שלום. אני כבר מספר שבועות בחיפושים אחר טלוויזיה חדשה ואחרי מספר מועמדים שעלו וירדו, כל מיני סמסונגים מהסדרה החדשה (7000/8000 D), היום נחתתי על הסוני שהדגם המדוייק שלה מופיע בכותרת. אני רוצה לדעת אם מישהו כאן מכיר את הדגם הזה באופן אישי או יודע על חנות שמחזיקה את הדגם הזה או יכול לחוות דעה מביקורות שקרא עליה בהשוואה נגיד לסמסונגים שהצגתי, או לפנסוניק המקבילה.
הנתונים שאני מחפש בגדול זה LCD-LED (מעדיף על פני פלזמה), גודל מומלץ 46 אינץ' (כפשרה על פיצ'רים נוספים ותלת מימד לעומת גודל - המרחק שלי בסלון הוא כ- 2.5-3 מטר). תלת מימד בהחלט משהו שהייתי רוצה - למרות שכמות התכנים מאוד מוגבלת, לא רואה את עצמי עוד שנתיים-שלוש מגרד את הראש בשאלה למה לא קניתי מכשיר עם תלת מימד.
אם יש לכם הצעות למסך אחר שעונה על הצרכים שלי, אני אשמח לשמוע. לגבי תקציב - הייתי רוצה להגיד שאין מגבלה אבל הייתי שמח למצוא מסך ב-10 אלף אבל יודע ש-15 אלף יהיה יותר מציאותי.
הסוני אגב נמכרת ב-3000 דולר בלי לחפש מציאות (נראה לי שגם ב-2500 אפשר למצוא).
הנתונים שאני מחפש בגדול זה LCD-LED (מעדיף על פני פלזמה), גודל מומלץ 46 אינץ' (כפשרה על פיצ'רים נוספים ותלת מימד לעומת גודל - המרחק שלי בסלון הוא כ- 2.5-3 מטר). תלת מימד בהחלט משהו שהייתי רוצה - למרות שכמות התכנים מאוד מוגבלת, לא רואה את עצמי עוד שנתיים-שלוש מגרד את הראש בשאלה למה לא קניתי מכשיר עם תלת מימד.
אם יש לכם הצעות למסך אחר שעונה על הצרכים שלי, אני אשמח לשמוע. לגבי תקציב - הייתי רוצה להגיד שאין מגבלה אבל הייתי שמח למצוא מסך ב-10 אלף אבל יודע ש-15 אלף יהיה יותר מציאותי.
הסוני אגב נמכרת ב-3000 דולר בלי לחפש מציאות (נראה לי שגם ב-2500 אפשר למצוא).