מחפש מסך 32 אינטש, שוקל LED

yairp

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפש מסך בגודל 32 אינטש.
עיקר הצפייה דרך ממיר יס מקס (כרגע לא HD) וסרטים מהמחשב (דרך USB אם יש או חיבור ישיר של המחשב).
מרחק צפייה כ-2.5 מטר +-

האם טלויזית LED טובה יותר מ-LCD סטנדרטית לצפייה בשידורי SD?
עד כמה שהבנתי השארפ היא הLED היחידה בגודל הזה בארץ, אבל לא מצאתי את המחיר שלה בשום מקום, מישהו יודע?
אשמח גם לשם של חנות שבה אוכל לראות את המסך, ואולי אפילו להשוות ל-32 אינטש של סוני (w5500 ו v5500).

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מודע להפרש המחירים בין דגם LED לדגם "רגיל ? שארפ LE700 עולה כ- 5,990 ש"ח.

באופן כללי, אין קשר ישיר בין סוג התאורה דווקא לאיכות תמונת SD במסך, כאן קובעת יותר האיכות של מעבד הוידאו בטלויזיה.

yairp

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התשובה.
אני מודע להפרש בינה לבין דגם "רגיל" כן, רק שלא ברור לי (ולמען האמת אחרי קריאה קצרה בפורום כאן אני אפילו יותר מבולבל) מה עדיף לי, בחנתי את שני הדגמים של סוני w/v5500 שהיקר בינהם אפילו יקר יותר מה-LED, והסתכלתי גם על הLG סקרלט שזולה יותר מהשאר אבל כנראה גם פחות איכותית?

בגלל זה גם שאלתי אם ישנה חנות שבה אוכל לראות את שלושת המסכים (הסוני והשארפ) אחד ליד השני.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כדאי מאוד לראות את ביצועי המסכים בפועל.
חנויות במרכז?

yairp

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כן, אזור השרון ות"א יהיה טוב.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ביג בוקס, ארמגדון, שקם, אלמ, מחסני חשמל ועוד - קשה לי להאמין שיהיה מקום עם כל הדגמים, אבל אם קשה לך להבדיל בין האיכות של המסכים בחנויות השנות לך על הזול :)

roy_daklon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
בשביל הצרכים שלך הסקרלט מספיקה, כל עניין ה-LED לא שווה את ההשקעה בכזה גודל...
האפשרות השנייה שהייתי מתלבט לגביה היא הסוני ה-v5500, אבל המחיר מרתיע קצת אני חושב...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור