כך משמעותי מותר להמליץ על דגמים ועוד על הדרך להכפיש בצורה כול כך בוטה את היביאון המקבילי אני מציע למנהלי האתר למחוק תגובה של אדון אורי שנמחק לא פעם ולא פעמים מאתר זה ומאתר של עופר לאור האתר הכחול ומאתרים נוסופים או שילמד לא לדחוף מסכים כמו LV550 שבתקציב שלו או מתחת אפשר להביא כבר את LG LX6500
באותו תקציב של 5200 שקל או את פליפיס 8605
אז אנא קחו את זה לצומת לבכם
ועוד משהוא הוא ביקש מסך עד 3700 שקל LV550
לגודל 42 ביביוא רישמי חי עולה לפחות 4800 שקל אז למה אורי היקר תמליליץ לו על הדגם הזה?

נערך לאחרונה ב:

איגורפ

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לי גם יש אותם שימושים ומרחק, רק התקציב עד 5000. איזה דגמים מומלצים?
בגלל שמסך מחובר למחשב, ה smart פחות רלוונטי.

איגורפ

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הקפצה.
גם יש אותם שימושים ומרחק, רק התקציב עד 5000. איזה דגמים מומלצים?
מרחק הצפיה הוא כ-2.3מטר.
הצפיה תהיה 50% תכני SD (דרך ממיר עידן+ או בממיר מובנה בטלויזיה עצמה)
-50% תכני מאינטרנת באמצעות חיבור מחשב (HDMI-DVI),

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור