מחפש כיריים מומלצות למטבח חדש ומערכות קולנוע ביתיות

ronenraz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
א. כיריים: אין הגבלה על רוחב. עדיף 5 להבות, נירוסטה, עם הרבה מקום לסירים., כמה שפחות קלקולים...
ב. מערכת קולנוע: המליצו לי לקנות מחברת ברימאג - מישהו ממליץ?

תודה

nirlo

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לגבי כיריים, איני יודע מה התקציב שלך, אבל אם הוא בסביבות 4K, אלה מומלצים מאוד:
zap.co.il/model.aspx?modelid=694992
אפילו לי קל לנקות אותם (האמת שאם זה תלוי בי אני לא תמיד טורח, כי הן כהות ומסוות את מרבית הלכלוך).
לגבי מערכת קולנוע, יש לי אחת של פיוניר שקניתי יחסית בזול. מהשירות של ברימאג הייתי נזהר, כי שמעתי דעות לכאן ולכאן.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
כיריים - רק בגלל שהחלפנו לאחרונה קצת למדתי. אם אתה בעניין של מעוצבות ויפות (וגם מאוד איכותיות ונוחות) אז ממליץ לך על TEKA. אנחנו קנינו את האלה שבצורת ירח, אבל על גז, לא קרמיות (לבה הרבה יותר נוחה לבישול מבחינתי. ואני המבשל בבית)

מערכת קולנוע - גם רכשתי לאחרונה. צור קשר עם ישראל מאניגמה. לא תצטער! מחירים מצוינים, שירות מעולה. בנאדם נפלא.

matytyaho

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לי יש כיריים קרמיות של LG - ממליץ! לגבי הקלקולים, אף אחד לא באמת יכול להמליץ לך על זה כי במוצר חשמלי אתה אף פעם לא יכול לדעת, לא מזמן הייתה לי איזושהי בעיונת עם הכיריים, לא משהו רציני, הגיע טכנאי מברימאג, סידר את זה ומאז לא נתקלתי בתקלות מיוחדות ולכן בעיני מה שחשוב זה השירות, תוך כמה זמן מגיעים, אם הם באמת מקצועיים, כמה אחריות אתה מקבל על המוצר וכו'.. לגבי המערכת - יש לי של אפקס, אני חושב שגם ברימאג נותנים לו את האחריות אבל אני לא בטוח ובגדול אני די מרוצה ממנה, השאלה לאיזו מערכת אתה מתכוון? וכמובן מה התקציב שלך למערכת...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור