מחפש לקנות טלוויזיה 32'', אשמח לעזרה

Luc1d

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפש טלוויזיה לחדר ואלו הדברים שאני מחפש אצלה:
1. 32 אינצ'. - חובה
2. זמן תגובה (דילאי) אני מקווה למצוא בסביבות ה4 מילי שניות (למרות שככל שאני מחפש אני מתחיל לאבד תקווה מהעיניין), אבל כנראה שאני אאלץ להתפשר גם על 5-6 מילי שניות. - חובה
3. הטלוויזיה תהיה מיועדת לסוני3/אקסבוקס360 בעיקר - ככה שהיא צריכה להיות לפחות HD READY או FULL HD (יש כבר קבל HD לכל המודאגים). - חובה
4. אני חושב גם לחבר ממיר (של YES) ככה שצריכות להיות לו גם יציאה של HD וגם יציאה של טלוויזיה. - לא חובה, אבל זה פלוס ענקי.
5. רמקולים - יש לי את הרמקולים שלי של המחשב, אך אם הרמקולים של הטלוויזיה סבירים+ אז מה טוב.
6. ניגודיות צבעים - האמת שאני לא כלכך מבין בזה, קיוויתי שאנשים פה יוכלו להסביר לי פחות או יותר איזה מספרים זה נורמלי ואיזה מספרים אני לא צריך להתקרב אליהם.
7. חיבורים מלמטה (ולא מאחורה) - עוד דבר שיכול לעשות לי את החיים הרבה יותר קלים, אבל זה לא בגדר חובה.

8. הכי חשוב, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אני מוכן לחרוג במקרה בצורך עד ל2700 אבל לא יותר.

בינתיים המליצו לי על זאת: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735996
היא נראית לי לא רעה בכלל, אבל בכל זאת, אולי אחד ממכם יצליח לשכנע אותי לקנות/לא לקנות אותה.

תודה רבה לכל עזרה שלא תבוא.

ד.א.
אם למישהו יש המלצה על איזה "יד" על מנת להחזיק את הטלוויזיה זה יהיה מצוין (מחוברת לקיר מהצד ומסוגלת להתקפל)

נ.ב.
שכחתי להוסיף שהמרחק ביני ובין הטלוויזיה עומד על כ-3 מטרים.

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
במחיר הזה אין הרבה אפשרויות נסה לבדוק גם דגמים של סמסונג ופנסוניק
בקשר לנתונים של ניגודיות, אז כל הנתונים של החברות עם לניגודיות משתנה שכל חברה יש לה את צורת המדידה שלה ואני לא חושב שניתן באמת להתייחס לנתון הזה - חשוב לראות בעיניים מה נראה לך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור