מחפש מסך בתקציב 2500+ פאנל נורמלי (תחליף אפשרי ל dell 2007fp)

carpeDM

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עד שחשבתי שמצאתי את המסך המושלם בשבילי ( dell 2007fp) עושה רושם שנורא קשה להשיג אותו ובנורא אני מתכוון אולי לא אפשרי בארץ (שזה לא אפשרי מבחינתי).
לכן אני מקדים תרופה למכה ואני כבר אתחיל לתכנן תוכנית ב':

דרישות:
גודל ''20 - ''22 עדיפות לא רחב (בעיקר אם הוא בגודל ''20)
צרכים: מסמכים גלישה סרטים ומעט עיצוב גרפי (ואולי בעתיד משחקים)
וכמובן אין מה להציע לי את ה dell שעליו במקביל אני מברר אם אפשר להשיג או לא.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אהמממ... לא רחב... יש 19 לא רחב של סמסונג עם פנל PVA, נקרא P971

carpeDM

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן שמעתי עליו ואני לא כל כך מת על סמסונגים והוא גם נראה לי נחות ל dell אם כבר אני מחפש משהו שווה או קצת יותר טוב (אם יש כזה) למרות שאם אין ברירה אני יאלץ להתפשר,
מצד שני אני לא מומחה גדול בנושא ואולי אפשר להעמיד אותי על טעותי.

הציעו לי כבר את הHP LP2065 יש דעות בנושא ?
שמעתי אנשים אומרים שהוא נחשב לטוב יותר אבל נחות מבחינה ארגונמית ל Dell.

זה מעט עצוב שכל מה שנשאר זה רק המסכים הפשוטים ביותר או המסכים היקרים ביותר כל קו המסכים האיכותיים במחיר סביר נעלם...

אגב אם אין ברירה אני מוכן ללכת גם על מסך רחב אבל במקרה כזה הוא כנראה יאלץ להיות גדול יותר מ ''20 (נראה לי שרחב ''20 זה מוזר ).

vasyhov

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מבין אותך

האמת שהיא גם אני נתקלתי באותה בעיה, שכמעט ואין חנות בארץ שיש לה מסך זה. שלא לדבר על אתרי מכירות פומביות וכדומה.
ניסיתי לברר בזאפ, החנות הראשונה שמופיעה שם (לפי מחיר), בשיחה עם נציג נאמר לי אין להם במלאי, ושגם אין סיכוי להזמנה בזמן הקרוב. הזמנה של לקוח אחד כנראה לא מספיק לביצוע הזמנה מיבואן (אפשר להבין אותם, אין ביקוש רב לזה). יכול להיות אם שנינו נזמין אז זה יזיז משהו....
החנות השנייה, היא FOX משהו, אין להם במיידי אך הם יכולים להזמין מיבואן (יש לו במלאי). הבעיה הקטנה שיכולה להיווצר שמסכים אלו מגיעים לפעמים עם פאנלים שונים (S-IPS/S-PVA) זה לא כל כך בעייתי כי בסופו של דבר S-PVA בעל ניגודיות טובה יותר ומי שיותר מבין יש גם שוני בסדרה (ארץ ייצור) לי זה כמו שפה סינית. מה שכן שלא יקרה מצב שיגיע עם PVA, זה כבר לא כל כך טוב....בקיצור התקשרתי ליבואן (זהו יבואן רשמי, בדקתי באתר DELL, שמו "אומניטק". ענתה לי מישהי משיווק שלא ידעה להגיד בוודאות עם איזה פאנל מסך הם מספקים. נתתי לה את הפרטים שלי כדי שיחזרו אלי מחר. אבל נראה מאין ברירה אלך על חנות זו, אכווה שאקבל עם פאנל טוב.
עוד דבר, ציינת שעיקרי עבודה שלך זה סרטים, אינטרנט, טקסטים (כמובן שטקסטים זה דווקא כן מתאים) ומעט עיצוב. אז אולי לא שווה לך לקחת מסך זה ולמנוע את כל הטירטורים.
כחלופין אני יכול להמליץ על LG 20 L2000CP או משהו בסגנון. יכול להיות אפילו שראיתי את זה פה באחד ההתכתבויות או בפורום HWZONE.

carpeDM

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מפרסם במקביל גם ב hwzone והבעייה עם המסך של LG שאין עליו ביקורות עדיין כך שזה די מסוכן לנסות את המסך רק על פי נתונים על הנייר.
לכן אני מנסה להשיג חלופות טובות וראליות במחיר סביר (ומקווה שאני לא מבקש יותר מידי)

בנוסף לכל הדרישות שלי ממסך אני מוסיף דרישה אחת פשוטה שהמסך יהיה זמין בארץ ואם אפשר גם באזור המרכז / ראשון.

אגב אני אודה אם על כל המלצה שתעלו תפנו ל thread רלוונטי שמדבר על המסך או לכל הפחות תתנו את חוות דעתכם עליו ומה אתם יודעים עליו כדי שאני יוכל לעשות החלטה מושכלת.

ברור ששם מסך בלבד והנתונים על הנייר שלו לא מספיק טובים מבחינתי (כן אני יודע יש לי דרישות).

יכול להיות שאני יחליט בסוף ללכת על כל הקופה ופשוט יעלה את התקציב,
אחרי הכל מסך לא קונים כל יום והוא נשאר להרבה זמן אז שכבר יהיה איכותי ויענה גם על צרכים עתידיים אבל אני שומר את האופצייה הזאת כאופצייה אחרונה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור