מחפש כתבה שפורסמה בממון לגבי קולנוע ביתי

• פותח הנושא shr
  • פורסם בתאריך

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפני מס' חודשים פורסמה כתבה במגזין ממון שדירגה מערכות קולנוע ביתי במחירים טובים, האם למישהו יש את הכתבה הזו או את ההמלצות שפורסמו בה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במה הכוונה ל "מערכות קולנוע ביתי" ? רסיבר? רמקולים? מערכות מיני משולבות?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
לא הייתי בונה הרבה על מקצועיותם של כתבי/כתבות ממון.

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הכוונה לרסיבר + רמקולים....
למיטב זכרוני אפילו ליאור קורן כתב שם פעם, אז לא הייתי מזלזל....

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
אם זיכרוני אינו מטעה אותי, מדובר על כתבה שדירגה מס' מערכות קולנוע ביתיות קטנות ( עד תקציב של 2000 ש"חLIFESTYLE).
אם זאת הכתבה הנחשקת, אשמח לשלוח לך אותה או לתת לך את הממצאים שניכתבו שם.
ירון

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מבין למה לא לא לשאול כאן את המומחים ישירות מה מתאים לך לפי הדרישות שלך ולא לפי הגדרות כלליות

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זוהי אכן הכתבה שאני מחפש אשמח אם תשלח לי אותה... :)

לגבי התגובה של כרמי, אני מחפש משהו ספציפי שראיתי בכתבה הזו, אבל אם יש למישהו המלצה (כולל אותך) למערכת קולנוע איכותית באופן יחסי במחיר של עד 2000 ש"ח אשמח לקבל אותן!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
היות ולא ראיתי את הכתבה, אז בבקשה הסבר מה בדיוק צריך.
מערכת שכוללת מה?
נגן,
מגבר,
6 רמקולים.

לאיזה גודל חלל מדובר?

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
כרמי, זאת תהיה משימה לא פשוטה לכל חבריי הפורום (כולל אני) לנסות להרכיב מערכת שלמה (הכוללת הכל)בתקציב של עד 2000 ש"ח ולכן אני חושב שזה מאוד מבורך שישנם כתבות כאלה שבוחנות מוצרים ברמת מחירים כזאת ומקלה על רוב האנשים את הבחירה. יכול מאוד להיות שזאת לא הבחירה שאנו חושבים עליה כ'האולטימטיבית' אך להרבה מאוד אנשים היא מספיקה. (משיקוליי תקציב או אפילו מקום)
ANYWAY, המערכת שניבחרה שם כטובה ביותר (תמחור מול תמורה) היא מערכת קולנוע ביתי צנומה של PHILIPS מדגם HTS3373 במחיר של 1883 שקלים. (שעל פניו נראית לא רעה).
SHR, מכיוון שחסרה פה האפשרות לשלוח מסמך PDF (סרקתי את הכתבה למסמך PDF) שלח לי את האימייל שלך ואשלח לך את זה לשם.
מקווה שהצלחתי לעזור ולו במעט,
ירון

shr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ירון, כתבתי גם בהודעה הכללית, נפלה טעות בכתובת המייל שנתתי לך.
אנא שלח לי שוב,

תודה מראש!!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור