gilor80
חבר אתר
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 1
היי ערב טוב, התחדשתי בLG C1 ואני מחפש לרכוד מערכת קולונע ביתית, התקציב שלי גמיש עד 6-8 אבל אני כן מעדיף לחסוך כמה שיותר, הסלון שלי בנינו אני יושב כ2.3 מטר מהטלוויזיה שהיא בגודל 65 אינץ'.
אני לא מבין בזה כלום. מה שכן יצא לי לנסות אצל חבר סאונד בר של JBL 550W, לא התחברתי. הסאונד היה רגיל ופשוט חזק ולא איכותי וברגע שהוא הגביר עד הסוף הסאונד נהיי עוד יותר עמום ונשמע לא טוב. לכן החלטתי להשקיע ברסיבר וכל מה שצריך הבעיה שאני לא מבין, ראיתי מערכות קולונע שמגיע עם רסיבר ורמקולים במחיר של רסיבר בודד ומציעים את אותם פיצ'רים כמו דולבי אטמוס, DTS ועוד אשמח להמלצות וסליחה על החפירה תודה לעוזרים!❤
הדגמים שהסתכלתי עליהם:
אני לא מבין בזה כלום. מה שכן יצא לי לנסות אצל חבר סאונד בר של JBL 550W, לא התחברתי. הסאונד היה רגיל ופשוט חזק ולא איכותי וברגע שהוא הגביר עד הסוף הסאונד נהיי עוד יותר עמום ונשמע לא טוב. לכן החלטתי להשקיע ברסיבר וכל מה שצריך הבעיה שאני לא מבין, ראיתי מערכות קולונע שמגיע עם רסיבר ורמקולים במחיר של רסיבר בודד ומציעים את אותם פיצ'רים כמו דולבי אטמוס, DTS ועוד אשמח להמלצות וסליחה על החפירה תודה לעוזרים!❤
הדגמים שהסתכלתי עליהם:
רסיבר 5.2 ערוצים Denon AVR-S660H Bluetooth
היכנסו לקניית רסיבר 5.2 ערוצים Denon AVR-S660H Bluetooth ברשת אייבורי בפריסה ארצית
eilat.ivory.co.il
רשת חנויות חשמל במרכז הארץ - מוצרי חשמל במבצע - חשמל נטו
www.netoneto.co.il
רשת חנויות חשמל במרכז הארץ - מוצרי חשמל במבצע - חשמל נטו
רשת חשמל נטו מספקת מוצרי חשמל במחירים אטרקטיביים ושירות ברמה גבוהה. אנו מזמינים אתכם לבקר באתר לביצוע הזמנה אונליין או באחת מחנויותינו ברחבי הארץ
www.netoneto.co.il
KSP
ksp.co.il
KSP
ksp.co.il