מחפש מסך מחשב ענק

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לאחרונה נתקלתי ב 2 מסכי מחשב בגודל מרשים של 28 אינצ עם נטונים טכנים מעולים כמו זמן תגובה 3MS ורזולוציות גבוהות במיוחד. החברות שלהם הם VIEWSONIC ו HANS הייתי מעונין לדעת האם קיימים מסכים בסגנון הזה ובאיכות הזאת בגדלים של 32 אינצ ומעלה ואם כן מהיכן ניתן לרכוש, המסך אמור לשמש כמסך למחשב מדיה סנטר וצפייה בסרטים בסלון הכל דרך המדיה סנטר בויסטה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אז למה מסך מחשב ולא טלוויזיה מסוג LCD בגודל 32" ?
מה התקציב לכך?

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כי אין שום טלויזייה עם נתונים כאלה 3MS זמן תגובה, 1920 על 1200 ובמחיר של 3000 שקל כמו שהמסכים שציינתי עולים. את האמת היתי רוכש טלויית LCD 37 אבל אני לא מכיר דגם של אפילו אחת שתומכת ב NR דרך חיבור ה HDMI כמו כן אני מחפש FULL HD והמחיר, היתי שמח לקבל המלצה מהזול ליקר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה מרחק הישיבה מהמסך בסלון?

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
בערך 2 וחצי מטר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
דווקא בגדלים הללו ובטח שבמרחק 2.5 מטר, יתרון FULL HD לא ממש יבוא לידי ביטוי בצפיה.
גם מהירות התגובה לא ממש מהווה בעיה כיום.

השאלה היא מה אתה מעדיף בתקציב נתון: גודל מסך גדול יותר או רזולוציה גבוהה יותר שלא ממש תבוא לידי ביטוי בצפיה בסרטים.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני מעדיף גודל מסך גדול יותר, אבל יש לי קצת בעייה תקציבית ובמחיר שאני מחפש אני לא חושב שאי פעם אני יוכל למצוא משהו שיתאים לי, מה גם שאני תמיד חושב על שינויים עתידיים, יכול להיות שהמסך יהווה פיתרון זמני למשך כשנה ויעבור בעתיד שאסתדר כספית לחדר שינה עם מחשב מדיה סנטר נוסף שברושתי ישן יותר.

בכל אופן הייתי מעוניין מאוד ברשימה של מסכי LCD (טלויזיות LCD) שתומכות ב 1920 על 1080 ב HDMI ויש להם NR זאת אומרת, אולי אני לא מסביר נכון אבל הכוונה שלי שיראו טוב ולא מטושטש דרך DVI ל HDMI ברזולוצייה שהזכרתי, אני פשוט חובב איכות מושבע וקשה לי להתפשר, מה גם שהמסך שאני ראיתי אומנם 28 אינטש אבל איכותי פצצות וזול מאוד לאיכות ולגודל שלו רק 3000 שקל.

דרך אגב, אני חושב שרשימה של דגמים הייתה יכולה לעזור מאוד להרבה אנשים פה שכולם טוענים שנקלים בטשטוש דרך DVI ל HDMI ואז נוכחים לדעת ולהבין את כל הקטע של ה NATIVE RATE, בתור מנהל פורום הייתי (היינו) שמחים לקבל רשימה כזאת אם אפשר וטווח מחירים.

מקווה שאפשר לארגן את זה ושאני לא דורש קצת יותר מדי.

אסף.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
קשה לארגן רשימת מסכי LCD עם NR משום שבד"כ היצרן לא מפרסם זאת ולכן אפשר לוודא רק ע"י בדיקה בשטח או ניסיון החברים באתר.
לא תמצא מסך 32" בתקציב עם רזולוציה כזו (נדיר מאוד כיום), לכן רק מסך מחשב יתאים לך.
גם סמסונג T260 בגודל 25.5" נכנס לתקציב.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הבנתי

OK, תודה, בעתיד שארצה לקנות מסך גדול יותר אצור קשר שוב לקבל המלצה חמה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אוקי, נשמח לדיווח על התוצאה...

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לבסוף רכשתי מסך מחשב

לבסוף ומאחר שהייתי לחוץ למסך דחוף רכשתי מסך מחשב 28 אינץ של VIEWSONIC ורואים פיצוץץץץץץץץץ חבל על הזמן, הוא אולי קצת יותר קטן מ 32 אבל באמת שווה את הכסף, שמתי אותו על רזולוצייה של 1920 על 1200 ורואים חד וברור, גם שידורי כבלים רואים מצויין אני ממש ממש מבסוט מהקנייה, בחיים לא הייתי משיג ב 3200 שקל מסך כזה איכותי, FULL HD, חבל"ז.

ממליץ עליו בחום.

להלן קישור:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=VX2835wm&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=HE

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
דווקא בגדלים הללו ובטח שבמרחק 2.5 מטר, יתרון FULL HD לא ממש יבוא לידי ביטוי בצפיה.
גם מהירות התגובה לא ממש מהווה בעיה כיום.

השאלה היא מה אתה מעדיף בתקציב נתון: גודל מסך גדול יותר או רזולוציה גבוהה יותר שלא ממש תבוא לידי ביטוי בצפיה בסרטים.

אני לא מבין , אתה אומר שאם אני קרוב למסך אזי גם DVIX וגם MKV יראו לי אותו דבר ?
ואם אני אנצל את השירשור , אני מחפש מסך מחשב יותר קטן , אבל באיכות גבוהה , וראיתי בזאפ שכול המסכים של 20-24 עם פאנל טוב עולים בסביבות 5-6K ומעלה .
האם יש לדעתך מסך מחשב למרחק קטן יחסית שאפשר לראות בו סרטים FHD עם צבעים נכונים ובמחיר טוב ? (2000-3000 ש"ח)?

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מסך 28 VIEWSONIC

היי.

המסך שאותו רכשתי מדגם vx2835wm יכול לשמש גם בצפייה מקרוב, אני מבסוט עליו רצח, אני לא מצטער לרגע על הרכישה הוא פשוט מסך איכותי לאלה.... חבל על הזמן.

למידע נוסף http://zap.co.il/model.aspx?modelid=590561

מומלץ בחום, אני לא מפסיק להתפעל ממנו.

אסף.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שכחתי לציין, העלות של המסך הנ"ל 3133 ש"ח מומלץ בחום.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור