LCD מחפש כבל hdmi במחיר סביר

orensh69

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפש כבר hdmi במחיר סביר,
אני מחבר את הb550 סמסונג, לממיר של יס מקס hd

הציעו לי מלא כבלים ב1000 שקל
ב500..ב100

מישהו יודע על דגם מסויים שיעשה את העבודה במחיר סביר...100-200?
(מרחק לא גדול בין מטר ל2 מטרים)

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
יס לא סיפקה לך כבל עם הממיר?
בכל מקרה אין טעם לשלם יותר מ70 ש"ח(ואני נדיב) על כבל באורך שאתה צריך. דוגמאות שמצאתי בזאפ:
http://ultrapro.co.il/products/106630
http://exp.shopy.co.il/products/117631
אני הזמנתי בטינטרנט כבל DVI לHDMI מוזהב באורך 2.5 מטר של חברה לא מוכרת מחנות שאני לא מכיר ב60 ש"ח. הכבל הגיע תוך יום וחצי בדואר, סגור באריזה הרמטית ופועל מצוין.
כל הכבלים המוגזמים של Monster, HQ ודומותיהן מיותרים באורכים כאלה. אין דבר כזה כבל שנותן תמונה יותר טובה מאחר. יש כבל תקין ולא תקין.

orensh69

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רועי עם כל הכבוד..אני חושב שכן יש הבדל בין כבל של 100-200 שח לכבל של 30 שקל
תראה משהו שראיתי בהבדלים בין כבלים זולים ליקרים..
"
מולכים יותר טוב,לא מאבדים מידע בדרך,טרמינלים עבים,עמידים לכל החיים,זהב אמיתי בטרמינל,לא מתקלף או צבע דוהה,חלקם מגיעים עם אחריות לכל החיים,מונע רעשים בתמונה
"

האם כבל של פיליפס ב130 שח יעשה את העבודה?
איך פיליפס נחשבים בכבלים של hdmi.?

נערך לאחרונה ב:

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
יש כלכך הרבה נושאים מתסכלים שלא צריך להקל בהם ראש לפני קנייה בתחום הזה של אמצעי צפייה. מחיר כבל סטנדרטי באורך של פחות משני מטרים הוא לא אחד מהם. חלק ממה שצטטת היה רלוונטי לכבל של חמישה מטר ומעלה(עובי הטרמינלים והציפוי בתוכם). מדובר בסך הכל בחיבור שיעשה פעם אחת של ממיר נייח לטלויזיה נייחת במרחק מזערי יחסית. השיווק של הכבלים ה"יוקרתיים" והיקרים מדי האלה מזכיר את הנסיון לדחוף כבלי סקארט מוזהבים ע"י מתקיני טלויזיות. זה כמו לנסות למכור לך חוט טלפון יוקרתי.
70 ש"ח זה בהחלט סביר לכבל שאתה צריך אבל אם אתה מתעקש - בהום סנטר למשל יש מבחר כבלים של חברת HQ שידועה כמצוינת בכבלי וידאו ואודיו והמחיר יהיה זול ממה שמוצג בזאפ.
כבל של פיליפס כמובן יעשה את העבודה.

shayzakai

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
eBay / Amazon / Extrime ועוד.. אני ספציפית קניתי לא מעט כבלים מאמזון.. משתלם בטירוף אתה קונה כבל איכותי, ארוך במחיר מצחיק! (בגלל שזה פחות מ50$ אתה גם לא משלם מכס!)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור