מחפש טלויזיה 46 אינצ' איכותית סביב ה4000 ש"ח. יש חיה כזאת?

yondon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אני מתחדש בטלוויזיה לרגל מעבר לדירה החדשה והייתי שמח לקבל ממכם המלצות.
מרחק הצפייה הוא סביב ה3.8 מטר אז אני מניח ש46 אינצ' זה גודל הולם, כן?

הסלון מואר יחסית עם חלון מול הטלויזיה ומרפסת בצד. אבל רוב שעות הצפייה יהיו בערך אחרי שמחשיך בכל מקרה..
הטלוויזיה תחובר למחשב לצורך סרטי HD ולמשחקים וכנראה לעידן פלוס- כך שיש עדיפות לכזאת עם ממיר מובנה (כל עוד החבילות של חברות הכבלים כאלה יקרות אין בכוונתי להתחבר אליהן)
SMART TV ותלת מימד זה נחמד אבל אני לא רואה בזה משהו קריטי ועדיף שהכסף יילך על טלויזיה איכותית ככל הניתן עם פחות פיצ'רים.
תודה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הטלוויזיות של סמסונג, סוני ו- LG מגיעות עם טיונר עידן פלוס מובנה, עם תמיכה בהצגת עברית בלוח השידורים. הגודל הזה יכול להתאים למרחק, אבל לא בטוח שהתקציב מספיק, אם תעלה לכאן כמה דגמים שמצאת בזאפ בתקציב, נוכל לעזור בבחירה.
שווה לשקול גם פלזמה - תוכל להשיג גם בגודל 50-51 בתקציב הזה, אם כי היא תהיה רגישה להשתקפויות וגם הרזולוציה תהיה נמוכה יותר, על איזה משחקים אתה מדבר?

yondon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה!

1.מבחינת משחקים- בעיקר פרו אבולושן.

2.לגבי פלאזמה- אין לי התנגדות עקרונית ואפילו במידה מסויימת יש משהו יותר רך בתמונה של הפלאזמות שקוסם לי..
מצד שני כיוון שאהיה מחובר הרבה למחשב הבנתי שLCD\LED יתאימו יותר..מה דעתך?

3.לגבי גודל- אולי 50" תיתן חוויה טובה אבל אני קצת חושש מטלוויזיה בכזה גודל בומבסטי בסלון. אולי אני סתם מקובע.
אתה חושב שזה גודל שיותר מתאים למרחק?

4.אדגיש שיש חשיבות לאיכות תמונה בשידורי SD!

5. דגמים בתקציב שמצאתי בזאפ:

Samsung UE46EH5000
Samsung UA46D5500 - לפי ביקורות, לא משהו בSD
Samsung UA46D5000
LG 47LE5500 LED
LG 47LV355 LED

פלזמה Panasonic THP46U30M

נערך לאחרונה ב:

yondon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עוד כמה שמצאתי

LG 47CS560Y LCD
LG 47LS460Y LED (מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להשיג במכירה אישית)
PHILIPS LCD 47PFL4606H

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור