מחפש מסך 40-42 רק ל-FHD דרך מחשב. תקציב 5-6K

MaoChangHui

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כאמור מחפש מסך רק לצפייה דרך מחשב, בעיקר סרטים בFHD במרחק של 2.4 מטר. אין לי ממיר ולא צופה בשידורי טלוויזיה כמעט, אלא רק דרך שקע RF ברגעי איבוד קשר עם כדור הארץ...

חובה שתהיה תמיכה בNR, לפחות 2 כניסות HDMI או DVI, רצוי סקארט (לא חובה).

יש המלצות ספציפיות או שכל המסכים נראים אותו הדבר בסכומים האלו?

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מתאימים בתקציב: סמסונג B530, טושיבה RV635

MaoChangHui

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איפה ניתן לראות את המסכים אחד ליד השני ?

תודה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני מאוד אהבתי את הסקארלט של LG בשימוש עם מחשב.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
אם אתה מוכן לוותר על FHD (פיצ'ר די מיותר לדעתי בסרטים בגדלי המסכים הנ"ל), פלזמה של פנסוניק תיתן תמונה טובה בהרבה בסרטים מ LCD בתקציבים האלו. אם הכוונה היא גם לשימוש כדסקטופ באופן כללי, אז הפלזמה לא תתאים.

MaoChangHui

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא מוותר על הFHD, זה כל הפואנטה. הפנסוניק (אתה בטח מתכוון לסדרת 42X10), נראתה טוב והשחורים הרבה יותר שחורים מכל LCD. אבל זה עדיין HDR.
עיקר הצפייה זה סרטים ומשחקים.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
בסרטים, הצבעים הטבעיים, השחורים העמוקים והאפקט של ציפוי הזכוכית בפלזמה הרבה יותר חשובים מההבדל בין HDR ל- FHD. בגודל של 42 אינץ' ההבדל ברזולוציות כמעט ואינו נראה לעין. אני יכול גם לומר לך שעל הפלזמה של פנסוניק, משחקים מה PS3 נראים לא פחות ממדהים. אני יודע שיש מי שחייב לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר האפשרית, וזה כבר עניין של העדפה אישית, אבל יש לזה מחיר.

נערך לאחרונה ב:

MaoChangHui

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה ממש שובר לי את הקונספט שבניתי לעצמי :) . לא ממש יצא לי להשוות באופן פרטני בין 2 מסכים מאותו יצרן בעלי נתונים זהים ומובדלים ברזולוציה בלבד. לא ממש מובן לי איך כמעט לא יהיה הבדל בין FHD לHDR ועוד במרחק של 2.4 מטר...

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
נסה בעצמך לפני שאתה שורף כסף ומתבאס.
FHD מתחיל לקבל משמעות מעשית רק ב- 50 אינצ' ומעלה.
יתרונות הפלזמה בצבע, שחורים וכו' משמעתים בכל גודל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור